پای رستوران های انیمه به ایران باز شد_آینده
به گزارش آینده
چاپستیک بهجای قاشق
علاقه به این سبک غذایی محدود به نوجوانها نیست و کودکان هم در دسته علاقهمندان به این سبک غذایی قرار گرفتهاند. برای فهمیدن مقدار علاقه به این سبک غذایی فقط کافی است که خرید چاپستیک و نحوه آموزش منفعت گیری از آن را در اینترنت جستوجو کرد، آن زمان است که صفحات ایرانی بسیاری در شبکههای اجتماعی و سایتهای فروش نمایان خواهد شد که نحوه منفعت گیری از آن را آموزش خواهند داد. زیاد تر ویدئوها را هم کودکان و نوجوانان ساختهاند. نوجوانها و کودکان چنان در دنیای کیمچی، نودل، سوچی و…غرق شدهاند که برای خوردن غذاهای گوناگون و حتی ایرانی با چاپستیک سر سفره حاضر خواهد شد و چاپستیک را جانشین قاشق و چنگال کردهاند.
رستوران انیمه برای اوتاکوها
پختن غذاهایی که در انیمههای کرهای و ژاپنی به عکس کشیده خواهد شد، زمانها است در دسته علائق نوجوانهای ایرانی قرار گرفته است. تعداد بسیاری از صفحات فعال در دنیای مجازی از سالها پیش بر موج این علاقه سوار شدند و حتی برخی در سرویسهای اشتراک ویدئوی داخلی با گذاشتن برشهایی از غذا خوردن یا تهیه غذایانیمهها، مخاطبان خاصی را برای خود جذب کردهاند.این چنین کم نیستند صفحات آشپزی که نحوه پخت این شیرینیها و غذاهای خوشرنگ و لعاب انیمهها را آموزش خواهند داد. علاقه به غذاهای انیمههای کرهای و ژاپنی چنان شدتی اشکار کرد که رستورانها هم داخل میدان شدند تا از جذب طرفداران فرهنگ غذایی آسیای شرقی عقب نمانند؛ بههمین علت است که رستورانهایی با سبک غذایی انیمه در گوشهوکنار شهر اغاز بهکار کردند. مخاطبان این رستورانها به نام «اوتاکو» شناخته خواهد شد، منظور از اوتاکو افرادی می باشند که دیوانهوار انیمه تماشا میکند و مانگا – داستانهای مصور ژاپنی- میخواند. نیم نگاهی به سبک زندگی نسل تازه مشخص می کند که قسمت قابل توجهی از آنها بعد از تأثیرپذیری از سبک موسیقی و فیلمهای کرهای، اکنون با آداب کشورهای آسیای شرقی بر سر میز غذا نشستهاند.
چرا نوجوانان جذب فرهنگ کرهای خواهد شد؟
امانالله قرایی مقدم، جامعهشناس در رابطه علاقه نوجوانها به فرهنگ کرهای او گفت: تمایل نوجوانها به فرهنگ کره و ژاپن اتفاق مثبتی نیست چرا که هر فرهنگ ویژگی خاص خود را دارد. شرایط امروز، محصول روزگاری است که سریالها و فیلمهای کرهای بیمحابا از تلویزیون پخش میشدند و مسئولان فرهنگی در آن زمان توجهی به تأثیر پذیری نوجوانها نداشتند.
او افزود: اکنون که چند سال از نخستین سریالهای کرهای میگذرد، تازه اثرات آن بر نسل تازه عیان شده و ما ناظر هستیم که نوجوانهای ما آنقدر که از تاریخ خیالی سرزمین کره اطلاعات دارند نسبت به تاریخ ایران ناآشنا می باشند. نباید فراموش کرد که رسانهها و فضای مجازی تأثیر گستردهای بر نسل تازه میگذارند.امروز ناظر هستیم که سریالها و انیمههای آسیای شرقی در دسترس نوجوانها قرار گرفته است و بالطبع نوجوانها به این سمت گرایش اشکار میکنند.
برخی از غذاهای کرهای مورد دقت در ایران
۱- سوشی :شامل سالمون آواکادو
۲- ترشی کیمچی: ترشی کاهو
۳- بیبیمباپ:پلوی مخلوط با قارچ، گوشت، سس سویا، گوچوجانگ (رب فلفل قرمز) ویک تخممرغ نیمرو
۴-جاپچائه:نودل سرخشده مخلوط
۵- هوئه دوک: یک نوع پنکیک
۶- هوباکجوکیا: فرنی کدوحلوایی که نوعی فرنی سنتیکرهایاست.
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها