کدام ماده غذایی فشارخون را سریع پایین میآورد؟_آینده
به گزارش آینده
پزشکان مدام اصرار میکنند که تحول در سبک زندگی و اصلاح رژیم غذایی میتواند به پایین آوردن سطح سختی خون و در نتیجه افت خطر ابتلا به بیماری قلبی پشتیبانی کند.
به گزارش هلثلاین، متخصصان میگویند مصرف هیچ خوردنیای به تنهایی نمیتواند سختی خون را به شدت پایین بیاورد اما پیروی از یک رژیم غذایی سالم برای قلب و غنی از غذاهای حاوی مواد مغذی خاص (همانند پتاسیم و منیزیم) امکان پذیر به افت یا نگه داری سختی خون سالم در طویل زمان پشتیبانی کند.
متخصصان قلب، رژیم غذایی «دَش» (DASH) را برای افراد مبتلا به سختی خون بالا یا افرادی که به جستوجو نگه داری سطح مطلوب سختی خون می باشند، پیشنهاد میکنند که شامل مواد غذایی نظیر میوه، سبزیجات و غلات کامل است.
این نوع رژیم غذایی بر مصرف میوه، سبزیجات، لبنیات کم چرب، غلات، گوشت مرغ و ماهی و خشکبار اصرار دارد و مصرف چربیهای اشباع شده، کلسترول، گوشت قرمز، مواد قندی و نوشیدنیهای حاوی قند را محدود میکند.
این چنین برخی خوردنیهایی که برای پایین آوردن فشارخون مفیدند عبارت هستند از:
– مرکبات
– ماهی سالمون و دیگر ماهی های چرب
– سبزیهای برگدار
– آجیل و دانهها
مثالهایی از آجیل و دانهها برای خوردن به گفتن بخشی از یک رژیم غذایی متعادل با تمرکز بر افت سختی خون:
- تخم کدو
- تخم کتان
- دانه چیا
- پسته
- گردو
- بادام
– حبوبات
– توتها
– روغن زیتون
– هویج
– تخم مرغ
– گوجه فرنگی
– بروکلی
– ماست
– گیاهان و ادویهها
برخی از گیاهان و ادویهها که امکان پذیر بر پایه نتایج تحقیقات حیوانی و انسانی به افت سختی خون پشتیبانی کنند:
- تخم کرفس
- گشنیز
- زعفران
- علف لیمو
- فلفل سیاه
- سیر
- پودر پیاز
- پودر فلفل قرمز
- پونه کوهی
- زیره سبز
- فلفل قرمز
- جینسینگ
- دارچین
- هل
- ریحان
- زنجبیل
– سیب زمینی
– کیوی
– گوشتهای بدون چربی
وزارت کشاورزی ایالات متحده «گوشت بدون چربی» را هر گوشتی با کمتر از ۱۰ گرم چربی، ۴.۵ گرم یا کمتر چربی اشباع شده و کمتر از ۹۵ میلی گرم کلسترول در هر ۱۰۰ گرم تعریف میکند.
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها 
