چند توصیه غذایی به سرد مزاج ها

چند پیشنهاد غذایی به سرد مزاج ها_آینده

[ad_1]
به گزارش آینده

مریم مقیمی راجع به باید‌ها و نباید‌های مواد غذایی در فصول سرد او گفت: به طور کلی تغذیه در فصول سرد اخلاط و مواد زائد در بدن تجمع اشکار می‌کنند و دفع آن برای افراد سخت می‌شود. پیشنهاد می‌کنیم برای دفع بهتر، افراد صبح ناشتا حتماً یک استکان آب‌جوش مصرف کنند.

او همین طور گفت: افرادی که در فصول سرد از آب‌جوش منفعت گیری می‌کنند کمتر دچار یبوست خواهد شد. آب‌جوش برای دفع اخلاط و مواد در بدن پشتیبانی کننده است به خصوص برای افرادی که سابقه یبوست و بواسیر دارند، بهترین درمان است.

متخصص طب‌سنتی این چنین افزود: مزاج پاییز و زمستان سرد و خشک است. افراد تلاش کنند از غذا‌هایی با مزاج سرد و خشک منفعت گیری نکنند. خوردن غذا‌های شور و تند، آب یخ برای همه افراد منع شده و برای پشتیبانی به گوارش و سیستم ایمنی بدنشان بهتر است زیاد تر از شلغم و ترب که از صیفی‌جات می باشند به طور پخته و در سوپ و آش منفعت گیری شود.

مقیمی اذعان کرد: در خصوص مصرف میوه‌ها، مصرف میوه‌هایی همانند نارنگی، کیوی که مزاج آنها سرد است برای افرادی که مشکلات گوارشی ندارند منعی ندارد، اما افرادی که مشکلات گوارشی و دچار معده درد، نفخ می باشند نباید از این میوه‌ها منفعت گیری کنند؛ اگر هم خواستند منفعت گیری کنند حتماً با مصلح آن (عسل، زنجبیل) و در مقدار زیاد کم مصرف کنند.

دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها

خبرهای ورزشی

خبرهای اقتصادی

اخبار فرهنگی

تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ها درباره انتخابات، سیاست، اقتصاد، ورزش، حوادث، فرهنگ وهنر و گردشگری را در آینده دنبال کنید.

اخبار تکنولوژی

اخبار پزشکی

[ad_2]