چه افرادی در معرض خطر کوچک شدن مغز می باشند؟_آینده
[ad_1]
به گزارش آینده
راههایی برای نگه داری حجم مغز سالم، حتی با افزایش سن، وجود دارد که یکی از با اهمیت ترین آنها دقت و تمرکز بر رژیم غذایی است. ۴ ماده غذایی سودمند که تا حد قابل توجهی مانع از افت حجم مغز خواهد شد، عبارت هستند از:
۱) شکلات تلخ
مطالعات نشان دادهاند که فلاونوئیدهای کاکائو به تحکیم حافظه و توانمندیهای یادگیری پشتیبانی میکنند. بر همین مبنا، کاکائو میتواند نورونها و رشد رگهای خونی را در قسمتهایی از مغز که به طور خاص با حافظه و یادگیری مرتبط می باشند تحریک کند و انعطافپذیری مغز را برای یادگیری بهبود ببخشد.
۲) تخم مرغ
تخم مرغ سرشار از ویتامین B-۶، ویتامین B-۱۲ و اسید فولیک است. محققان دریافتهاند که این ویتامینها هرگونه زوال شناختی را به تعویق میاندازند و در عین حال به جلوگیری از کوچک شدن مغز در طول زمان پشتیبانی میکنند.
۳) سبزیجات
سبزیجاتی، چون اسفناج، کلم پیچ و کلم بروکلی سرشار از مواد مغذی همانند ویتامین K، لوتئین، بتاکاروتن و فولات می باشند. ویتامین K به اختصاصی به راه اندازی چربی در سلولهای مغز پشتیبانی میکند و میتواند حافظه را بهبود بخشد.
۴) ماهی های چرب
مغز ما از ۶۰ درصد چربی راه اندازی شده که نیمی از آن به طور خاص اسیدهای چرب امگا ۳ می باشند؛ اسیدی که به طور مشترک در ماهیهایی همانند قزل آلا، سالمون، شاهماهی و ساردین وجود دارد. با خوردن حداقل یک وعده ماهی در هفته این اسیدهای چرب سودمند را به مغز رساند و از کوچک شدن آن جلوگیری کرد.
چه افرادی در معرض خطر آتروفی مغز می باشند؟
برخی از عوامل امکان پذیر گمان ابتلا به آتروفی مغزی را افزایش دهند، از جمله: افزایش سن، سابقه خانوادگی اختلالات ژنتیکی همانند بیماری هانتینگتون، سابقه خانوادگی اختلالات عصبی همانند بیماری آلزایمر، صدمه سر یا مغز، مصرف زیاد الکل و سیگار کشیدن.
افرادی که هر یک یا مجموعی از عوامل بالا را داشته باشند، زیاد تر در معرض خطر کوچک شدن مغز می باشند.
علت مهم آتروفی مغز چیست؟
تعداد بسیاری از اختلالات گوناگون، بیماریهای عصبی، بیماریهای عفونی و صدمههای شدید میتوانند علتآتروفی مغز شوند، از جمله: فلج مغزی، آنسفالیت، ویروس اچآیوی و بیماری ایدز، بیماری هانتینگتون، لوکودیستروفیها، اسکلروز چندگانه، سکته، سیفلیس، صدمه مغزی تروماتیک و بیماری آلزایمر.
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها
[ad_2]