نحوه تهیه پنکیک خانگی خوشمزه برای ۴ نفر_آینده
[ad_1]
به گزارش آینده
پنکیک یک نوع کیک ساده، سریع و خوشمزه است که در زیاد تر کشورها پخت می شود. این نوع کیک کوچک و کم قطر را می توان به گفتن بین وعده میل کرد. وجه تسمیه این نوع کیک از دو کلمه پن به معنی ماهیتابه و کیک می آید. در این مقاله تصمیم داریم این کیک ساده و سریع را به طور مرحله به مرحله آموزش دهیم. اگر می خواهید بدانید، این بین وعده خوشمزه و مقوی را با چه خوراکی هایی و در چه موقعیت هایی مصرف می کنند، ما را تا انتهای این متن همراهی کنید.
آرد سفید قنادی : یک و نیم لیوان
تخم مرغ: یک عدد
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
شیر یا آب: یک لیوان سرخالی
روغن مایع: سه قاشق غذاخوری
بکینگ پودر: یک و نیم قاشق چایخوری
شکر : سه قاشق غذاخوری
مرحله یک) مواد اولیه پنکیک را آماده کنید!
برای پخت پنکیک نرم و لذیذ باید تخم مرغ را نیم ساعت قبل از اغاز پخت کیک، از یخچال خارج کرده تا به دمای محیط برسد. شیر یا آب نیز باید دمایی به اندازه دمای محیط داشته باشند. در ظرفی مناسب نخست تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن مخلوط می کنیم. ترکیب مواد را تا وقتی ادامه می دهیم تا مواد به رنگ کرمی در آیند و حالت کش دار به خود بگیرند.
مرحله دو) شیر و روغن را اضافه کنید!
اگر می خواهید بافت پنکیک خانگی شما کرمی و مطبوع باشد، به جای آب از شیر منفعت گیری کنید. شیر علتمی شود تا برای زمان زمان بیشتری این نوع کیک را نگهداری کنید. بعد از این که زهم تخم مرغ را با وانیل گرفتید و به آن شکر اضافه کردید، شیر و روغن را به مواد اضافه می کنیم.
اکنون نوبت آن است که آرد و بکینگ پودر را آرام آرام به مواد پنکیک بیفزاییم. این کار باید به آهستگی انجام شود. هنگامی مواد را با هم مخلوط کردیم به آن ده دقیقه استراحت می دهیم. برای بهتر مخلوط شدن مواد از یک لیسک پلاستیکی منفعت گیری کنید. ناگفته نماند، مواد این کیک بعد از آماده شدن روان و سیال می باشد.
مرحله سه) تابه را داغ کنید!
برای پخت پنکیک با بافت سبک و نرم، باید تابه را روی حرارت گذاشته و آن را داغ کنید. اکنون نوبت به اسپری کردن روغن به کف تابه می رسد. تابه حتما باید نچسب باشد. مواد را با ملاقه داخل تابه می ریزیم. داغی تابه علتمی شود تا مواد از کناره ها اغاز به حباب زدن کند. بعد از مشاهده حباب باید پنکیک را بر گردانیم تا طرف دیگر آن نیز پخته شود.
مرحله چهار ) پنکیک را تزیین کنید!
اکنون نوبت به دیزاین پنکیک می رسد. شما می توانید با انواع میوه ها، شکلات های مایع، عسل و غیره دستپخت خود را دکور و تزیین کنید. موز، توت فرنگی، انبه و میوه های دیگر نیز برای تزیین این کیک ساده و سریع زیاد مناسب می باشند.

چند مسئله تکمیلی برای پخت پنکیک
برای پخت پنکیک خوشمزه و خوش بافت نیاز است که به چند مسئله مهم دقت داشته باشید. اولین مسئله مهم استراحت دادن مایع کیک است. مایع این نوع کیک باید ده دقیقه استراحت داشته باشد. با استراحت کیک بکینگ پودر کاملا فعال شده و علتمی شود تا بافت کیک پف کرده و نرم و سبک شود.
هم زدن پنکیک نیز در ابتدای ترکیب کردن تخم مرغ، شکر و وانیل ایرادی ندارد. بعد از این که آرد به مایع اضافه شد، باید از شدت همزدن کاست. آرد را در چند مرحله و آرام باید به مایع اضافه کرد. همین قدر که مایع گلوله گلوله نشود، کافی است. طبق معمول زمان پخت این کیک فقط یک دقیقه است. اگر می خواهید پنکیک های شما طلایی تر و برشته تر شود، می توانید آن را زیاد تر روی حرارت نگه دارید.

معارفه چند نوع کیک تابه ای
پنکیک را می توان در سبک ها و طعم های متغیری پخت. اگر طعم شکلاتی را دوست دارید می توانید از پودر کاکائو منفعت گیری کنید. کاکائو را باید الک کرد وگرنه مایع گلوله گلوله می شود. بعد از پخت می توانید برای خوش طعم شدن با روی پنکیک ها را با سس شکلاتی و تکه های شکلات تزیین کنید.
پنکیک موزی نیز از انواع دیگر این پنکیک است. برای پختن این نوع کیک باید موز را به دمای محیط رسانده و آن را با پشت چنگال خوب له کنیم. سپس موز، تخم مرغ و شکر را با مقداری وانیل مخلوط می کنیم. بقیه مرحله های را جستوجو کرده و مایع را با ملاقه در تابه چرب شده می ریزیم تا پخته شود.
پنکیک ژاپنی
پنکیک ژاپنی نیز از انواع پرطرفدار این بین وعده خوشمزه و مقوی است. برای پخت این نوع کیک پفکی و نسبتا قطور، به چهار تخم مرغ نیاز داریم. باید زرده و سفیده را از هم جدا کنیم. زرده ها را با نصف پیمانه شکر و وانیل مخلوط می کنیم. اضافه کردن وانیل برای از بین بردن بوی زهم تخم مرغ است. سپس نصف روغن مایع را با یک پیمانه شیر مخلوط می کنیم.
در یک ظرف دیگر، نشاسته ذرت، بکینگ پودر و آرد را با هم مخلوط کرده و سفیده ها را با نصف دیگر پیمانه شکر مخلوط می کنیم. ( مقدار آرد باید به اندازه ای باشد که مایعی روان به دست آید) سفیده ها را تا حدی هم می زنیم که پف کند. اکنون همه مواد را با هم ترکیب کرده و اجازه می دهیم تا ده دقیقه استراحت کند. سپس آنها را ملاقه ملاقه داخل تابه ریخته و سرخ می کنیم.
پنکیک را با چه می توان سرو کرد؟
پنکیک یک بین وعده خوشمزه و لطیف است که می توان آن را در زمان صبح یا عصر با چای یا نوشیدنی های دیگر میل کرد. این بین وعده برای کودکان زیاد مقوی بوده و طعم دلچسب آن مورد دقت هر کودک بدغذایی قرار می گیرد. شما می توانید این کیک را در مهمانی ها و دورهمی های عصرانه نیز پخت کنید و از مهمان های خود پذیرایی نمایید.
جمع بندی
در این مقاله در سایت کوک یاب نحوه پخت پنکیک را آموزش دادیم. با مطالعه این متن و با انجام مرحله های حرف های شده می توانید با کمترین مقدار مواد ملزوم و در یک ساعت یک بین وعده خوشمزه و دلچسب برای خانواده بپزید. این بین وعده دارای انواع مختلفی است که به معارفه نوع شکلاتی، موزی و ژاپنی آن پرداختیم.
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها
[ad_2]