به جز گوشت قرمز، کدام مواد غذایی ریسک حملات نقرس را افزایش خواهند داد؟_آینده
[ad_1]
به گزارش آینده
در بدن ما و حتی غذای مصرفی ما، مادهای به نام اسید اوریک وجود دارد که طبق معمولً در جریان خون حل میشود. در برخی افراد اسید اوریک به طور کامل حل نمیشود و با راه اندازی کریستالهای سوزنیهمانند و تجمع در مفاصل نقرس رخ میدهد. برای جلوگیری از این مشکل، باید مصرف هر نوع غذا یا نوشیدنی که سطح اسید اوریک را در خون افزایش میدهد، محدود کنید؛ از جمله غذاهای حاوی پورین (نوعی ترکیب شیمیایی) بالا و نوشیدنیهای سرشار از قند فروکتوز.
تشدید نقرس زیاد تر ناشی از مصرف گوشت قرمز است، ولی با این حال، دیگر غذاها نیز میتوانند در ابتلا به این بیماری نقش داشته باشند؛ از جمله:
۱. غذاهای دریایی
طیف وسیعی از غذاهای دریایی با خطر بالاتر ابتلا به نقرس مرتبط می باشند. اگر نقرس دارید یا در معرض خطر ابتلا به نقرس هستید، بهتر است مصرف ماهی ساردین، قزلآلا، گوش ماهی و ماهی تن را محدود کنید. غذاهای دریایی سرشار از پورین می باشند و سطح اسید اوریک را افزایش خواهند داد. این اسید اوریک اضافی میتواند علتتحریک علائم نقرس شود.
۲. نوشیدنیهای قندی
نوشیدنیهای شیرین، بهاختصاصی آبمیوه از ممنوعات رژیمغذایی مشابه با نقرس است. از بین قندها، فروکتوز (قند میوه) با افزایش سطح اسید اوریک، گمان تشدید علائم نقرس را به همراه دارد.
۳. آبجو
بر پایه مطالعات سال ۲۰۱۷، بهطور کل «الکل» شما را در معرض خطر بیشتری برای دعوا نقرس قرار میدهد. با این حال، آبجو دارای بیشترین ریسک علائم نقرس در قیاس با مشروب است.
۴. گوشتهای اندام/ گوشت قرمز
در بین محصولات حیوانی، گوشتهای اندام همانند جگر دارای سطوح بالای پورین می باشند و باید در مقادیر محدود مصرف شوند. چرا که این مواد غذایی میتوانند سطح اسید اوریک را در خون افزایش دهند و تبدیل نقرس شوند.
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها
[ad_2]