افراد چاق مجاز به مصرف چه نوع آجیل هایی می باشند؟_آینده
به گزارش آینده
به باور متخصصان طب سنتی، مصرف شیرینی جات و مغزهای آجیلی با مزاج گرم در فصل سرما و زمستان مناسب می باشند اما با اغاز فصل بهار و گرم تر شدن هوا استمرار در مصرف آنها برای افرادی که دارای مزاج گرم و به خصوص خشک می باشند بیشترین مشکلات را تشکیل میکند. جوشهای پوستی، خارش و خشکی پوست، سردردهای کششی، تحریک پذیری و یبوست از این جمله اند.
مصرف الزامی آجیل برای افراد سردمزاج
سیدمهدی میرغضنفری، متخصص فیزیولوژی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ارتش میگوید: برای افراد با مزاج سرد به علت این که دارای متابولیسم پایین و کمانرژی می باشند، مصرف مواد غذایی با انرژی بالا، سودمند و در برخی موارد الزامی است. افرادی که دارای مزاج سردترند غالباً افراد چاقی می باشند که باید از مواد غذایی پرانرژی و کمحجم همانند انواع آجیل و خشکبار همچون کشمش، پسته، بادام، توت و مویز زیاد تر منفعت گیری کنند که یقیناً بادام، مویز و کشمش دارای بیشترین خواص و کمترین عوارض برای سردمزاجان می باشند. این متخصص در رابطه با مقدار مصرف این مواد غذایی در دیگر مزاجها معتقد است افراد با مزاجهای گرم بهتر است در مصرف این نوع آجیل و خشکبار زیاده روی نکنند. چون امکان پذیر با مصرف زیاد و هر روزه آنها با عوارضی همچون بالا رفتن حرارت بدن و صفرا در خون و تشکیل جوشهای پوستی روبه رو شوند.
شیرینی و حلواهای مغزیجات هم مزاج متغیری دارند
علاوه بر مغزهای اجیلی، شیرینی جات نیز بسته به مواد راه اندازی دهنده و چاشنیهایی که در آن منفعت گیری میشود مزاجهای متغیری دارند. شیرینی گردویی و حلواهای تهیه شده از مغزها و شیرینی جات زنجبیلی دارای مزاج گرم تری نسبت به دیگر شیرینی جات می باشند و ملزوم است بدانید نوع چاشنیهای مورد منفعت گیری همانند: دارچین، کاکائو، زنجبیل و… درجات گوناگون گرمی را تشکیل میکنند و از نظر مواد مغذی فقیرند. زیاد تر حلواهای پسته، گردو یا هویج که از ترکیب چندین نوع مغز آجیلی تهیه شده اند یا هر کدام به تنهایی، از یک مغز درست شده اند، به علت دارا بودن قیمت تغذیه ای مناسب، نسبت به دیگر شیرینیها برای کودکان مناسب می باشند اما به علت کالری بالایی که دارند افراد بالغ باید مصرف آن را به حداقل برسانند.
تدبیرها رهایی از علایم گرمی تنقلات
با دقت به طبع گرم شیرینی جات و مغزیجات، گمان ازدیاد اخلاط گرم در بدن زیاد شده و برای رهایی از علائم گرمیجات، منفعت گیری از ماءالشعیر طبی پیشنهاد شده است. جو را به زمان ۲۴ ساعت بخیسانید و با۲۰-۱۵ برابر آن آب، روی حرارت قرار دهید، به محض شکفته شدن جو، آن را از روی حرارت برداشته و بلافاصله آب روی آن را صاف کنید و چندین بار در روز مصرف کنید.
کاهو با شربت سکنجبین و مرکبات نیز با دقت به این که دارای مزاج سرد و ترند گزینه مناسبی برای از بین بردن سریع گرمی ناشی از مصرف تنقلات و گرمیجات می باشند.
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها 
