آیا ساندویچ پانل سردخانه‌ای گزینه‌ای مناسب برای صنایع غذایی است؟

آیا ساندویچ پانل سردخانه‌ای گزینه‌ای مناسب برای صنایع غذایی است؟

 

یکی از مهمترین مصالح ساختمانی ساندویچ پانل نام دارد، که مهمترین وظیفه آن عایق کاری حرارتی است. این محصول در سه نوع دیواری، سقفی و سردخانه‌ای تولید شده است که ساختار ساندویچ پانل سردخانه‌ای آن گونه است که از سه لایه سبک و دو لایه سنگین تشکیل شده است.

لایه ‌های فلزی که پیرامون لایه میانی قرار دارد جزو مهمترین ساختارهای ساندویچ پانل صنایع غذایی هستند. ساختارهای ساندویچ پانل صنایع غذایی و ساندویچ پانل سردخانه‌ای به یک شکل است. لایه ‌های مستحکم و قوی ساندویچ پانل صنایع غذایی موجب افزایش کاربرد آن را در حفظ و نگهداری محصولات بهداشتی و به طور کلی مواد غذایی شده است.

ویژگی های ساندویچ پانل صنایع غذایی

ساندویچ پانل‌ها در صنایع غذایی به ‌دلیل ویژگی ‌های منحصر به‌ فرد خود، مانند عایق ‌بندی عالی، مقاومت در برابر رطوبت و سهولت نظافت، مورد توجه قرار گرفته‌اند. این پانل‌ها به حفظ کیفیت و ایمنی محصولات کمک کرده و گزینه‌ای ایده‌آل برای ساخت سردخانه‌ها و اتاق ‌های فرآوری هستند.

ضخامت

از مهم‌ترین مشخصات و ویژگی ‌های ساندویچ پانل صنایع غذایی و سردخانه‌ای می‌توان به ضخامت آن اشاره کرد. ضخامت ساندویچ پانل‌های سردخانه‌ای نسبت به ساندویچ پانل سقفی و دیواری بیشتر است.

کاربرد اصلی ساندویچ پانل صنایع غذایی و سردخانه‌ای ، یخچال‌های مرکزی صنعتی همچون سوپر مارکت‌های بزرگ، کارخانه‌ های تولید محصولات پروتئینی و غذایی است.

ساندویچ پانل‌های که دارای ضخامت ۱۰ سانتی متری هستند در سردخانه‌ هایی که دمای آن بیشتر از صفر است استفاده می‌شود و در سردخانه‌هایی که دما زیر صفر درجه است از ورق‌های ساندویچ پانل ۱۰ سانتی‌متری و ۱۵ سانتی‌متر استفاده می‌شود.

عایق حرارتی

ساندویچ پانل سردخانه‌ای از عایق حرارتی بالایی برخوردار هستند تا سرما و یا گرما به راحتی از داخل سردخانه به بیرون منتقل نشود، این ویژگی ساندویچ پانل سردخانه‌ای در صرفه‌ جویی انرژی بسیار تاثیرگذار هستند.

مقاومت

دما و شرایط جوی در یک سردخانه از فشار بالایی برخوردار است. به همین علت ساندویچ پانل صنایع غذایی و سردخانه‌ای باید استحکام بالایی داشته باشد تا بتواند فشارهای ممکنه را تحمل کند.

مزیت های ساندویچ پانل سردخانه‌ای

  • مقاومت بالا
  • سرعت نصب بالا
  • ضد صوت و ضد حرارت
  • تنوع بالا در طرح و رنگ
  • مقاوم در برابر انتقال رطوبت
  • استفاده از رنگ‌هایی که در طول زمان با محیط واکنش نشان نمی‌دهد.
  • خاصیت ضد آب بودن، نفوذ پذیری در برابر باکتری و حشرات و عایق حرارتی

قیمت ورق های ساندویچ پانل صنایع غذایی

در ساختار و طراحی ساندویچ پانل صنایع غذایی از فوم روکش استفاده می‌شود، ویژگی‌های این روکش‌ها آن ها را در برابر فرورفتگی و برجستگی محافظت می‌کند و در صورت فرو رفتگی، میزان فرورفتگی آن نسبت به سایر ورق‌ها کمتر است.

در ساختار انواع ساندویچ پانل صنایع غذایی تفاوت های وجود دارد؛ جنس ورق روکش و ضخامت این ورق‌ها با یکدیگر تفاوت‌های حائز اهمیتی دارند. لذا کلیه موارد گفته شده می‌تواند در قیمت گذاری ساندویچ پانل صنایع غذایی تاثیرگذار باشد.

مشخصات فنی ساندویچ پانل صنایع غذایی

لایه‌ های ورق ساندویچ پانل صنایع غذایی از ترکیبات فوم پلی اورتان و دو لایه ورق تولید شده است. ساندویچ پانل سرد خانه‌ای ورق ‌هایی از جنس آلومینیوم، گالوانیزه و آلوزینک دارد. ضخامت ورق ساندویچ پانل برای استفاده در سردخانه ‌های بالای صفر بین ۷ تا ۱۰ سانتی‌ متر است و برای استفاده در سرد خانه ‌های زیر صفر بین ۱۰ تا ۱۵ سانتی متر است. این موضوع وابسته به شرایط جوی منطقه‌ است که محصول در آن مورد استفاده قرار می ‌گیرد.

انواع ساندویچ پانل سردخانه‌ای

انواع ساندویچ پانل سردخانه‌ای شامل موارد زیر است:

متحرک: این نوع ساندویچ پانل‌ها به راحتی قابل جابه‌جایی هستند و برای ایجاد فضاهای سرد موقت یا قابل تغییر طراحی شده‌اند.

دو مداره: این ساندویچ پانل‌ها دارای دو مدار حرارتی هستند که برای کنترل دماهای مختلف در یک سردخانه استفاده می‌شوند و به بهینه‌سازی عملکرد کمک می‌کنند.

بالای صفر: این نوع برای نگهداری کالاهایی طراحی شده است که نیاز به دماهای بالاتر از صفر درجه سانتی‌گراد دارند و معمولاً در صنایع غذایی و دارویی استفاده می‌شود.

پایین صفر: این پانل‌ها برای نگهداری کالاهایی که باید در دماهای زیر صفر درجه سانتی‌گراد نگهداری شوند، طراحی شده‌اند و به حفظ کیفیت و تازگی محصولات کمک می‌کنند.

2 14

 

طراحی و ساخت ساندویچ پانل صنایع غذایی

با توجه به کاربرد حیاتی ساندویچ پانل‌ها در صنایع غذایی و سردخانه‌ای، رعایت بهداشت در ساخت و تولید این محصولات بسیار ضروری است تا از بروز مشکلات در مکان‌های نگهداری و تغییرات دمایی جلوگیری شود و آسیبی به مواد غذایی داخل ساندویچ پانل وارد نشود.

از مهم‌ترین مزایای این محصولات می‌توان به حفظ بهداشت مواد غذایی نگهداری شده اشاره کرد. طراحی و تولید این محصولات به گونه‌ای است که امکان شستشوی آن‌ها وجود دارد. همچنین، با خاصیت عدم انتقال رطوبت و آب به محیط، این ساندویچ پانل‌ها به حفاظت مناسب از مواد غذایی کمک می‌کنند.

دلیل اهمیت وجود ساندویچ پانل در سردخانه

با توجه به طراحی و ساختار ساندویچ پانل، مقاومت آن در برابر آب و هوا و گردش و شرایط محیط بسیار است. به همین علت این نکته را می‌توان جزو مهم‌ترین دلایل حائز اهمیت وجود ساندویچ پانل در سردخانه دانست.

کلام آخر

یکی از مهم‌ترین محصولاتی که امروزه در ساخت و سازه و سردخانه مورد اهمیت واقع شده است ساندویچ پانل نام دارد. این محصولات با توجه به عایق کاری بودن و ساختار خاص و مقاوم کاربردهای فراوانی در زندگی روزمره افراد دارد. مجموعه ‌ها و مراکز معتبری جهت طراحی، تولید و ارائه انواع ساندویچ پانل وجود دارد.

یکی از معتبرترین مراکز در این زمینه صنعت پوشش آریانا کاسپین نام دارد. که شما می‌توانید با مراجعه به سایت در بخش فروشگاه از انواع محصولات ساخته و طراحی شده در این مجموعه مطلع شوید و با ثبت سفارش محصولات را با قیمت مناسب به صورت اینترنتی در محل مورد نظر تحویل بگیرید.