چند پیشنهاد غذایی به سرد مزاج ها_آینده
[ad_1]
به گزارش آینده
مریم مقیمی راجع به بایدها و نبایدهای مواد غذایی در فصول سرد او گفت: به طور کلی تغذیه در فصول سرد اخلاط و مواد زائد در بدن تجمع اشکار میکنند و دفع آن برای افراد سخت میشود. پیشنهاد میکنیم برای دفع بهتر، افراد صبح ناشتا حتماً یک استکان آبجوش مصرف کنند.
او همین طور گفت: افرادی که در فصول سرد از آبجوش منفعت گیری میکنند کمتر دچار یبوست خواهد شد. آبجوش برای دفع اخلاط و مواد در بدن پشتیبانی کننده است به خصوص برای افرادی که سابقه یبوست و بواسیر دارند، بهترین درمان است.
متخصص طبسنتی این چنین افزود: مزاج پاییز و زمستان سرد و خشک است. افراد تلاش کنند از غذاهایی با مزاج سرد و خشک منفعت گیری نکنند. خوردن غذاهای شور و تند، آب یخ برای همه افراد منع شده و برای پشتیبانی به گوارش و سیستم ایمنی بدنشان بهتر است زیاد تر از شلغم و ترب که از صیفیجات می باشند به طور پخته و در سوپ و آش منفعت گیری شود.
مقیمی اذعان کرد: در خصوص مصرف میوهها، مصرف میوههایی همانند نارنگی، کیوی که مزاج آنها سرد است برای افرادی که مشکلات گوارشی ندارند منعی ندارد، اما افرادی که مشکلات گوارشی و دچار معده درد، نفخ می باشند نباید از این میوهها منفعت گیری کنند؛ اگر هم خواستند منفعت گیری کنند حتماً با مصلح آن (عسل، زنجبیل) و در مقدار زیاد کم مصرف کنند.
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها
[ad_2]