این افراد نباید گوشت قرمز بخورند

این افراد نباید گوشت قرمز بخورند_آینده

[ad_1]
به گزارش آینده

افرادی که در ادامه این نوشته به آنها اشاره می‌کنیم، می‌توانند گوشت قرمز کم‌چرب را با محدودیت شدیدی در برنامه غذایی خودشان داشته باشند اما نمی توانند منفعت گیری از گوشت‌های قرمز را به روتین رژیم غذایی خودشان تبدیل کنند.  

۱. افراد دارای کلسترول خون بالا 

اگر کلسترول خون شما بالاست، به گمان زیاد زیاد سطح چربی بد خون یا LDL هم در بدنتان زیاد است. به این علت، مصرف گوشت‌های قرمز نمی‌تواند گزینه خوبی برای شما باشد.

انواع گوشت‌های قرمز می‌توانند با افزایش چربی بد خون علتبالا رفتن سطح کلسترول خون شوند و افراد مبتلا به کلسترول خون بالا را با مشکلات بسیاری روبه رو کنند. پیشنهاد می‌شود که اگر کلسترول خونتان بالاست، زیاد تر از یک یا دو وعده در ماه گوشت قرمز نخورید و حتما تکه‌هایی از گوشت را که فاقد چربی قابل مشاهده می باشند انتخاب کنید.  

۲. افراد مبتلا به بیماری‌های قلبی 

اگر مبتلا به بیماری‌های قلبی‌ـ‌عروقی هستید یا سابقه ابتلا به حملات و سکته‌های قلبی را در کارنامه سلامتتان دارید، بهتر است تا حداکثر امکان دور مصرف گوشت قرمز را خط بکشید.

مصرف گوشت قرمز توسط افراد مبتلا به بیماری‌های قلبی می‌تواند علتتولید پلاک‌های ناسالم در جداره عروق خونی شود و گرفتگی عروق را در پی داشته باشد.

گرفتگی عروق خونی در این بیماران برابر است با افزایش خطر ابتلا به دعوا‌ها و سکته‌های قلبی و متاسفانه بالا رفتن خطر مرگ‌ومیر. افراد مبتلا به بیماری‌های قلبی می‌توانند یک‌بار در ماه از کم‌چرب‌ترین گوشت قرمز در وعده غذایی خود منفعت گیری کنند.  

۳. افراد مبتلا به بیماری‌های کلیوی پیشرفته 

افراد مبتلا به بیماری‌های کلیوی پیشرفته که در فاز ۳ تا ۵ بیماری قرار دارند و تا این مدت شرایطشان به دیالیز نکشیده است، باید شدیدا در مصرف گوشت‌های قرمز بااحتیاط عمل کنند.

رژیم‌های غذایی سرشار از پروتئین و چربی‌های اشباع می‌توانند شرایط مبتلایان به بیماری‌های کلیوی پیشرفته را بدتر کنند. افراد مبتلا به این بیماری‌ها می‌توانند روزانه ۰.۶ تا ۰.۸ گرم پروتئین به‌ازای هر کیلوگرم از وزنشان مصرف کنند، درحالی که بهتر است این پروتئین‌ها از منبع های پروتئین گیاهی یا پروتئین‌های حیوانی زیاد کم‌چرب همانند سینه مرغ یا سینه بوقلمون انتخاب شوند.  

تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ها درباره انتخابات، سیاست، اقتصاد، ورزش، حوادث، فرهنگ وهنر و گردشگری را در آینده دنبال کنید.

۴. افراد دارای سابقه خانوادگی سرطان‌های خاص 

تحقیقات نشان خواهند داد که مصرف گوشت‌های قرمز و فراورده‌های گوشتی می‌تواند خطر ابتلا به برخی از سرطان‌ها همانند سرطان روده را در افراد دارای سابقه خانوادگی سرطان‌های خاص افزایش بدهد.

اگر در فامیل درجه یک تان فرد مبتلا به سرطان روده دارید، بهتر است که مصرف گوشت قرمز را به یک تا دو مرتبه در طول ماه محدود کنید و تا حداکثر امکان هم از مصرف فراورده‌های گوشتی خودداری کنید. افزایش مصرف میوه‌ها و سبزی‌ها می‌تواند خطر ابتلا به سرطان را در شما افت دهد.  

دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها

خبرهای ورزشی

خبرهای اقتصادی

اخبار فرهنگی

اخبار تکنولوژی

اخبار پزشکی

[ad_2]