سالاد بادمجان عربی؛ یک بشقاب سالاد شوق انگیز!_آینده
[ad_1]
به گزارش آینده
سالادها همیشه محبوباند! از پیش غذا گرفته تا مزه کنار غذا همیشه پای سالاد در بین است. اصلا هنگامی روی میز یا سفره سالاد نباشد، انگار سفره یک چیز اساسی کم دارد. سالادها انقدر متنوع و شوق انگیز و رنگارنگ می باشند که همه ندارند. برای مثال در رستورانها طبق معمول یک میز مخصوص فقط به سالاد تعلق دارد که هرکدامشان انگار دارند به شما چشمک میزنند. سالادها در اصل به گفتن پیش غذا سرو خواهد شد، اما برخی زمانها انقدر چیزهای خوشمزه و مقوی داخلشان هست که برای خودشان یک پا غذای مهم به حساب میآیند. برای مثال اگر سالاد سزار را تنها بخورید، آنقدر سیر میشوید که جا برای غذا نمیماند، اکنون سالاد ماکارانی که جای خودش را دارد. سالادها با انواع سبزیجات همانند خیار، گوجه، انواع کلم، کاهو، هویج، خیارشور، زیتون، تخم مرغ، سیب زمینی، فلفل دلمهای، مرغ، قارچ و… تهیه خواهد شد و هرکدام سسهای مخصوص به خود را دارند. سالاد بادمجان عربی یکی از انواع سالادهای سرد و زیاد خوشمزه عربی است که از ترکیب سبزیجات با بادمجان، نخود و نان ترد و گریل شده و نوعی سس مخصوص تهیه میشود که طعم بسیار دلنشینی دارد و شما میتوانید از این سالاد به گفتن یک وعده غذای مهم مقوی و کافی منفعت گیری کنید. اگر دوست دارید یک ظرف سالاد مهیج و تازه را برای اهل منزل تهیه کنید، در ادامه این نوشته با آموزش سالاد بادمجان عربی با ما همراه باشید.
مواد ملزوم
کاهو پیچ کوچک: ۱ عدد
بادمجان دلمهای: ۲ عدد
سینه مرغ: ۱ عدد
نخود آبگوشتی پخته: ۱ پیاله
خیار: ۲ عدد
گوجه فرنگی سفت: ۲ عدد
فلفل سبز شیرین: ۵ عدد
روغن زیتون: به مقدار ملزوم
نمک، زردچوبه، پاپریکا، پودر سیر و آویشن: به مقدار ملزوم
روغن: به مقدار ملزوم
نان پیتا: ۲ عدد
مواد ملزوم برای سس سالاد
ماست چکیده: ۶ قاشق غذاخوری
ارده: یک و نیم قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش: ۲ قاشق غذاخوری
سیر: ۱ حبه درشت
پیازچه: ۳ ساقه
فلفل سیاه و نمک: به مقدار ملزوم
نحوه تهیه
برای درست کردن این سالاد خوشمزه ابتدا بادمجانهای دلمهای را پوست و سپس به طور مکعبی درشت خرد کنید. مقداری نمک روی بادمجانهای خرد شده بریزید و کنار بگذارید تا ۱ ساعت بماند. نخودهای پخته را داخل یک کاسه بریزید و مقداری روغن زیتون، نمک، پودر سیر، پاپریکا و آویشن به آن اضافه کنید و خوب مواد را زیر و رو کنید. نان پیتا را هم با قیچی خرد کنید و با همین موادی که نخود را مزهدار کردید، مزهدار کنید. اکنون نخود و نان پیتا را به طور جداگانه به زمان ۵ دقیقه داخل دستگاه هواپز یا فر بگذارید تا برشته شوند. مقداری روغن داخل یک قابلمه گود بریزید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا کاملا داغ شود. مقداری زردچوبه داخل روغن داغ بریزید، سپس بادمجانهای خرد شده را به روغن اضافه کنید و با حرارت بالا سرخ کنید و سپس داخل صافی بریزید تا روغن اضافه بادمجان کشیده شود. سینه مرغ را که با نمک، پاپریکا و پودر سیر مزهدار کردهاید، داخل مقداری روغن با حرارت متوسط سرخ کنید و سپس از این که کاملا پخت، مرغها را کنار بگذارید تا خنک شود.
در مرحله سپس کاهوی خرد شده را داخل یک کاسه مناسب بریزید، سپس خیار و گوجه فرنگی و فلفل سبز خرد شده را به آن اضافه کنید. بادمجان و مرغ سرخ شده و نخود برشته شده را هم به مواد سالاد اضافه کنید. برای درست کردن سس سالاد هم کافی است ماست چکیده را داخل یک کاسه بریزید و آب لیمو ترش، ارده، پیازچه خرد شده، سیر رنده شده، فلفل سیاه و نمک را به آن اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید. اکنون سس آماده را روی سالاد بریزید و مواد سالاد را حسابی زیر و رو کنید تا کاملا به سس آغشته شوند. ظرف سالاد را به زمان ۱ ساعت داخل یخچال بگذارید تا مزهها به خورد هم بروند و سالاد حسابی خنک شود. در مرحله آخر سالاد خنک شده را داخل ظرف سرو بکشید و نان پیتاهای برشته شده را دورتادور ظرف سالاد بریزید و میل کنید، نوش جان.
نکات مهم
۱ـ برای درست کردن این سالاد میتوانید به جای بادمجان دلمهای از بادمجان معمولی هم منفعت گیری کنید، اما بادمجان دلمهایها طبق معمول شیرینتر و کم تخمتر از بادمجانهای معمولی می باشند و برای درست کردن سالاد مناسبترند. حتما قبل از سرخ کردن بادمجان روی آن نمک بپاشید و یک ساعت به بادمجان خرد شده استراحت بدهید تا تلخی بادمجان گرفته شود. قبل از سرخ کردن اصلا بادمجان را نشویید.
۲ـ به جای فلفل سبز شیرین میتوانید از نصف یک عدد فلفل دلمهای سبز هم منفعت گیری کنید.
۳ـ تلاش کنید برای درست کردن هر نوع غذا و سالاد از روغن زیتون مرغوب منفعت گیری کنید. روغن زیتون به علت قیمت غذایی بالایی که دارد، در رژیم غذایی تعداد بسیاری از افراد از جایگاه اختصاصیای برخوردار است. اما از آنجا که قیمت روغن زیتون خالص بالاست، طبق معمولً در زمان اراعه در بازار با روغنهای معمولی مخلوط میشود. درنتیجه از کیفیت آن کاسته میشود؛ به این علت افرادی که به جستوجو خرید روغن زیتون می باشند، زیاد تر میپرسند که چطور روغن زیتون اصل را تشخیص بدهیم. یقیناً تشخیص خالص بودن روغن زیتون کار چندان سادهای نیست. با این حال کارشناسان برای تشخیص روغن زیتون اصل سه روش را به شرح ذیل اراعه دادهاند:
ـ برای انتخاب روغن مرغوب بهتر است که اول آن را ببویید. روغن زیتون خوب باید بوی میوه زیتون، سیب یا علف تازه بدهد که مربوط به نوع زیتون یا زمان برداشت آن است؛ به این علت اگر بوی فلز حس کردید، بدانید که روغن نامرغوب یا فاسد است.
ـ روش دوم برای تشخیص روغن زیتون اصل این است که آن را بچشید. اگر ۱ قاشق روغن زیتون را در دهان خود بریزید و در دهان بچرخانید و با استشمام هوا آن را فرو بدهید، باید سپس از چند لحظه در گلوی خود تلخی و شدت شدیدی حس کنید. به نحوی که گلوی شما بسوزد. در برخی موارد افراد به علت شدت بیشتر از حد روغن به سرفه میافتند. درست بعد از ۱ دقیقه مزه تلخی و شدت از بین میرود و خوشمزه میشود. ضمن این که فرد با خوردن این روغن در دهان خود حس چربی نمیکند. با خوردن روغن زیتون اصل در ابتدای زبان حس شیرینی و در انتهای آن حس تلخی و سوزش خواهید داشت.
ـ روش بعدی برای تشخیص روغن زیتون اصل رنگ آن است. رنگ روغن زیتون باید زرد مایل به سبز باشد. یقیناً رنگ روغن زیتون معیار مناسبی برای تعیین کیفیت روغن نیست؛ چون بهراحتی میتوان در آن تقلب کرد.
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها
[ad_2]