مزایا بسیار نوشیدنی زردچوبه برای سلامتی_آینده
[ad_1]
به گزارش آینده
زردچوبه، یکی از مواد آشپزی اساسی در جنوب آسیا است؛ ریشهای قوی است که قولهای غذایی شما را جادویی و کف دستهایتان را طلایی میکند!
زردچوبه یکی از نیرومندترین داروهای ضد التهابی طبیعی است و مملو از ترکیباتی است که میتواند مزایا بسیاری برای بدن داشته باشد. زردچوبه و فوایدش برای سلامتی دههها است مورد مطالعه قرار گرفتهاند و در پشتیبانی به پیشگیری و درمان طیف وسیعی از شرایط، از آلزایمر تا اگزما، نویدبخش بودهاند. قسمت اعظم قوت زردچوبه از ترکیب فعال کورکومین ناشی میشود، آنتی اکسیدانی که ثابت شده است خواص ضد التهابی، ضد باکتریایی، ضد قارچی و ضد انگلی دارد. در اینجا برخی از بزرگترین مزایای سلامتی زردچوبه آورده شده است.
افت التهاب
احتمالا مشهورترین منفعت زردچوبه افت التهاب باشد. تعداد بسیاری از مطالعات اثرات مثبت کورکومین را بر التهاب نشان دادهاند و این تاثییر در سراسر بدن مشاهده شده است. ژائوپینگ لی، رئیس قسمت تغذیه بالینی در دانشگاه کالیفرنیا، توضیح داده است که التهاب درجه پایین جواب بدن به استرسهای محیطی و رژیم غذایی است و بدن را برای هر چیزی که با افزایش سن باید با آن مبارزه کنیم، آماده میکند.
سلامت عصبی
تحقیقات این چنین نشان داده است که کورکومین فعالیتهایی در راستای محافظت از سیستم عصبی دارد. مطالعات مشخص می کند کورکومین و اثرات ضد التهابی آن میتواند به پیشگیری و درمان بیماریهایی از جمله بیماری آلزایمر، بیماری پارکینسون، مولتیپل اسکلروزیس و … پشتیبانی کند.
سلامت پوست
عصاره زردچوبه و مکملهای زردچوبه میتوانند به تسکین پوست از درون پشتیبانی کنند. دکتر الیزه لاو، متخصص پوست و مو با تایید هیئت مدیره توضیح داده است: «با دقت به اثرات ضد التهابی، آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی زردچوبه، ترکیب آن در یک رژیم غذایی کامل امکان پذیر برای اکثر بیماریهای پوستی از جمله آکنه، اگزما و پسوریازیس سودمند باشد.» تعامل زردچوبه با روده این چنین میتواند به سلامت پوست پشتیبانی کند. آنتیاکسیدانهای حاضر در زردچوبه، بهاختصاصی کورکومین، میتواند به محافظت در برابر صدمههای پوستی ناشی از اشعه ماوراء بنفش پشتیبانی کند. این چنین میکروبیوم روده سالمتری را ترویج میکند و به طور غیرمستقیم شفافیت پوست را بهبود میبخشد و قرمزی را افت میدهد.
درمان سرطان
زردچوبه و کورکومین دارای خواص ضد سرطانی می باشند و به گفتن درمانهای مکمل بالقوه امیدوارکننده برای انواع گوناگون سرطان مورد تحقیق قرار گرفتهاند.
مصرف روزانه چه مقدار زردچوبه بیخطر است؟
اگرچه اطلاعات محدودی در رابطه محدوده دوز ایمن برای مصرف خوراکی زردچوبه وجود دارد، اما اگر آن را فقط از طریق قولهای غذایی خود مصرف کنید، به گمان زیاد کاملاً امن هستید. زردچوبه هنگامی که به گفتن مکمل مصرف میشود، مطالعات بالینی مشخص می کند که دوزهای ۵۰۰ تا ۲۰۰۰ میلی گرم کورکومین در روز به طور کلی قابل مصرف است. یک آزمایش افزایش دوز کوچک نشان داد که یک دوز خوراکی زردچوبه تا ۱۲ گرم بیخطر است، اما برخی از اثرات سوء گوارشی شامل تهوع، استفراغ و ناراحتی معده می بود. مصرف مقادیر زیاد تر امکان پذیر تبدیل خطر زیاد تر عوارض جانبی شود. دوزهای بالای زردچوبه میتواند اثرات برخی داروها را افت یا افزایش دهد، خطر سنگهای کلیوی را افزایش دهد و علتصدمه کبدی شود. او میافزاید مکملها همیشه باید با پزشک در عرصه دیگر داروها، مکملها و خطرات سلامتی بازدید شوند.
چه افرادی باید از زردچوبه اجتناب کنند؟
زردچوبه اگرچه برای تعداد بسیاری از سیستمهای بدن سودمند است، اما در دوزهای بالا برای همه مناسب نیست. به حرف های پزشکان اگر اختلال خونریزی دارید یا از داروهایی برای رقیق کردن خون خود منفعت گیری میکنید، امکان پذیر خطراتی در عرصه مصرف زردچوبه وجود داشته باشد. اگر از داروهای رقیق کننده خون (همانند آسپرین، وارفارین، آپیکسابان) منفعت گیری میکنید، با پزشک خود مشورت کنید، چون زردچوبه به طور بالقوه میتواند خطر خونریزی را افزایش دهد. او این چنین خاطرنشان میکند که مصرف زردچوبه با دیگر مکملهای غذایی که دارای اثرات رقیق کننده خون نیز می باشند، همانند زنجبیل و ویتامینای، میتواند خطر خونریزی و کبودی را افزایش دهد. علاوه بر این، او اشاره میکند که مطالعات نشان دادهاند که زردچوبه میتواند بر نگرانیهای مربوط به کیسه صفرا تأثیر بگذارد.
چه داروهایی را نمیتوان با زردچوبه مصرف کرد؟
همانطور که در بالا ذکر شد، داروهای رقیق کننده خون و مکملها به طور بالقوه میتوانند با زردچوبه تداخل داشته باشند. در رابطه داروهای خاص پوست، دکتر خلیفیان خاطرنشان میکند که، چون زردچوبه دارای برخی خواص رقیق کنندگی خون است، به طور بالقوه میتواند اثرات ایزوترتینوئین یا دیگر داروهایی را که حساسیت به نور پوست را افزایش خواهند داد، زیاد تر میکند و تبدیل آفتاب سوختگی شود که میتواند تبدیل کبودی یا تأخیر بهبود زخمها شود.
اثرات ضد التهابی زردچوبه از نظر تئوری میتواند اثربخشی درمانهایی همانند بنزوئیل پراکسید یا رتینوئیدها را افت دهد، که بر التهاب کنترلشده برای تاثییر خود متکی می باشند. اگرچه این فعل و انفعالات خطرناک نیستند، بیماران باید از کرمهای ضد آفتاب برای جبران هرگونه حساسیت به نور بالقوه منفعت گیری کنند و برای مطمعن از نتایج مطلوب، مکملهای تازه را با متخصص پوست خود در بین بگذارند.
آیا زردچوبه در دوران بارداری بیخطر است؟
در حالی که مصرف گاه به گاه زردچوبه در غذا به طور کلی بیخطر برداشت میشود، برخی از پزشکان پیشنهاد میکنند که افراد باردار یا شیرده از مکملهای زردچوبه و کورکومین خودداری کنند. همانطور که کارشناسان نظر میکنند، قبل از قرار دادن آب زردچوبه یا مکملها در برنامه روزانه خود با پزشک خود سخن بگویید کنید.
نحوه تهیه نوشیدنی زردچوبه
از لحاظ تاریخی، ریشه زردچوبه در نوشیدنیها برای شادابی و زیبایی کلی منفعت گیری شده است. میتوانید به سادگی ریشه را به آبمیوهگیری اضافه کنید و مایع قوی و طلایی را مستقیماً بپزید یا مقداری زنجبیل و آب لیمو را به مخلوط اضافه کنید، اما این نوشیدنی وقتی واقعاً مقوی میشود که با مواد با طراوتتر و در ظهر میل شود.
مواد راه اندازی دهنده:
۲ عدد زردچوبه تازه رنده شده
۱ عدد زنجبیل تازه رنده شده
هل ۱ عدد
۲ لیوان آب
۱/۴ فنجان عسل
۱ عدد گل بابونه خشک
۱ عدد لیمو
آب گازدار یا آب نارگیل
دستورالعمل:
۱. زردچوبه و زنجبیل را با یک لایه بردار سبزیجات پوست بگیرید، سپس در یک قابلمه متوسط رنده کنید. غلاف هل را خرد کنید تا پوسته آن شل شود. دانهها را بردارید و به قابلمه اضافه کنید. آب را اضافه کرده و روی حرارت متوسط نزدیک به ۱۰ دقیقه بجوشانید.
۲. در حالی که مخلوط زردچوبه در حال جوشیدن است، گل بابونه و عسل را در یک قابلمه دیگر ترکیب کنید و به آرامی گرم کنید تا دم بکشد.
۳. هر مخلوط را جداگانه از صافی رد کنید و کنار بگذارید تا خنک شود. هر دو مخلوط را میتوان تا یک هفته در ظروف شیشهای دربسته در یخچال نگهداری کنید.
۴. برای تهیه یک وعده، ۱/۳ فنجان مخلوط زردچوبه-زنجبیل، ۱/۲ قاشق غذاخوری عسل بابونه، آب نصف لیمو و آب گازدار یا نارگیل را با همدیگر ترکیب کنید!
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها
[ad_2]