171492141

نحوه تهیه تارت گلابی به روش قنادهای فرانسوی_آینده

[ad_1]
به گزارش آینده

تارت گلابی یکی از محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین انواع تارت میوه ای در لیست شیرینی‌های فرانسوی است که با منفعت گیری از گلابی تازه یا کمپوت گلابی درست می‌شود. این دسر فرانسوی شیک و دلنشین را می‌توانید به طور ساده یا در ترکیب با پودر بادام تهیه کرده و در مهمانی‌ها و دورهمی‌ها سرو کنید.  تارت گلابی به واسطه طعم عالی و خواص بی‌نظیری که دارد می‌تواند یک گزینه مناسب برای بین وعده مدرسه و زنگ تفریح بچه‌ها باشد. با ما در این مقاله از سرویس آشپزی همراه باشید تا نحوه تهیه تارت گلابی فرانسوی را به شما آموزش دهیم.

مواد ملزوم برای تهیه تارت گلابی (برای ۴ نفر)

شکر (دانه ریز) : ۱ و نیم لیوان فرانسوی دسته‌دار

 کره: ۱۵۰ گرم

کمپوت گلابی یا گلابی خرد شده: به مقدار ملزوم

آرد قنادی: ۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار

ماست: ۳ قاشق غذاخوری

تخم مرغ: ۱ عدد

بیکینگ پودر: ۱ قاشق چای‌خوری

تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ها درباره انتخابات، سیاست، اقتصاد، ورزش، حوادث، فرهنگ وهنر و گردشگری را در آینده دنبال کنید.

پودر یا عصاره  وانیل: نصف قاشق چای‌خوری

خامه یا بستنی وانیلی: برای سرو تارت گلابی

زمان ملزوم برای آماده‌سازی مواد اولیه تارت گلابی: ۱ ساعت

زمان ملزوم برای تهیه تارت گلابی فرانسوی: ۳۰ دقیقه

مقدار کالری حاضر در هر ۱۰۰ گرم تارت گلابی ساده: ۳۷۲ کیلوکالری

مرحله های نحوه تهیه تارت گلابی فرانسوی

مرحله های نحوه تهیه تارت گلابی را جستوجو کرده و این دسر فرانسوی خوشمزه را برای مهمانی‌ها و دورهمی‌ها یا برای بین وعده مدرسه و زنگ تفریح بچه‌ها آماده کنید.

مرحله اول: مواد اولیه را آماده کنید

قبل از اغاز مرحله های نحوه تهیه تارت گلابی، فر را روشن کرده و روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید تا کاملا گرم شود. سپس، آرد را ۲ مرتبه الک کنید تا خمیر تارت شما نهایتا از لطافت و نرمی بیش‌تری برخوردار شود. آرد الک شده را کنار بگذارید تا بعدا خمیر تارت گلابی خانگی را با منفعت گیری از آن درست کنید.

در ظرف فرد دیگر، نصف لیوان شکر دانه ریز را با بیکینگ پودر به خوبی ترکیب کنید و کنار بگذارید. در صورت تمایل، به جای شکر دانه ریز می‌توانید از پودر قند (نحوه تهیه پودر قند) منفعت گیری کنید.

مرحله دوم: خمیر تارت گلابی را آماده کنید

در این مرحله از نحوه تهیه تارت گلابی کلاسیک، ۱۰۰ گرم کره سرد و یخچالی را برش بزنید و به مکعب‌های کوچک تقسیم کنید. سپس، قطعات کره را به آرد الک شده اضافه کنید و با سر انگشتان‌تان ورز دهید. این ترکیب باید به ماده‌ای شبیه خرده نان تبدیل شود.

 مرحله سوم: باقی مواد تارت را اضافه کنید

اکنون، مخلوط نصف لیوان شکر دانه ریز و بیکینگ پودر و این چنین، وانیل، تخم مرغ و ماست سرد و یخچالی را به ترکیب آرد و کره اضافه کنید. این مواد را نیز باید با نوک انگشتان خود ورز دهید تا همه مواد به خوبی با یکدیگر مخلوط شوند. دقت داشته باشید، اصلا نباید خمیر تارت میوه را چنگ بزنید.

مرحله چهارم: خمیر تارت را استراحت دهید

در این مرحله از نحوه تهیه تارت میوه گلابی، خمیر را در کیسه فریزر بگذارید و داخل یخچال قرار دهید تا حداقل برای ۱۵ دقیقه استراحت کند و اصطلاحا خودش را بگیرد.

مرحله پنجم: خمیر تارت گلابی را باز کنید

بعد از گذشت این زمان، سطح کارتان را آردپاشی کنید. سپس، خمیر تارت گلابی را از یخچال بیرون بیاورید و با پشتیبانی وردنه به طوری باز کنید که ضخامت آن نزدیک به ۲.۵ سانتی‌متر باشد.

در نحوه تهیه تارت گلابی از مواد متنوعی همانند گلابی، تخم مرغ، ماست و کره منفعت گیری می‌شود و به همین علت می‌توانید یک تکه از آن را در پک تغذیه مدرسه دانش آموزان قرار دهید

مرحله ششم: خمیر تارت گلابی را در قالب قرار دهید

اکنون، قالب مناسبی (ترجیحا قالب ۲۰ سانتی‌متری با لبه‌های شیاردار) را بردارید و کف و دیواره‌های آن را با مقداری روغن مایع یا کره کاملا چرب کنید. سپس، قالب را آردپاشی کنید و خمیر باز شده را در داخل قالب پهن کنید. خمیر تارت باید همه سطوح داخلی قالب (کف و دیواره) را پوشش دهد. خمیر را با انگشت به دیواره‌های قالب سختی دهید تا کاملا بچسبد. قسمت‌های اضافی خمیر که از لبه قالب بیرون زده است را جدا کنید.

مرحله هفتم: محتویات داخل تارت گلابی را آماده کنید

در این مرحله گلابی‌ها را پوست بگیرید و به طور عمودی برش بزنید. قسمت‌های سفت داخلی و هسته‌های میوه را جدا کنید. سپس، برش‌های نازک گلابی را در قالب، روی خمیر تارت بچینید و یک لیوان شکر باقی‌مانده را روی گلابی‌ها بپاشید.

اکنون، ۵۰ گرم کره را ذوب کنید و روی گلابی‌ها بریزید. با پشتیبانی فرچه آشپزی، سطح برش‌های گلابی را کاملا به کره ذوب شده آغشته کنید. در این مرحله، به جای گلابی تازه می‌توانید از کمپوت گلابی (نحوه تهیه کمپوت گلابی) منفعت گیری کنید.

مرحله هشتم: تارت گلابی را در فر بپزید

تا الان مطمئنا فر شما کاملا گرم شده است. به این علت، زمان آن است که قالب تارت را در طبقه میانی فر قرار دهید و نزدیک به ۲۰ الی ۳۰ دقیقه صبر کنید تا گلابی‌ها بپزند و اطراف و لبه‌های خمیر طلایی شود. بعد از مطمعن از آماده شدن تارت گلابی، بهتر است چند دقیقه فر را روی حالت گریل تنظیم کنید تا روی تارت نیز طلایی و خوش آب و رنگ شود.

مرحله آخر: تارت گلابی خوشمزه را سرو کنید

بعد از گذشت این زمان، فر را خاموش کرده و تارت گلابی ساده را از فر خارج کنید. این شیرینی فرانسوی دلنشین را کنار بگذارید تا خنک شود. سپس، پای گلابی را برش بزنید و بسته به ذائقه، به تنهایی یا با بستنی وانیلی (نحوه تهیه بستنی وانیلی) یا خامه فرم گرفته سرو کنید.

نکات مهم در نحوه تهیه تارت گلابی

در برخی از رسپی‌ها، برای تهیه خمیر تارت گلابی تنها از زرده تخم مرغ منفعت گیری می‌شود.

در زمان تهیه تارت گلابی به جای ماست می‌توانید از شیر یا آب سرد منفعت گیری کنید.

در نحوه تهیه پای گلابی، اگر می‌خواهید سطح شیرینی فرانسوی شما درخشنده باشد می‌توانید از یک گلیز براق (ژله با قابلیت پخش شوندگی بالا) منفعت گیری کنید. در این صورت، بعد از اضافه کردن ماده ژلاتینی باید تارت را به زمان یک ساعت در یخچال بگذارید تا ژله خودش را بگیرد.

علاوه بر آن‌چه در مسئله بالا گفتیم، برای براق کردن سطح تارت گلابی می‌توانید از مقداری شهد یا عسل گرم شده منفعت گیری کنید. در این صورت، کافی است عسل را مقداری گرم کنید و با فرچه آشپزی روی گلابی‌ها بمالید.

اگر حس می‌کنید گلابی‌های تازه زیاد سفت می باشند، نظر می‌کنیم ابتدا آن‌ها را در محلول آب و شکر نیم‌پز کنید.

در صورت تمایل، قبل از چیدن برش‌های گلابی می‌توانید مقداری کرم تارت (پاتیسیر) را تهیه کنید و روی خمیر بریزید و سپس، گلابی‌ها را قرار دهید.

در صورت تمایل، می‌توانید خمیر تارت میوه را از یک روز قبل آماده کنید و داخل یک کیسه در یخچال بگذارید.

برای تهیه انواع تارت میوه از جمله، تارت گلابی می‌توانید از قالب‌های یک نفره (تارتلت) منفعت گیری کنید.

نحوه تهیه تارت گلابی به روش قنادهای فرانسوی

قیمت غذایی تارت گلابی به عنون بین وعده مدرسه و زنگ تفریح بچه‌ها

در نحوه تهیه تارت گلابی از مواد متنوعی همانند گلابی، تخم مرغ، ماست و کره منفعت گیری می‌شود و به همین علت می‌توانید یک تکه از آن را در پک تغذیه مدرسه دانش آموزان قرار دهید.

تخم مرغ (خواص تخم مرغ) یک ماده غذایی مورد قیمت است که ویتامین‌ها، مواد معدنی و ترکیبات زیاد مهمی را در خود دارد. از این جمله، می‌توان به ویتامین‌های E، D و B۱۲، پروتئین، اسیدهای آمینه الزامی، اسیدهای چرب غیر اشباع از جمله امگا ۳، اسید فولیک و مواد معدنی متنوعی همانند مس، روی، سلنیوم، کلسیم و آهن اشاره کرد. مجموع این مواد به بهبود کارکرد مغز و تحکیم حافظه، تحکیم استخوان‌ها، سلامت دندان‌ها، بهبود بینایی و سلامت چشم و مقابله با عارضه کم خونی پشتیبانی می‌کنند.

کره نیز حاوی ویتامین‌هایی از قبیل A، D، E، B۱۲ و K۲ است. این ویتامین‌ها با مواد معدنی متنوع حاضر در کره دست به دست یکدیگر خواهند داد و به نوبه خود به استحکام استخوان‌ها، تحکیم سیستم ایمنی، تحکیم بینایی، جذب بهتر کلسیم، بهبود کارکرد دستگاه گوارش و مقابله با تخریب سلولی پشتیبانی می‌کنند.

از نظر دیگر، ماست (خواص ماست) یکی از محبوب‌ترین مواد غذایی تخمیری است که مجموعه بی‌نظیری از ویتامین‌ها، املاح معدنی، پروتئین و باکتری‌های سودمند را در خود دارد. از این جمله، می‌توان به کلسیم، پتاسیم، منیزیم، ریبوفلاوین، اسید فولیک، کولین و ویتامین‌های C، B۶ و B۱۲ اشاره کرد.

این ماده غذایی مورد قیمت به واسطه برخورداری از ترکیباتی که گفتیم، می‌تواند در مقابله با انواع آلرژی و حساسیت، بهینه‌سازی کارکرد مغز، تحکیم معده و بهبود هضم غذا، درمان یبوست، دفع سموم از بدن و افزایش ایمنی بدن موثر باشد.

گلابی (خواص گلابی) نیز یکی از مفیدترین میوه‌هایی است که به تامین سلامت کلی بدن پشتیبانی می‌کند. خصوصا گلابی‌هایی که پوست نسبتا قرمزی دارند سرشار از کاروتنوئید، فلاونوئید و آنتوسیانین، مقدار مقداری فولات، آنتی اکسیدان‌های مهم، پروویتامین A و نیاسین و این چنین، منبع عالی فیبر می باشند.

به این ترتیب، می‌توان مقابله با انواع التهابات مزمن، مقابله با حساسیت، محافظت از سلامت چشم، پشتیبانی به ترمیم بافت‌ها و سلول‌ها، بهبود کارکرد دستگاه گوارش و مقابله با افزایش وزن را از با اهمیت ترین مزایا گلابی برشمرد.

به این علت، همان گونه که می‌بینید، تارت گلابی می‌تواند گزینه مناسبی برای بین وعده مدرسه و زنگ تفریح بچه‌ها باشد.

فوت و فن‌های خوشمزه شدن تارت گلابی

چطور باید از پف کردن خمیر تارت جلوگیری کنیم؟

بهتر است بعد از پهن کردن خمیر در قالب، سطح آن را با چنگال چندین بار سوراخ کنید. به این ترتیب، گمان پف کردن خمیرتان افت می‌یابد.

اگر خمیر تارت گلابی به قدر کافی چسبندگی نداشت چه باید بکنیم؟

در این صورت، به اندازه ۲ قاشق غذاخوری آب یخ روی خمیر بریزید و به آرامی ورز دهید تا چسبندگی ملزوم را اشکار کند.

تارت گلابی و بادام را چطور درست کنیم؟

نحوه تهیه تارت بادام و گلابی هم شبیه همان چیزی است که در بالا گفتیم؛ با این تفاوت که باید ۷۰ گرم پودر بادام (آرد بادام خشک) را نیز به ترکیبات خمیر تارت اضافه کنید. برای تزیین تارت بادام و گلابی می‌توانید از مقداری پرک بادام هم منفعت گیری کنید.

دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها

خبرهای ورزشی

خبرهای اقتصادی

اخبار فرهنگی

اخبار تکنولوژی

اخبار پزشکی

[ad_2]