مزایا بینظیر شربت زرشک_آینده
 [ad_1]
به گزارش آینده
زرشک حاوی انواع ویتامینهای C، A، گروه ویتامینهای B همانند B ۱، B ۲، B ۶، کلسیم، آهن، منیزیم، روی، پروتئین، کربوهیدرات، سدیم و پتاسیم است. این شربت نقش مؤثری در از بین بردن عطش و تب بدن به اختصاصی در روزهای گرم سال دارد؛ روزهداران میتوانند در فاصله افطار تا سحر ۲ لیوان از شربت زرشک را میل کنند.
این شربت خاصیت لاغرکنندگی و چربی سوزی دارد و به علت وجود ویتامینهای A و C جهت تحکیم سیستم ایمنی بدن میشود.
شربت زرشک خون را تصفیه و سختی، قند و چربی خون را هم تنظیم میکند؛ این شربت جهت بهبود گردش خون میشود و از ابراز سکتههای قلبی و مغزی جلوگیری میکند.
افرادی که دچار مشکلات کبدی و کلیوی می باشند باید از شربت زرشک در برنامه غذایی روزانه خود منفعت گیری کنند، چون این شربت کبد و کلیه را شستوشو میدهد و جهت دفع اسید اوریک از بدن میشود؛ شربت زرشک تأثیر چشمگیری در شادابی، شفاف شدن پوست و از بین بردن جوش صورت و بدن دارد؛ این شربت به درمان بیماری پسوریازیس (نوعی اگزمای شدید پوستی که با تخریب پوست همراه است) هم پشتیبانی میکند.
شربت زرشک برای دفع سنگ کیسه صفرا سودمند است؛ افرادی که کم شدن سختی خون دارند باید در مصرف این شربت احتیاط و آن را همراه با عسل زیاد مصرف کنند.
موارد منع مصرف شربت زرشک
افرادی که دچار سرفه خشک و گلودرد می باشند باید از مصرف شربت زرشک خودداری کنند؛ این شربت پایین آورنده صفرا بوده و برای افراد گرممزاج (صفراوی) زیاد سودمند است؛ اشخاصی که مزاج بلغم و سودا دارند باید در مصرف شربت زرشک زیادهروی نکنند و آن را همراه با عسل زیاد مصرف کنند.
افرادی که داروهای رقیقکننده خون همانند آسپرین، وارفارین و قرصهای سختی، قند و چربی خون را منفعت گیری میکنند نباید شربت زرشک را همزمان با داروهای خود مصرف کنند و باید بین مصرف دارو و نوشیدن شربت حداقل ۲ ساعت فاصله باشد، چون مصرف همزمان این داروها با شربت زرشک جهت تشدید تاثییر داروها میشود؛ اشخاصی که مزاج صفرا یا دَم دارند باید یک قاشق مرباخوری و افرادی که سوداوی و بلغمی می باشند یک قاشق غذاخوری عسل به یک لیوان از این شربت زمان مصرف اضافه کنند.
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها 
[ad_2]