هر ایرانی سالانه چند کیلو نان میخورد؟_آینده
به گزارش آینده
رئیس اداره غذاهای اختصاصی سازمان غذا و دارو اظهار کرد: ایرانیان بهطور متوسط سالانه ۱۱۷ کیلوگرم نان مصرف میکنند که این مقدار ۲.۵ برابر میانگین جهانی است. به این علت، دقت به انتخاب نان سالم برای نگه داری سلامت عمومی الزامی است.
وی این چنین افزود: سبوس غلات حاوی ویتامینهای گروه B، املاح معدنی و فیبر است که نقش موثری در تنظیم کارکرد دستگاه گوارش و پیشگیری از بیماریهایی همانند دیابت، چربی خون و چاقی دارد.
به حرف های رئیس اداره غذاهای اختصاصی سازمان غذا و دارو ، رنگ نانهای سبوسدار باید کرم مایل به قهوهای باشد، چراکه این رنگ نشاندهنده وجود سبوس در آرد است.
وی درمورد دستهبندی آردها او گفت: آرد سنگک دارای ۷ تا ۱۰ درصد سبوسگیری، آرد تافتون و لواش نزدیک به ۱۳ تا ۱۵ درصد، آرد بربری ۱۸ درصد و آردهای قنادی و نانهای حجیم ۲۴ درصد سبوسگیری خواهد شد که عملاً فاقد سبوس می باشند.
پوراحمد پافشاری کرد که نانهای تیرهتر به علت داشتن سبوس زیاد تر سالمترند، اما برخی نانواییها از آردهای غیرمرتبط همانند آرد تافتون یا بربری برای تهیه سنگک منفعت گیری میکنند و حتی سبوس را به طور مستقیم روی نان میریزند که این روش غیرعلمی و غیرمجاز است.
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها