نوشیدنی های معجزه گر برای مقابله با مشکلات گوارشی_آینده
[ad_1]
به گزارش آینده
رفلاکس اسید و ناراحتی گوارشی سپس از شام می تواند شب شما را خراب کند. راه حل این مشکل رایج امکان پذیر فقط یک نوشیدنی تسکین دهنده باشد. از داروهای سنتی همانند چای زنجبیل گرفته تا نوشیدنیهای مد روز همانند کامبوچا، میتوانند به افت اسیدیته و اسایش معده شما پشتیبانی کنند.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از انلی مای هلث، بیایید به انواع نوشیدنیهایی بپردازیم که میتوانند با اسیدیته سپس از صرف غذا مبارزه کنند و سلامت گوارش شما را تحکیم کنند.
چای زنجبیل
خواص ضد التهابی و ضد تهوع طبیعی زنجبیل، آن را به یک درمان عالی برای مشکلات گوارشی تبدیل کرده است.
نحوه تهیه چای زنجبیل:
ریشه زنجبیل را پوست بگیرید و برش دهید.
آب را بجوشانید و تکه های زنجبیل را به آن اضافه کنید.
اجازه دهید نزدیک به ۱۰ دقیقه بجوشد.
چای را در یک فنجان صاف کنید.
در صورت تمایل عسل یا لیمو را برای طعم دادن به آن اضافه کنید.
نوشیدن یک فنجان چای زنجبیل سپس از شام می تواند به تحریک هضم و افت گمان رفلاکس اسید پشتیبانی کند.
چای نعناع فلفلی
نعناع یکی دیگر از گیاهانی است که برای مزایا گوارشی آن شناخته شده است. ماهیچه های دستگاه گوارش را شل می کند که می تواند به تسکین نفخ و گاز پشتیبانی کند.
نحوه تهیه چای نعناع فلفلی:
اگر از برگ های تازه منفعت گیری می کنید، آن ها را مقداری له کنید تا روغن آن آزاد شود.
برگ ها یا چای کیسه ای را در یک فنجان قرار دهید.
روی آنها آب جوش بریزید و بگذارید ۵ تا ۱۰ دقیقه دم بکشد.
برگ ها یا چای کیسه ای را بردارید و از نوشیدن آن لذت ببرید.
چای نعناع فلفلی می تواند بعد از یک وعده غذایی سنگین تسکین دهنده گوارش شما باشد، این نوشیدنی هضم را بهبود می بخشد و علائم رفلاکس اسید را افت میدهد.
چای رازیانه
دانه های رازیانه حاوی ترکیباتی می باشند که می توانند به اسایش عضلات معده و افت گاز و نفخ پشتیبانی کنند.
نحوه تهیه چای رازیانه:
دانه های رازیانه را مقداری له کنید.
دانه ها را به یک فنجان اضافه کنید و آب جوش را روی آنها بریزید.
بگذارید ۱۰ دقیقه دم بکشد.
این ترکیب را صاف کنید و بنوشید.
نوشیدن چای رازیانه سپس از شام می تواند به افت اسیدیته معده و بهبود هضم پشتیبانی کند.
آب آلوئه ورا
آلوئه ورا فقط برای مراقبت از پوست نیست؛ این چنین می تواند دستگاه گوارش را آرام کند. خواص ضد التهابی آن می تواند به آرام کردن پوشش معده و افت تحریک پشتیبانی کند.
نحوه منفعت گیری از آب آلوئه ورا:

آب آلوئه ورا را مستقیماً بنوشید یا اگر طعم آن زیاد قوی می بود آن را با آب رقیق کنید.
نوشیدن آب آلوئه ورا قبل یا سپس از شام می تواند به افت حس سوزش مرتبط با رفلاکس اسید پشتیبانی کند.
کومبوجا
کامبوجا، یک چای تخمیر شده، به علت محتوای پروبیوتیک آن محبوبیت اشکار کرده است. باکتری های خوب حاضر در کامبوجا می توانند به اعتدال میکروبیوم روده و به هضم بهتر و افت اسیدیته پشتیبانی کنند.
نحوه منفعت گیری از کومبوجا:
یک لیوان کوچک (نزدیک به ۴ اونس) کومبوچا را همراه یا سپس از غذا بنوشید.
مصرف منظم کامبوچا می تواند به نگه داری سلامت روده و افت مشکلات گوارشی پشتیبانی کند.
چای بابونه
چای بابونه به علت اثرات آرام قسمت آن شناخته شده است، این چنین دارای خواصی است که می تواند به هضم غذا پشتیبانی کند. این دمنوش می تواند به افت التهاب معده و شل شدن عضلات گوارشی پشتیبانی کند.
نحوه تهیه چای بابونه:

چای کیسه ای یا گل های خشک شده را در یک فنجان قرار دهید.
روی آنها آب جوش بریزید و بگذارید ۵ تا ۱۰ دقیقه دم بکشد.
چای کیسه ای را بردارید یا گل ها را صاف کنید و از نوشیدن آن لذت ببرید.
چای بابونه یک نوشیدنی عالی برای سپس از شام است که علتآرامش و راحتی گوارش می شود.
نتیجه گیری
گنجاندن این نوشیدنیهای گوارشی در روتین شما میتواند تفاوت قابل توجهی در مدیریت اسیدیته شام و ترقی سلامت کلی گوارش تشکیل کند.. به این علت، دفعه سپس که سوزش را حس کردید، یکی از این نوشیدنی های آرام قسمت را امتحان کنید.
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها
[ad_2]