طرز تهیه خورش لوبیا سبز با مرغ

نحوه تهیه خورش لوبیا سبز با مرغ_آینده

[ad_1]
به گزارش آینده

زیاد ها با شنیدن کلمه «خورش» یاد چند تا خورش معروف می افتند و از خورش هایی همانند قورمه سبزی، قیمه، کرفس، مرغ، بادمجون و فسنجون نام می برند اما لیست خورش های ایرانی زیاد بلند بالاست و زیاد تنوع دارد؛ خورش هایی همانند خورش گوجه سبز، خورش ریواس، خورش آلو اسفناج، خورش به آلو، خورش لبو، خورش کدو حلوایی، خورش ناردونی و… کلی خورش خوشمزه دیگر که به همراه پلو میشوند یک وعده غذایی خوشمزه و عالی که سخن ندارند!

لوبیا سبز هم یک ماده غذایی فوق العاده است که میشود با ان غذاهای خوشمزه بسیاری درست کرد؛ از خوراک و پلومخلوط گرفته تا خورش های خوشمزه با مرغ، گوشت و حتی با قارچ و گیاهی.

در این نوشته نحوه تهیه خورش لوبیا سبز با مرغ را آموزش میدهیم که طعم و مزه زیاد خوبی دارد. تا آخر همراه ما باشید.

مواد ملزوم برای تهیه خورش لوبیا سبز با مرغ

لوبیا سبز: ۴۰۰ گرم

سینه مرغ: ۴۰۰ گرم

پیاز متوسط: یک عدد

سیر ۲ حبه

نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار ملزوم

تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ها درباره انتخابات، سیاست، اقتصاد، ورزش، حوادث، فرهنگ وهنر و گردشگری را در آینده دنبال کنید.

رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری

آبلیمو یا آبغوره: ۲ قاشق غذاخوری

روغن مایع: به مقدار ملزوم

نحوه تهیه خورش لوبیا سبز با مرغ

مرحله اول

برای درست کردن خورش لوبیا سبز ابتدا پیاز رو پوست بگیرید و نگینی خرد کنید. داخل یک قابلمه روغن بریزید و روی حرارت قرار بدید و پیاز رو با حرارت متوسط تفت بدید. هنگامی نرم و سبک شد، مقداری زردچوبه و فلفل سیاه هم اضافه کنید و مقداری دیگه تفت بدید.

مرحله دوم

اکنون سیرها رو هم پوست بگیرید و داخل قابلمه رنده کنید، هنگامی عطر سیر دراومد، سینه مرغ رو که مکعبی خرد کردید، اضافه کنید و تفت بدید تا تکه های سینه مرغ تحول رنگ بدن.

مرحله سوم

لوبیا سبز شسته و بدون آب رو هم در اندازه های ۲ تا ۳ سانتی خرد کنید و داخل قابلمه بریزید و چند دقیقه همراه مرغ و ادویه ها تفت بدید. سپس رب گوجه فرنگی رو هم بریزید و هنگامی مقداری تفت خورد، چند لیوان آب جوش بریزید و در قابلمه رو ببندید تا با حرارت ملایم خورش لوبیا سبز بپزه و جا بیفته.

مرحله چهارم

هنگامی خورش جا افتاد آبلیمو یا آبغوره رو اضافه و نمک غذا رو هم اندازه کنید و سپس از ۵ تا ۱۰ دقیقه خورش لوبیا سبز خوشمزه حاضره و می تونید اون رو داخل ظرف بکشید و همراه کته یا پلوی زعفرونی سرو کنید. نوش جان.

دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها

خبرهای ورزشی

خبرهای اقتصادی

اخبار فرهنگی

اخبار تکنولوژی

اخبار پزشکی

[ad_2]