مزایا بادام تلخ_آینده
[ad_1]
به گزارش آینده
این بین وعده خوشمزه خواص تغذیه ای بیشماری دارد که در نتنوشت امروز با آنها آشنا میشوید.
اگر تا به امروز بادام تلخ را در برنامه غذایی و تغذیه ای خود نگذاشتهاید، متاسفانه باید بگوییم خواص یک دانه پرخاصیت را از دست داده اید. هر چند قبل از تصمیم گرفتن برای منفعت گیری از بادام تلخ مقاله امروز را بخوانید تا از نحوه مصرف آن مطلع شوید.
بادام تلخ چیست؟
بادام تلخ دانه درختی به نام علمی Prunus dulcis است که در خاور میانه و آسیا میروید. هر چند همانند بادام شیرین در طبقه بندی آجیل قرار میگیرد ولی جزو دانه های آجیلی به حساب نمیآید. بادام تلخ زیاد تر خواص درمانی دارد و در ایران از روغن آن برای همین مهم منفعت گیری میشود.
علت آن هم وجود نوعی سم به نام اسیدهیدروسیانیک Hydrocyanic acid است که همانند دانه های سیب، هلو و زردآلو در بدن به سیانید تبدیل میشود. به همین علت طبق معمول خوردن آن در زیاد تر کشورها ممنوع است مگر آن که این ماده سمی را طی فرآیندهایی از آن خارج کرده باشند. خوردن فقط ۷ عدد بادام تلخ که تحت فرآیند جداسازی سم قرار نگرفته است، شخص را دچار مسمومیت شدید و مراقبت های خاص پزشکی میکند.
تفاوت بین بادام شیرین و تلخ
بادام شیرین را همه میشناسند و برای تعداد بسیاری از خانواده ها پای ثابت ترکیبات آجیل است. هر چند درصد زیاد مقداری از افراد به بادام شیرین هم حساسیت دارند. از بادام شیرین برای درست کردن زیاد از دسرها و شیرینی ها و امروزه حتی از آرد آن برای پختن نان منفعت گیری میشود.
در واقع سم هیدروسیانیک در بادام شیرین آن قدر کم است که خوردن آن خطرناک نیست. هر چند باید حد اعتدال را در خوردن بادام شیرین هم مراعات کرد. بادام تلخ که میوه درخت های بادام دارنده ژن گیرنده Recessive gene است تنها به علت مقدار زیاد سم ۴۰ برابر زیاد تر از بادام شیرین، زیاد با احتیاط باید مصرف شود.
ظاهر هر دو بادام همانند به هم است. روغن حاصل از هر دو بادام جزو اسیدهای چرب غیراشباع محسوب میشود. ولی عمر روغن بادام تلخ مختصر تر است و حتما باید در ظرف دربسته دور از نور و گرما و رطوبت نگهداری و سریع منفعت گیری شود.
موارد منفعت گیری
زیاد هم خوب است که به محض تصمیم در رابطه مصرف بادام و منفعت گیری از خواص آن تقریبا همه به فکر منفعت گیری از بادام شیرین میافتند. ولی بادام تلخ مزایا بیشماری دارد که بهترین شکل آن روغن گیری و منفعت گیری از روغن آن است.
در پزشکی و طب سنتی از روغن بادام تلخ برای از بین بردن گرفتگی عضلات، از بین بردن تورم و درد، و یقیناً محصولات زیبایی پوست و مو منفعت گیری میشود. امروزه صابون، نرم کننده و لوسیونهای بسیاری با روغن بادام تلخ تهیه شده و در بازار به راحتی در دسترس است. علت آن هم تاثییر زیاد تر روغن بادام تلخ نسبت به بادام شیرین است.
بعد اگر بعضی اوقات فقط به طور یک عدد بادام تلخ مزه در بین بادام های شیرین تان میل کردید در همین حد کافی است. تلخی آن اجازه نمیدهد تا زیاد از آن بخورید و سم داخل بدنتان شود. تلاش کنید از خواص آن به طور روغن منفعت گیری کنید.
روغن بادام تلخ را از فروشگاه معتبر بخرید. در صورتی که برایتان امکان دارد به مغازههایی رجوع کنید که جلوی خودتان با روش پرس سرد روغن آن را تهیه میکنند. چون روغن بادام تلخ به علت کم بودن میوه آن زیاد گران است و زیاد ها آن را با روغن دانه هلو و زردآلو مخلوط میکنند که خطرناک است.
روغن این بادام رایحه زیاد شدت دارد و تلخی از بوی آن کاملا قابل تشخیص است.
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها
[ad_2]