مزایا باورنکردنی «لواشک» برای سلامتی_آینده
به گزارش آینده
در واقع روشی مقرون به صرفه است که امکان خرید عمده میوهها را فراهم میکند و ضمانت میکند که با این روش خراب نمیشوند.
برخی از مزایای لواشک شامل موارد زیر است:
۱) مواد مغذی در لواشک که به طور میوههای خشک است در آن نگه داری خواهد شد. اساساً میوههای خشک سرشار از مواد مغذی همانند فیبر، مواد معدنی، فسفر، کلسیم و آهن و ویتامین می باشند. محتوای بالای مواد مغذی سلامت فرد را ضمانت میکند و با خستگی و دیگر مشکلات سلامتی مبارزه میکند.
۲) از هضم غذا حمایتمیکند. لواشک از الیاف طبیعی راه اندازی شده است که مزایا بسیاری برای سلامتی دارد. فیبرهای حاضر در آن به فرآیند هضم غذا پشتیبانی میکند. علاوه بر این، دستگاه گوارش را تمیز میکند و از بیماریهایی همانند یبوست و دیگر مشکلات مثانه جلوگیری میکند.
۳) تأثیر مثبتی روی پوست دارد، چون با خوردن لواشک دفع سموم از بدن سریعتر رخ میدهد و علتبهبود سلامت پوست میشود.
۴) پشتیبانی به افت وزن میکند. در واقع خوردن لواشک هوشمندانهترین انتخاب برای افت وزن می باشند. محتوای فیبر حاضر در برخی میوهها علتمیشود فرد برای زمان طویلتری حس سیری کند.
لواشک میتواند بهترین جانشین برای افرادی باشد که به خوردن تنقلات علاقمند می باشند با نخوردن تنقلات کربوهیدرات دار و قندی، کنترل مؤثر در مصرف کربوهیدراتها و قندها به طور خودکار صورت میگیرد که علتکاهش وزن میشود.
برای تهیه لواشک به روش ساده عمل کنید
ابتدا هر میوهای را که دوست دارید بشویید و در صورت امکان پوستش را بگیرید. سپس تکههای بد و خراب میوه را جدا کنید، هنگامی خودتان لواشک درست میکنید به غیر از مراعات بهداشت از مراعات سلامت میوه هم یقین خواهید می بود. اکنون میوهها را در مخلوطکن ریخته و به حالت پوره درآورید تا قوام یکدستی حاصل شود این کار علتخشک شدن یکدست لواشک خواهد شد.
در آخر پوره را روی یک سطح همانند سفره یک بار مصرف یا سینی برای خشک شدن قرار دهید. بهتر است میوههای پوره شده را با منفعت گیری از کاردک به طور یکنواخت پخش کنید. ضخامت لواشک را مناسب در نظر بگیرید تا سریعتر خشک شود. ضخامت زیاد علتمیشود میوه قبل از خشک شدن فاسد شود.
همانند همه مواد غذایی از زیاده روی در خوردن لواشک اجتناب کنید و بگذارید از مزایا آن منفعتمند شوید.
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها