تاثییر خوردن گردو در صبحانه بر کارکرد مغز انسان_آینده
به گزارش آینده
محققان دانشگاه ریدینگ دریافتند که خوردن ۵۰ گرم گردو در قیاس با خوردن یک صبحانه بدون این خشکبار تبدیل زمان عکس العمل سریع تر در طول روز و کارکرد بهتر حافظه در اواخر روز میشود.
این تحقیق که در این ماه در مجله Food & Function انتشار شد، شامل ۳۲ جوان ۱۸ تا ۳۰ ساله می بود که هم یک صبحانه همراه با گردو و هم یک صبحانه بدون گردو را در موارد جداگانه مصرف کردند. در حالی که فعالیت مغز شرکتکنندگان در این تحقیق در ۶ ساعت بعد از خوردن هر صبحانه کنترل میشد، آنها تستهای شناختی مختلفی را انجام دادند.
پروفسور کلر ویلیامز، سرپرست این تحقیق از دانشگاه ریدینگ، او گفت: این مطالعه به تحکیم نقش گردو به گفتن غذای سودمند برای مغز انسان پشتیبانی میکند. یک مشت گردو به همراه صبحانه میتواند به جوانان وقتی که نیاز دارند در اوج خود عمل کنند، یک مزیت ذهنی تشکیل کند. نتیجه شوقانگیز این است که این چنین افزودنی سادهای در رژیم غذایی میتواند تفاوت قابل توجهی در کارکرد شناختی مغز تشکیل کند.
این یافتهها در راستای تحقیقات قبلی است که اثرات شناختی مصرف منظم آجیل از جمله گردو را مشخص می کند. یقیناً این اولین مطالعهای است که اثرات سریع گردو بر کارکرد مغز در بزرگسالان را در طول یک روز بازدید میکند.
این تحقیق با ثبت فعالیتهای مغزی و تغییرات آن، نشان داد که گردو میتواند به مغز در طول کارهای ذهنی چالش برانگیز پشتیبانی کند. این چنین مصرف گردو، تغییرات مثبتی را در سطح گلوکز و اسید چرب نشان داد که هر دو عامل میتواند بر کارکرد مغز تاثییر بگذارند.
محققان نظر میکنند که ترکیبی از مواد مغذی گردو – از جمله اسیدهای چرب امگا ۳، آلفا لینولنیک، پروتئین و ترکیبات گیاهی به نام پلی فنولها – کارکرد شناختی را افزایش میدهد.
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها 
