این افراد نباید به کنجد لب بزنند_آینده
به گزارش آینده
دانه کنجد در دسته مغزها و دانهها قرار میگیرد و مملو از چربیهای غیراشباع است. مطابق اظهار انجمن قلب آمریکا، غذاهایی که چربیهای تکاشباع یا غیراشباع دارند به افت کلسترول بد پشتیبانی میکنند و بر سلامت قلب و بهبود کارکرد شناختی مغز تاثییر دارند. به اصرار آنها مصرف حداکثر دو قاشق غذاخوری کنجد در روز همراه با سالاد و سبزیجات میتواند به سلامت بدن پشتیبانی کند.
اظهار کرده ۳۰ گرم کنجد، نزدیک به ۳٫۵ گرم فیبر دارد و افراد بر پایه جنسیت میتوانند روزانه ۲۲ تا ۳۴ گرم فیبر مصرف کنند.
اما این یک روی این محصول غذایی محبوب است و با وجود همه فوایدش برخی مجاز به منفعت گیری از آن نیستند. سازمان غذا و داروی ایالات متحده کنجد را نهمین ماده مهم آلرژیزا (بعد از شیر، تخممرغ، برخی ماهیها، صدف سختپوستان همانند خرچنگ و میگو، آجیل درختی همانند بادام، گردو و بادام هندی، بادام زمینی، گندم و سویا) اظهار کرده است؛ به این علت اگر آلرژی دارید در مصرف این خوراکی همانند دیگر محصولات آلرژیزا احتیاط کنید.
بر پایه اظهار این سازمان افرادی که از بیماری التهاب روده رنج میبرند نباید مغزها و دانهها را مصرف کنند که کنجد هم جزو آنها است. این در حالی است که دانههای کنجد حاوی اگزالات (oxalate) می باشند و میتوانند سنگهای کلیه را تشدید کنند. به همین علت افراد مبتلا به سنگ کلیه و افرادی که سابقه این عارضه را دارند بهتر است کنجد را از رژیم غذایی خود حذف کنند.
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها 
