سالاد ناماسته؛ یک سالاد پاییزی و خوشرنگ مخصوص شب یلدا

سالاد ناماسته؛ یک سالاد پاییزی و خوشرنگ مخصوص شب یلدا_آینده

[ad_1]
به گزارش آینده

سالاد‌ها همیشه محبوب‌اند! از پیش غذا گرفته تا مزه کنار غذا همیشه پای سالاد در بین است. اصلا هنگامی روی میز یا سفره سالاد نباشد، انگار سفره یک چیز اساسی کم دارد. سالاد‌ها انقدر متنوع و شوق انگیز و رنگارنگ می باشند که همه ندارند. برای مثال در رستوران‌ها طبق معمول یک میز مخصوص فقط به سالاد تعلق دارد که هرکدامشان انگار دارند به شما چشمک می‌زنند. سالاد‌ها در اصل به گفتن پیش غذا سرو خواهد شد، اما برخی زمان‌ها انقدر چیز‌های خوشمزه و مقوی داخلشان هست که برای خودشان یک پا غذای مهم به حساب می‌آیند. برای مثال اگر سالاد سزار را تنها بخورید، آنقدر سیر می‌شوید که جا برای غذا نمی‌ماند، اکنون سالاد ماکارانی که جای خودش را دارد. سالاد‌ها با انواع سبزیجات همانند خیار، گوجه، انواع کلم، کاهو، هویج، خیارشور، زیتون، تخم مرغ، سیب زمینی، فلفل دلمه‌ای، مرغ، قارچ و… تهیه خواهد شد و هرکدام سس‌های مخصوص به خود را دارند. سالاد ناماسته یکی از سالاد‌های خوشرنگ و خوشمزه پاییزی است که انار از مواد مهم راه اندازی دهنده آن است و در ترکیب با لوبیا چیتی پخته، گردو، شوید و. طعم بی‌نظیری دارد که باید حتما آن را امتحان کنید. اگر برای شب یلدای امسال به جستوجو یک سالاد متفاوت و درعین حال خوشمزه هستید، نظر ما برای شما سالاد ناماسته است که آموزش آن در ادامه این نوشته تقدیم شما خواهد شد.

مواد ملزوم

لوبیا قرمز پخته: ۱ لیوان

پیاز قرمز درشت: ۱ عدد

انار دانه شده: ۱ لیوان

گردوی خرد شده: نصف لیوان

روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری

آب لیمو: ۱ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه: به مقدار ملزوم

گشنیز تازه و خرد شده: یک چهارم لیوان

نحوه تهیه 

 

برای درست کردن این سالاد خوشمزه ابتدا پیاز را به طور خلالی درشت خرد کنید و داخل یک کاسه مناسب بریزید، سپس انار دانه شده، لوبیا قرمز پخته، گردوی خرد شده و گشنیز خرد شده را به آن اضافه کنید. در آخر روغن زیتون، آب لیمو ترش، فلفل سیاه و نمک را روی مواد بریزید و سالاد را هم بزنید تا مواد سالاد به طور یکدست با هم مخلوط شوند. سالاد را به زمان ۱ ساعت داخل یخچال بگذارید تا مزه‌ها به خورد هم بروند، سپس آماده سرو است، نوش جان.

نکات مهم

ـ تلاش کنید برای درست کردن هر نوع غذا و سالاد از روغن زیتون مرغوب منفعت گیری کنید. روغن زیتون به علت قیمت غذایی بالایی که دارد، در رژیم غذایی تعداد بسیاری از افراد از جایگاه اختصاصی‌ای برخوردار است. اما از آنجا که قیمت روغن زیتون خالص بالاست، طبق معمولً در زمان اراعه در بازار با روغن‌های معمولی مخلوط می‌شود. درنتیجه از کیفیت آن کاسته می‌شود؛ به این علت افرادی که به جستوجو خرید روغن زیتون می باشند، زیاد تر می‌پرسند که چطور روغن زیتون اصل را تشخیص بدهیم. یقیناً تشخیص خالص بودن روغن زیتون کار چندان ساده‌ای نیست. با این حال کارشناسان برای تشخیص روغن زیتون اصل سه روش را به شرح ذیل اراعه داده‌اند:

۱ ـ برای انتخاب روغن مرغوب بهتر است که اول آن را ببویید. روغن زیتون خوب باید بوی میوه زیتون، سیب یا علف تازه بدهد که مربوط به نوع زیتون یا زمان برداشت آن است؛ به این علت اگر بوی فلز حس کردید، بدانید که روغن نامرغوب یا فاسد است.

۲ ـ روش دوم برای تشخیص روغن زیتون اصل این است که آن را بچشید. اگر ۱ قاشق روغن زیتون را در دهان خود بریزید و در دهان بچرخانید و با استشمام هوا آن را فرو بدهید، باید سپس از چند لحظه در گلوی خود تلخی و شدت شدیدی حس کنید. به نحوی که گلوی شما بسوزد. در برخی موارد افراد به علت شدت بیشتر از حد روغن به سرفه می‌افتند. درست بعد از ۱ دقیقه مزه تلخی و شدت از بین می‌رود و خوشمزه می‌شود. ضمن این که فرد با خوردن این روغن در دهان خود حس چربی نمی‌کند. با خوردن روغن زیتون اصل در ابتدای زبان حس شیرینی و در انتهای آن حس تلخی و سوزش خواهید داشت.

۳ ـ روش بعدی برای تشخیص روغن زیتون اصل رنگ آن است. رنگ روغن زیتون باید زرد مایل به سبز باشد. یقیناً رنگ روغن زیتون معیار مناسبی برای تعیین کیفیت روغن نیست؛ چون به‌راحتی می‌توان در آن تقلب کرد.

ـ اگر بخواهیم به طور مختصر در رابطه کاربرد انواع پیاز‌ها توضیح بدهیم، باید از پیاز زرد که معروف‌ترین عضو خانواده پیازهاست، اغاز کنیم. این پیاز بهترین گزینه برای پخت و پز است. پیاز سفید طعم ملایم‌تری نسبت به پیاز زرد دارد. از نظر کاربرد تقریباً همانند پیاز قرمز است و می‌شود آن را خام خورد و یا در سالاد‌ها و دیپ‌ها از آن منفعت گیری کرد. این پیاز برای غذا‌های مکزیکی هم بهترین گزینه است. پیاز قرمز نسبت به پیاز سفید و زرد فیبر بیشتری دارد و برای رنگ زیبایش می‌توان از آن برای تزئین بشقاب غذا هم منفعت گیری کرد. علاوه‌بر این برای کبابی کردن، سالاد و ساندویچ‌ها هم انتخاب مناسبی است. پیاز‌های قرمز به قدر کافی عطر و طعم به غذا نمی‌دهند؛ به این علت برای پخت و پز مورد منفعت گیری قرار نمی‌گیرند.

دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها

خبرهای ورزشی

خبرهای اقتصادی

تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ها درباره انتخابات، سیاست، اقتصاد، ورزش، حوادث، فرهنگ وهنر و گردشگری را در آینده دنبال کنید.

اخبار فرهنگی

اخبار تکنولوژی

اخبار پزشکی

[ad_2]