کاهش خطر ابتلا به زوال عقل با مصرف تخم‌ مرغ

افت خطر ابتلا به زوال عقل با مصرف تخم‌ مرغ_آینده


به گزارش آینده

مصرف تخم‌مرغ می‌تواند خطر ابتلا به زوال عقل را تا ۴۷ درصد افت می‌دهد

با افزایش جمعیت، بیماری آلزایمر به نگرانی بزرگی تبدیل شده است. علاقه روزافزون به زندگی طویل‌تر و سالم‌تر علتشده تحقیقات بسیاری درمورد تأثیر رژیم غذایی بر پیشگیری یا افت شدت این اختلال مغزی انجام شود. اکنون محققان می‌گویند مصرف منظم تخم مرغ، هفته‌ای حداقل یک تخم مرغ، می‌تواند نقش محافظتی در برابر بیماری آلزایمر و زوال عقل ایفا کند.

بر پایه گزارش یاهو و مقاله منتشرشده در ژورنال Nutrition، محققان دانشگاه تافتس آمریکا داده‌های ۱۰۲۴ شرکت‌کننده با میانگین سنی ​​۸۱ سال را در یک دوره ۶.۷ ساله تجزیه‌وتحلیل کردند. آنها دریافتند افرادی که حداقل یک تخم مرغ در هفته می‌خورند در قیاس با افرادی که تخم‌مرغ کمتری مصرف می‌کنند، ۴۷ درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به آلزایمر قرار دارند.

تأثیر مصرف تخم مرغ بر افت خطر ابتلا به آلزایمر

محققان مزایا تخم مرغ برای سلامتی را شناسایی کرده‌اند که آن را به یکی از مهم‌ترین رژیم‌های غذایی برای تحکیم مغز تبدیل کرده است. پژوهش حاضر بر ربط بین مصرف تخم مرغ و افت خطر ابتلا به زوال عقل و آلزایمر در افراد مسن متمرکز می بود.

در طی دوره‌ای ​​۶.۷ ساله، ۲۸۰ شرکت‌کننده (۲۷.۳ درصد) به زوال عقل و آلزایمر مبتلا شدند. محققان دریافتند که افرادی که به‌طور منظم تخم مرغ مصرف می‌کردند، به اختصاصی بیشتر از یک عدد در هفته، افت قابل‌توجهی در خطر ابتلا به این بیماری را نشان دادند.

محققان این چنین داده‌های کالبدشکافی مغز ۵۷۸ شرکت‌کننده فوت‌شده را بازدید کردند. این داده‌ها نشان داد که مصرف زیاد تر تخم مرغ با ابراز کمتر نشانه‌های بیماری آلزایمر در مغز مرتبط است. یک ماده مغذی کلیدی در تخم مرغ به نام «کولین» که در زرده به وفور یافت می‌شود، نزدیک به ۳۹ درصد تاثییر محافظتی در برابر زوال عقل آلزایمر دارد. یقیناً تخم مرغ سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ و لوتئین است که هر دو با سلامت مغز و قوای شناختی مرتبط می باشند.

پیش‌تر محققان دانشگاه موناش (Monash) استرالیا نیز دریافته بودند که خوردن یک تا ۶ عدد تخم‌مرغ در هفته می‌تواند مرگ در تاثییر بیماری‌های قلبی را تا ۲۹ درصد افت دهد. محققان می‌گویند تخم‌مرغ منبع غنی پروتئین، ویتامین‌های B، اسید فولیک، اسیدهای چرب غیراشباع، ویتامین‌های محلول در چربی (E ،D ،A و K)، کولین و مواد معدنی است و برای تغذیه افراد مسن غذای مناسبی محسوب می‌شود.

دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها

تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ها درباره انتخابات، سیاست، اقتصاد، ورزش، حوادث، فرهنگ وهنر و گردشگری را در آینده دنبال کنید.

خبرهای ورزشی

خبرهای اقتصادی

اخبار فرهنگی

اخبار تکنولوژی

اخبار پزشکی