سیب را با پوست بخوریم یا بدون پوست؛ کدام بهتر است؟

سیب را با پوست بخوریم یا بدون پوست؛ کدام بهتر است؟_آینده


به گزارش آینده

در این نوشته به همه مواردی که باید در رابطه سیب بدانید و این که آیا خوردن سیب با پوست خوب است یا خیر، پرداخته‌ایم.

سیب با پوست بی خطر است؟

به طور طبیعی، سیب سرشار از فیبر، ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان هایی است که آن را تبدیل به میوه‌ای فوق العاده سالم می‌کنند. در واقع، اکثر مردم عاشق خوردن سیب با پوست می باشند چون باور بر این است که خوردن سیب به این شکل مفیدتر است. اما آیا واقعا سالم است؟ خب، مطابق چندین باور، مصرف سیب با پوست امکان پذیر ایده خوبی نباشد.

قرار گرفتن در معرض آفت کش‌ها

یکی از نگرانی های اولیه در رابطه مصرف میوه‌ها و سبزیجات با پوست، گمان باقی ماندن آفت کش‌ها است. در حالی که شستن سیب می تواند برخی از این مواد شیمیایی را افت دهد، اما همیشه آن‌ها را به طور کامل از بین نمی‌برد. پوست رویی‌ترین لایه میوه است که به گمان زیاد باقی مانده آفت کش‌ها را در خود نگه می‌دارد. اگر در رابطه قرار گرفتن در معرض آفت کش‌ها دلواپس هستید، پوست کندن سیب راهی ساده برای جلوگیری از مصرف این مواد شیمیایی است.

هضم راحت تر

در حالی که پوست سیب سرشار از فیبر است، هضم آن برای افرادی که معده حساس یا مشکلات گوارشی دارند نیز می‌تواند سخت باشد. افرادی که از بیماری‌هایی همانند سندرم روده تحریک پذیر(IBS) یا ورم معده رنج می‌برند، بهتر است سیب را بدون پوست بخورند، چون نبوده است پوست می‌تواند زبری میوه را افت دهد و آن را برای معده ملایم‌تر کند. در این چنین مواردی، پوست کندن سیب می‌تواند به جلوگیری از نفخ، ناراحتی یا دیگر اختلالات گوارشی پشتیبانی کند.

افت قند

تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ها درباره انتخابات، سیاست، اقتصاد، ورزش، حوادث، فرهنگ وهنر و گردشگری را در آینده دنبال کنید.

در حالی که سیب به طور طبیعی شیرین است، زیاد تر محتوای قند آن در پوست متمرکز است، به اختصاصی در انواع خاصی. اگر مواظب مصرف قند خود هستید، پوست کندن سیب می‌تواند به افت مقدار شکر آن پشتیبانی کند. در حالی که این کار قندهای حاضر در میوه را به طور کامل از بین نمی‌برد، بار کلی قند را افت می‌دهد، که می‌تواند برای افرادی که شرایطی همانند دیابت را مدیریت می‌کنند یا افرادی که به دلایل سلامتی به جستوجو افت مصرف قند خود می باشند سودمند باشد.

طعم و بافت

در حالی که پوست سیب مملو از مواد مغذی است، برخی افراد بافت پوست آن را سفت، تلخ یا ناخوشایند می‌دانند، به خصوص اگر سیب کاملا رسیده نباشد. اگر در زمان خوردن این میوه، بافت صاف و یکدست‌تری را ترجیح می‌دهید، پوست کندن سیب می‌تواند لذت شما را افزایش دهد. این کار به اختصاصی در رابطه انواع سیب با پوست ضخیم‌تر و سفت‌تر صادق است. حذف پوست میوه را برای افرادی که تمایل خاصی به بافت‌های صاف دارند، نرم‌تر و لذت قسمت‌تر می‌کند.

افت خطر آلاینده‌ها

علاوه بر آفت‌کش‌ها، پوست سیب می‌تواند حاوی آلاینده‌های فرد دیگر نیز باشد، از جمله کثیفی، باکتری‌ها و پوشش‌های مومی که زیاد تر برای افزایش عمر سودمند و براق‌تر نشان دادن میوه منفعت گیری می‌شود. اگرچه شستن میوه می‌تواند پشتیبانی کننده باشد، اما امکان پذیر به طور کامل در از بین بردن همه این مواد موثر نباشد. با کندن پوست سیب، مطمعن حاصل می‌کنید که از قرار گرفتن در معرض این آلاینده‌های بالقوه اجتناب می‌کنید و توانایی غذایی تمیزتر و ایمن‌تری خواهید داشت.

دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها

خبرهای ورزشی

خبرهای اقتصادی

اخبار فرهنگی

اخبار تکنولوژی

اخبار پزشکی