دانشمندان از عواقب ترسناک مصرف 2 برش ژامبون در روز می‌گویند

دانشمندان از عواقب ترسناک مصرف ۲ برش ژامبون در روز می‌گویند_آینده

[ad_1]
به گزارش آینده

مطابق نتایج تازه یک مطالعه تازه در دانشگاه کمبریج، مصرف گوشت‌های قرمز و فراوری‌شده، هر دو ریسک ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش خواهند داد. و اگر روزانه دو برش ژامبون مصرف کنید، این ریسک زیاد زیاد تر می‌شود.

دانشمندان بعد از بازدید داده‌های سلامت مربوط به ۱.۹ میلیون شرکت‌کننده از سراسر دنیا این ربط بین مصرف ژامبون و ریسک دیابت نوع ۲ را کشف کردند. این مطالعه بخشی از پروژه InterConnect برای مطالعه دیابت و چاقی می بود که بودجه آن را اتحادیه اروپا فراهم کرده است.

پژوهشگران این مطالعه نتایج خود را در ژورنال Diabetes & Endocrinology در نشریه Lancet انتشار کرده‌اند.

افت مصرف گوشت، خصوصاً از نوع فراوری‌شده، برای پیشگیری از دیابت ملزوم است.

ربط بین مصرف ژامبون و دیابت نوع ۲

مطابق یافته‌های این مطالعه، مصرف روزانه ۵۰ گرم گوشت فراوری‌شده (معادل فقط دو برش ژامبون) ریسک ابتلا به دیابت را ۱۵ درصد افزایش می‌دهد.

این چنین دانشمندان دریافتند که مصرف روزانه نزدیک به ۱۰۰ گرم گوشت قرمز نیز ریسک گسترش دیابت را ۱۰ درصد بالا می‌برد.

پژوهشگران می‌گویند که این مطالعه جامع‌ترین مدرک برای اثبات رابطه بین خوردن گوشت فراوری‌شده و گوشت قرمز فراوری‌نشده با ریسک بالای ابتلا به دیابت نوع ۲ است. این یافته‌ها با پیشنهاد‌های سلامت سازگار می باشند که مطابق آن‌ها افراد باید برای پیشگیری از دیابت مصرف گوشت فراوری‌شده و فراوری‌نشده را افت دهند.

درکل به‌نظر می‌رسد که ارتباطی واقعاً قوی بین مصرف گوشت و ریسک گسترش دیابت وجود دارد. حتی مصرف ۱۰۰ گرم گوشت پرندگان در روز گمان ابتلا به دیابت را هشت درصد افزایش می‌داد. یقیناً بازدید‌های زیاد تر نشان داد که این ربط ضعیف‌تر از ربط گوشت‌های قرمز و فراوری‌شده با این بیماری است.

تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ها درباره انتخابات، سیاست، اقتصاد، ورزش، حوادث، فرهنگ وهنر و گردشگری را در آینده دنبال کنید.

با این که این مطالعه شواهدی زیاد جامع بین مصرف گوشت پرندگان و دیابت نوع ۲ فراهم می‌کند، اما این ربط هم چنان قطعی نیست و باید زیاد تر بازدید شود.

جمع‌بندی کلی این پژوهش غافلگیرکننده است، چون باور تثبیت‌شده بر این است که مصرف کربوهیدرات‌های تصفیه‌شده (همانند شکر سفید) عامل ریسک مهم ابتلا به دیابت نوع ۲ می باشند.

مکانیسم‌هایی که مصرف گوشت را به گسترش دیابت نوع ۲ مرتبط می‌کنند به‌طور کامل اشکار نیستند. در این مقاله آمده که خوردن انواع خاصی از گوشت حساسیت انسولین یا محیط میکروبی روده افراد را مختل می‌کند و تبدیل دیابت نوع ۲ می‌شود.

دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها

خبرهای ورزشی

خبرهای اقتصادی

اخبار فرهنگی

اخبار تکنولوژی

اخبار پزشکی

[ad_2]