آیا مواد قندی باعث ایجاد سرطان می‌شود؟

آیا مواد قندی علتایجاد سرطان می‌شود؟_آینده


به گزارش آینده

وبگاه وینک نیوز در گزارشی آورده است: ربط بین قند و سرطان نوشته او گفت و گو‌های بسیاری بوده و سردرگمی بسیاری به وجود اورده است. پِیج وِلش (Paige Welsh)، متخصص تغذیه در کلینیک کلیولند (مرکز درمانی مشهور آمریکایی)، گفت: این نوشته که قند سوخت سرطان است، بد فهمیده شده است. هنگامی خوراکی‌های حاوی کربوهیدرات را می‌خوریم، چه خوراکی‌هایی که مردم فکر می‌کنند به گمان زیادً چندان خوب نیستند، همانند نوشابه یا بستنی، چه آن‌هایی که کربوهیدرات‌های بهتری می باشند، همانند میوه و نان (مخصوصاً نان سبوس‌دار)، برخی از آن کربوهیدرات‌ها به قندی به نام «گلوکز» تجزیه خواهد شد و این خوب است. سیستم‌هایی همانند مغز و ماهیچه‌های ما در صورتی که مقداری گلوکز دریافت کنند، به بهترین نحو عمل می‌کنند.

ولش پافشاری کرد: همه سلول‌ها از جمله سلول‌های سرطانی، برای فراهم انرژی خود به قند متکی می باشند؛ اما هیچ‌یک از یافته‌های علمی نشان نمی‌دهد که مصرف قند به طور مستقیم علتایجاد سرطان می‌شود یا بر رشد سلول‌های سرطانی تأثیری دارد.

این متخصص تغذیه او گفت: باید مواظب منفعت گیری از قندهای افزوده‌ باشیم که به طور طبیعی در غذاها وجود ندارند و می‌توانند به ابراز چاقی و دیگر مشکلات سلامتی مرتبط با سرطان پشتیبانی کنند.

وی پیشنهاد کرد: خانم‌ها زیاد تر از روزی ۲۵ گرم و آقایان زیاد تر از روزی ۳۶ گرم قند افزوده منفعت گیری نکنند؛ اگر از این مقدار هم کمتر منفعت گیری کنند، عالی است. به این علت، برچسب‌های روی خوراکی‌ها را بازدید کنید تا خیالتان راحت شود که زیاده‌روی نمی‌کنید.

ولش او گفت: بهترین انتخاب، منفعت گیری از غذاهای سالم و کامل با قندهای طبیعی است که انرژی ملزوم برای بدن را فراهم می‌کنند. میوه‌ها منبع خوب قندهای طبیعی می باشند؛ اما اگر هوس کردید شکلات یا بستنی بخورید، زیاده‌روی نکنید.

دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها

خبرهای ورزشی

خبرهای اقتصادی

تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ها درباره انتخابات، سیاست، اقتصاد، ورزش، حوادث، فرهنگ وهنر و گردشگری را در آینده دنبال کنید.

اخبار فرهنگی

اخبار تکنولوژی

اخبار پزشکی