نحوه تهیه دیپ قارچ؛ یک بین وعده خوشمزه_آینده
به گزارش آینده
دیپ نوعی سس غلیظ خوشمزه است که برای مزهدار کردن در کنار انواع ساندویچ، سیب زمینی، گوشت، ماهی، سبزیجات و فینگرفود سرو میشود. نادرست نکنید! دیپ هیچ ربطی به سس ندارد. پایه مهم دیپ ممعولا شیر و خامه و پنیر است و به طور مکمل در کنار غذا از آن منفعت گیری میشود. دیپ درواقع یکجور پیشغذاست که به طور تنها هم سرو میشود و زیاد هم خوشمزه است.
دیپها انواع مختلفی دارند همانند دیپ چدار، دیپ گوجه فرنگی، دیپ لوبیا، دیپ قارچ و…. کافی است مقداری خلاقیت داشته باشید تا بتوانید دیپهای تازه با طعمهای خوشمزه را در منزل تهیه کنید. دیپ قارچ نوعی مزه لذیذ است که از ترکیب قارچ با ماست، روغن زیتون، جعفری خرد شده، گردو و… تهیه میشود و میتوانید آن را به طور پیشغذا و یا در میز مزه کنار چیپس و انواع نانهای ترد میل کنید. اگر دوست دارید این دیپ خوشمزه را برای میز مهمانی در منزل تهیه کنید، در ادامه این نوشته با آموزش دیپ قارچ همراه ما باشید.
مواد ملزوم
قارچ: ۳۵۰ گرم
ماست یونانی یا ماست چکیده: ۲ قاشق غذاخوری
آب لیموی تازه: ۲ قاشق غذاخوری
سیر: ۲ حبه
جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و قرمز: به مقدار ملزوم
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
مغز گردو خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
پول بیبر: ۱ قاشق چایخوری
نحوه تهیه
برای درست کردن این دیپ خوشمزه ابتدا قارچها را خوب بشویید و به طور ورقهای خرد کنید. ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون را داخل یک ماهی تابه مناسب بریزید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید، سپس قارچهای خرد شده را به ماهی تابه اضافه کنید و به زمان ۳ دقیقه تفت بدهید و ۱ قاشق غذاخوری آبلیمو تازه روی قارچها بریزید تا رنگ قارچ تحول نکند و سفید بماند.
اکنون اجاق گاز را خاموش کنید و قارچها را داخل یک کاسه مناسب بریزید تا خنک شود. در مرحله سپس ماست یونانی یا ماست چکیده، ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون، ۱ قاشق غذاخوری آب لیموترش، جعفری خرد شده، نمک و فلفل سیاه و قرمز را با هم مخلوط و به قارچ اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد به طور یکدست با هم مخلوط شوند.
اکنون دیپ را داخل ظرف سرو بریزید. ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون را داخل ماهی تابه بریزید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید، سپس مغز گردو خرد شده را به روغن اضافه کنید و پول بیبر را داخل گردو و روغن زیتون بریزید و ۱ دقیقه تفت بدهید، سپس اجاق گاز را خاموش کنید و این ترکیب را روی دیپ بریزید. اکنون دیپ قارچ خوشمزه ما آماده سرو است که میتوانید آن را همراه با هر نوع نان ترد یا چیپس میل کنید، نوش جان.
نکات مهم
ـ قارچ طبع گرمی دارد و سرشار از پروتئین، ویتامین، مواد معدنی، آمینو اسید، فیبر، مس، آهن، آنتی اکسیدان، آمینو اسید و… است، این چنین در پیشگیری از سرطان سینه و پروستات موثر است و سیستم ایمنی بدن را تحکیم میکند. زمان خرید قارچ به این مسئله دقت داشته باشید که قارچ تازه حتماً نباید سفید و شفاف باشد. یکی از راههای تشخیص قارچ سالم این است که قارچ باید تا حدودی سنگین باشد. اگر قارچ سبک و توخالی باشد، سالم نیست.
کلاهک قارچ سالم نباید شکاف داشته باشد؛ این چنین بهتر است قارچهایی را که روی پوست آنها لکه قهوهای دارند، خریداری نکنید و اگر خریداری کردید، حتماً به طور پخته آن را مصرف کنید.
روغن زیتون به علت قیمت غذایی بالایی که دارد، در رژیم غذایی تعداد بسیاری از افراد از جایگاه اختصاصیای برخوردار است. اما از آنجا که قیمت روغن زیتون خالص بالاست، طبق معمولً در زمان اراعه در بازار با روغنهای معمولی مخلوط میشود. درنتیجه از کیفیت آن کاسته میشود؛ به این علت افرادی که به جستوجو خرید روغن زیتون می باشند، زیاد تر میپرسند که چطور روغن زیتون اصل را تشخیص بدهیم. یقیناً تشخیص خالص بودن روغن زیتون کار چندان سادهای نیست. با این حال کارشناسان برای تشخیص روغن زیتون اصل سه روش را به شرح ذیل اراعه دادهاند:

۱ـ برای انتخاب روغن مرغوب بهتر است که اول آن را ببویید. روغن زیتون خوب باید بوی میوه زیتون، سیب یا علف تازه بدهد که مربوط به نوع زیتون یا زمان برداشت آن است؛ به این علت اگر بوی فلز حس کردید، بدانید که روغن نامرغوب یا فاسد است.
۲ـ روش دوم برای تشخیص روغن زیتون اصل این است که آن را بچشید. اگر ۱ قاشق روغن زیتون را در دهان خود بریزید و در دهان بچرخانید و با استشمام هوا آن را فرو بدهید، باید سپس از چند لحظه در گلوی خود تلخی و شدت شدیدی حس کنید. به نحوی که گلوی شما بسوزد. در برخی موارد افراد به علت شدت بیشتر از حد روغن به سرفه میافتند.
درست بعد از ۱ دقیقه مزه تلخی و شدت از بین میرود و خوشمزه میشود. ضمن این که فرد با خوردن این روغن در دهان خود حس چربی نمیکند. با خوردن روغن زیتون اصل در ابتدای زبان حس شیرینی و در انتهای آن حس تلخی و سوزش خواهید داشت.
۳ـ روش بعدی برای تشخیص روغن زیتون اصل رنگ آن است. رنگ روغن زیتون باید زرد مایل به سبز باشد. یقیناً رنگ روغن زیتون معیار مناسبی برای تعیین کیفیت روغن نیست؛ چون بهراحتی میتوان در آن تقلب کرد.
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها