دسر بیسکوییتی با سس شکلات؛ معجونی از طعم و مزه_آینده
 [ad_1]
به گزارش آینده
دسرها یکی از محبوبترین و متنوعترین خوراکیها در سراسر جهان می باشند. دسرها پای ثابت مهمانیها و یکی از مهمترین منوهای خوشمزه رستورانها می باشند که طبق معمولً بعد از غذا سرو خواهد شد؛ چون شیرینی حاضر در آنها به هضم بهتر غذا پشتیبانی میکند و یک عصرانه دلنشین در کنار چای و قهوه به شمار میروال. دسرها در طعمهای گوناگونی همانند دسر وانیلی، میوهای، زعفرانی، شکلاتی و… تهیه خواهد شد و هر کدام طرفدارن اختصاصی خود را دارند. دسر بیسکوییتی یکی از دسرهای لذیذ و محبوب است که طبق معمول از یک لایه بیکسوییت و لایهای از کرم یا پودینگ تهیه میشود و زیاد لطیف و خوشمزه است. ما در این نوشته میخواهیم نحوه تهیه یک مدل دسر بیسکوییتی را به شما آموزش بدهیم که دو لایه است و لایه دوم آن با سس شکلاتی پوشانده میشود و برای پذیرایی زیاد شیک و مجلسی است. اگر دوست دارید این دسر خوشمزه و قشنگ را با روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این نوشته با آموزش دسر بیسکوییتی با روکش شکلات همراه ما باشید.
مواد ملزوم
کره: ۱۰۰ گرم
آرد گندم: ۱ لیوان سرخالی
شکر: ۱ لیوان سرخالی
شیر: ۴ لیوان (۱ لیتر)
وانیل: ۱ قاشق چایخوری
مواد ملزوم برای سس شکلاتی
نشاسته ذرت: ۳ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو: ۳ قاشق غذاخوری
شکر: نصف لیوان
شیر: ۳ لیوان
کره: ۱ قاشق مرباخوری
بیسکییت پتی پور یا وانیلی: ۱ بسته
پودر پسته یا گردو برای تزیین: به مقدار ملزوم
نحوه تهیه
برای درست کردن این دسر خوشمزه ابتدا کره را داخل قابلمه بیندازید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا کره آب شود، سپس آرد را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا آرد با کره مخلوط شود. حدودا ۵ دقیقه آرد و کره را تفت بدهید تا بوی خامی آرد از بین برود، سپس شیر را کم کم به آرد اضافه کنید و هم بزنید تا گلوله نشود. در این مرحله انقدر باید مواد را هم بزنید تا کم کم به غلظت برسد. سپس از این که مایه دسر غلیظ شد، شکر و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا شکر آب شود، سپس اجاق گاز را خاموش کنید. یک لایه بیسکوییت کف ظرف دسر بچینید. بهتر است ظرفی که انتخاب میکنید، گود باشد، چون قرار است دو لایه دسر در ظرف بریزید. مایه دسر آماده را روی بیسکوییتها بریزید و کنار بگذارید تا خنک شود. اکنون نوبت درست کردن لایه دوم یعنی سس شکلاتی است. نشاسته ذرت، پودر کاکائو، شکر و شیر را داخل یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت اجاق گاز قرار بدهید و مدام هم بزنید تا مایه به غلظت برسد، سپس کره را اضافه کنید و هم بزنید تا کره آب شود و سپس اجاق گاز را خاموش کنید. مجدد یک لایه بیسکوییت روی لایه اول دسر که خنک شده بچینید، سپس مایه شکلاتی را روی بیسکوییت بریزید و سطح دسر را صاف کنید. ظرف دسر را به زمان ۲ ساعت داخل یخچال بگذارید تا کاملا خنک شود. قبل از سرو میتوانید روی دسر را با پودر پسته یا پودر گردو تزیین کنید، نوش جان.
نکات مهم
ـ نشاسته ذرت همانند آرد است و رنگ سفیدی دارد. نشاسته ذرت این چنین بافت نرمی دارد، به طوری که اگر مقداری از آن را بین دو انگشتتان بمالید، صدایی همانند به جیرجیر از آن میشنوید. منفعت گیری از نشاسته ذرت در انواع دسرها و غذاها عامل غلظت است. دقت داشته باشید که نشاسته گندم با نشاسته ذرت تفاوت دارد و نمیتوان این دو را جانشین یکدیگر کرد. نشاسته ذرت را میتوانید در بستهبندیهای بهداشتی از فروشگاههای مخصوص لوازم قنادی تهیه کنید.
ـ بیسکوئیت پتی پور ازجمله محصولاتی است که برای تهیه انواع دسر و چیز کیک از آن منفعت گیری میشود و به دو صورت وانیلی و کاکائویی در بازار حاضر است. برای تهیه این دسر میتوانید به جای بیسکوئیت پتی پور از بیسکوئیت مادر یا هر نوع بیسکوییت ساده وانیلی منفعت گیری کنید.
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها 
[ad_2]