این نان خوشمزه را از صبحانه حذف کنید وگرنه جوانمرگ می شوید_آینده
[ad_1]
به گزارش آینده
تیمی از متخصصان اسپانیایی پیوندی از یک ماده شیمیایی به نام آکریل آمید را کشف کرده اند که در طی فرآیند پخت و پز تشکیل میشود و می تواند خطر ابتلا به دو حالت اضطراری بهداشتی را تا ۶۰ درصد افزایش دهد.
محققان که دهها مطالعه مربوط به سال ۲۰۰۷ را که شامل بیشتر از ۱۰۰هزار نفر می بود، تجزیه و تحلیل کردند، یافتههای خود را در ماه قبل (۱۳ نوامبر) در مجله Nutrients به اشتراک گذاشتند.
محققان که از چندین دانشگاه و ارگانهای بهداشتی برای این تحقیق گردهم آمدند، دریافتند که مصرف زیاد تر آکریل آمید هم با افزایش خطر ابتلا به اورژانسهای پزشکی قلبی عروقی همانند دعوا قلبی و سکته مغزی و هم با مرگ ناشی از این شرایط مرتبط است. آنها به مطالعاتی اشاره کردند که نشان داد سطوح شدید آکریل آمید با ۸۴ درصد افزایش خطر مرگ قلبی عروقی در افراد صدمه پذیر، همانند افراد در معرض خطر دیابت نوع ۲، مرتبط است.
علاوه بر این، قرار گرفتن در معرض آکریل آمید زیاد از طریق رژیم غذایی، خطر مرگ قلبی عروقی را بین یک سوم تا دو سوم افزایش می دهد.
آکریل آمید وقتی آزاد میشود که غذاهای نشاستهای همانند نان و سیب زمینی گرم خواهد شد، همانند زمان پخت، سرخ کردن و برشته کردن. این ماده شیمیایی طبق معمول در کربوهیدراتهای سوخته همانند نان تُست یافت میشود، غذایی که تعداد بسیاری از ما هر روز صبح برای صبحانه میخوریم.
به حرف های مرکز ملی سلامت بریتانیا (NHS) هنگامی از زرد طلایی در غذاها فراتر روید،در معرض آکریل آمید قرار خواهید داشت. در طول این مطالعات، محققان دریافتند که سطح متوسط آکریل آمید در رژیم غذایی بین ۳۲.۶ تا ۵۷ میکروگرم در روز می بود.
پروفسور الیور جونز، متخصص شیمی در دانشگاه RMIT در ملبورن، به تلگراف او گفت که تقریباً ۴.۸ میکروگرم آکریل آمید در هر برش نان تُست وجود دارد. این محققان نوشتند که این یک آلاینده فراوری مواد غذایی است که همه افراد در طول زندگی ناخواسته در معرض آن قرار می گیرند. در واقع غذاهای قهوهای شده به نادرست دلنشینتر و خوشطعمتر برداشت خواهد شد.
دیوید اشپیگلهالتر، پروفسور دانشگاه کمبریج نیز پیشتر حرف های می بود که اگر میخواهید هراس مرگ را توانایی کنید، ۱۶۰ تکه نان تُست شده در روز مصرف کنید.
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها
[ad_2]