قاتل سفید در خانه های ایرانی ها چه میکند؟_آینده
به گزارش آینده
اما اگر به شما بگوییم شکر سفید دارای کالری خالی است و به غذاها و نوشیدنیهای شما ارزشی صفر میبخشد، چه؟ کلمه کالری خالی میتواند گمراه کننده باشد، چون کالری این غذاها درست همانند کالری دیگر غذاها انرژی میدهد. اما آنها طبق معمول مزایا تغذیهای اضافی را اراعه نمیکنند یا اصلا مزایا اضافی ندارند. غذاهایی همانند دسرهای کربوهیدراتی، نوشیدنیهای شیرین، آب نبات، روغن های فرآوری شده و چاشنیهایی همانند سس باربیکیو زیاد تر حاوی کالری خالی می باشند. کالریهای خالی طبق معمول به شکل قند اضافه شده یا چربیهای اشباع و ترانس می باشند . با افزایش آگاهی نسبت به سلامتی و تناسب اندام، مردم به سمت انتخابهای سالم تر و حذف قند تصفیه شده از رژیم غذایی خود حرکت میکنند. در این نوشته به دلایل فرد دیگر برای اجتناب از مصرف شکر سفید اشاره کردهایم.
بدون قیمت غذایی
نمیتوان تکذیب کرد که افزودن شکر به غذاها طعم اضافه میکند و علتخوشمزهتر شدن آنها میشود، اما از دانستن این که این شکر تصفیه شده هیچ قیمت غذایی ندارد شگفت زده خواهید شد. با این حال، به نیاز افزایش سریع به انرژی جواب میدهد، اما هیچ ماده مغذی الزامی در شکر فرآوری شده وجود ندارد. در واقع، مصرف مقادیر زیاد قند میتواند تبدیل افزایش وزن و کمبودهای تغذیهای شود.
افزایش خطر چاقی
بر پایه مطالعات متعدد، شکر سفید با مصرف زیاد قند و چاقی مرتبط است. به این علت که غذاها و نوشیدنیهای شیرین زیاد تر تبدیل پرخوری خواهد شد چون کمتر سیرکننده می باشند و این تبدیل افزایش مصرف کالریهای خالی میشود.
بیماریهای مزمن
مصرف بیشتر از حد قند با بیماریهای مزمن مختلفی همانند دیابت نوع ۲، بیماری قلبی و بیماری کبد چرب مرتبط است. در واقع، افزایش مصرف قند میتواند تبدیل مقاومت به انسولین شود.
مشکلات دندانی
قند یکی از خوراکیهای مهمی است که علتایجاد بیماری ها و حفره های دندانی میشود. به این علت که هنگامی شکر مصرف میشود، با باکتریهای حاضر در دهان تعامل کرده و اسید تشکیل میکند که مینای دندان را فرسایش می دهد و تبدیل پوسیدگی و تشکیل حفره میشود.
افزایش قند خون

قند سفید میتواند علتافزایش سریع سطح گلوکز خون و به جستوجو آن سقوطهایی شود که تبدیل افزایش گرسنگی و هوس میشود. این تاثییر به شدت پر نوسان می تواند به اختصاصی برای افراد مبتلا به حساسیت به انسولین یا دیابت زیان اور باشد.
سلامت روان
مصرف زیاد قند این چنین با نوسانات خلقی و مسائل مربوط به سلامت روان از جمله اضطراب و افسردگی مرتبط است. شکر می تواند علتافزایش موقت نشاط و به جستوجو آن سقوط ناگهانی انرژی و این چنین آسایش عاطفی شود.
ابراز التهاب
تحقیقات مشخص می کند که مصرف بیشتر از حد قند میتواند تبدیل افزایش التهاب در بدن شود. التهاب مزمن با طیف وسیعی از مشکلات سلامتی، از جمله بیماریهای خود ایمنی و مشکلات قلبی و عروقی مرتبط است.
خواص اعتیاد آور

شکر میتواند سیستم پاداش مغز را همانند مواد مخدر فعال کند و تبدیل رفتارهای اعتیاد آور شود. این میتواند چرخهای از هوس و مصرف تشکیل کند که شکستن آن سخت است.
تاثییر بر سلامت پوست
رژیم غذایی با قند بالا با مشکلات پوستی از جمله آکنه و پیری زودرس مرتبط است. شکر میتواند تشکیل محصولات نهایی گلیکاسیون پیشرفته (AGEs) را تحریک کند که به کلاژن و الاستین در پوست صدمه می رساند.
تاثییر بر کارکرد سیستم ایمنی بدن
مصرف بیشتر از حد قند میتواند سیستم ایمنی بدن را سرکوب کرده و بدن را مستعد ابتلا به عفونتها و بیماریها کند. یک رژیم غذایی با قند بالا امکان پذیر با توانایی بدن در دفع موثر عوامل بیماری زا تداخل داشته باشد.
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها 
