طرز-تهیه-مربای-زرشک-راهکار-شکرک-نزدن1

نحوه تهیه مربای زرشک/ راهکار شکرک نزدن_آینده

[ad_1]
به گزارش آینده

برای درست کردن مربای زرشک ابتدا زرشک را پاک کنید و با آب سرد بشویید. شکر و آب را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.

سپس زرشک را به آن اضافه کنید تا برای ۱۵ دقیقه بپزد و در آخر وانیل و آبلیمو را به آن اضافه کنید. در ادامه نوشته نحوه تهیه کامل آن را بخوانید.

مواد ملزوم برای تهیه مربای زرشک

برای درست کردن مربای زرشک به مواد زیر نیاز دارید:


تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ها درباره انتخابات، سیاست، اقتصاد، ورزش، حوادث، فرهنگ وهنر و گردشگری را در آینده دنبال کنید.







زرشک تازه ۵۰۰ گرم
شکر ۵۰۰ گرم
آب ۱ لیوان
آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
وانیل ½ قاشق چای‌خوری

نحوه تهیه مربای زرشک

زمان زمان آماده سازی: ۳۰-۴۰ دقیقه

درجه سختی: آسان

مرحله اول: زرشک را پاک کنید

ابتدا شاخه و برگ‌های اضافی زرشک تازه را جدا کنید. سپس آنها را در یک کاسه آب سرد بریزید تا آلودگی‌های آن ته نشین شوند. اجازه دهید نیم ساعت زرشک‌ها در آب بماند و سپس آنها را آبکش کنید تا آب اضافی آنها خارج شود.

مرحله دوم: شربت را درست کنید

در یک قابلمه شکر و آب را بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. ترکیب شکر و آب را مرتب هم بزنید تا شکر کاملا حل و شربت شفاف شود.

مرحله سوم: زرشک را اضافه کنید

سپس از این که شکر کاملا حل شد و شربت در حال جوشیدن می بود، زرشک‌های شسته شده را در قابلمه بریزید. حرارت را کم کنید و اجازه دهید با شعله ملایم زرشک‌ها بپزد در غیر این صورت له خواهد شد.

مرحله چهارم: آبلیمو و وانیل را اضافه کنید

سپس از اضافه کردن زرشک اجازه دهید مربا برای ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم بجوشد. سپس در آخر وانیل و آبلیمو را به آن اضافه کنید تا برای ۲ تا ۳ دقیقه دیگر بجوشد و سپس شعله را خاموش کنید.

مرحله پنجم: مربا را در شیشه بریزید

سپس از این که مربا به دمای محیط رسید، آن را در یک ظرف شیشه‌ای تمیز و خشک بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

راهکاری جلوگیری از شکرک زدن مربای زرشک

شکرک زدن مربا یکی از چالش‌هایی است که زیاد تر افراد با آن سروکار دارند. برای جلوگیری از این اتفاق عمل های زیر را انجام دهید:

۱- منفعت گیری از آبلیمو یا جوهرلیمو

برای جلوگیری از کپک زدن مربای زرشک ۱ قاشق غذاخوری آبلیمو یا جوهرلیمو در ۵ دقیقه آخر پخت به آن اضافه کنید. اسید حاضر در این مواد از شکرک زدن جلوگیری می‌کند.

۲- دمای پخت ملایم

مربا را باید در دمای ملایم بپزید تا آب آن سریع بخار نشود. حرارت زیاد جهت تبخیر شدن سریع آب می‌شود و مربا سریعتر به غلظت می‌رسد اما گمان شکرک زدن آن هم بالاتر می‌رود.

۳- اندازه مناسب شکر

مقدار مصرف شکر در مربا زیاد در شکرک زدن آن تاثییر دارد. اگر نسبت شکر زیاد زیاد تر از زرشک باشد، مربا شکرک می‌زند. به این علت مقدار مناسب نسبت مساوی از شکر و زرشک است.

۴- هم زدن به اندازه

اگر در میانه پخت، بیشتر از اندازه مربا را هم بزنید، علتورود هوا به آن می‌شوید. با داخل شدن هوا به مربا گمان شکرک زدن آن زیاد بالا می‌رود.

۵- منفعت گیری از گلوکز یا شربت ذرت

یکی از راه‌های جلوگیری از شکرک زدن مربای زرشک، اضافه کردن گلوکز یا شربت ذرت است. برای این کار ۱ قاشق غذاخوری در ۵ دقیقه آخر پخت به مربا اضافه کنید و هم بزنید.

۶- نگهداری مناسب

نگهداری مربا در محیط خشک و خنک از شکرک زدن آن جلوگیری می‌کند. به این علت حتما از خشک بودن ظرف مربا مطمعن حاصل کنید و آن را در یخچال یا یک محیط خشک نگهداری کنید.

نکات تکمیلی برای تهیه مربای زرشک:

برای خوشرنگ شدن مربا، قبل از این که زرشک‌ها را به شربت اضافه کنید ۲ دقیقه در آب جوش بجوشانید.

در میانه پخت مربا کف‌های راه اندازی شده روی آن را با کفگیر بردارید تا مربا شفاف شود.

اگر مربا غلیظ‌تر از حد ممکن شد، مقداری آب جوش اضافه کنید و مربا را مجدد بجوشانید.

اگر مربا شکرک زد، آن را مجدد با مقداری آب و ۱ قاشق چای‌خوری آبلیمو بجوشانید.

اگر طعم وانیل در مربا را نمی‌پسندید، می‌توانید هل یا گلاب به آن اضافه کنید.

دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها

خبرهای ورزشی

خبرهای اقتصادی

اخبار فرهنگی

اخبار تکنولوژی

اخبار پزشکی

[ad_2]