آلبالو پلو قالبی

آلبالو پلو قالبی، خوشمزه ترین آلبالوپلویی که تا به حال خورده‌اید!_آینده

[ad_1]
به گزارش آینده

مواد ملزوم

آلبالو بدون هسته: یک و نیم پیمانه

شکر: ۲ قاشق غذاخوری

برنج: ۳ پیمانه

سینه مرغ کامل: ۱ عدد

پیازداغ: ۱ قاشق غذاخوری سرپر

زعفران دم کرده غلیظ: به مقدار ملزوم

خلال پسته و بادان: به مقدار ملزوم

روغن: به مقدار

نمک، زردچوبه، فلفل و پاپریکا: به مقدار ملزوم

 

نحوه تهیه

برای درست کردن این آلبالو پلوی خوشمزه ابتدا برنج را از نزدیک به ۴ ساعت قبل با آب و مقداری نمک خیس کنید. آلبالو‌های بدون هسته را همراه با شکر و یک قاشق روغن داخل یک ماهی تابه بریزید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید. اجازه بدهید آلبالو مقداری با حرارت بپزد، درحدی که اصلا له نشود، سپس اجاق گاز را خاموش کنید. آب اضافه آلبالو را بگیرید و کنار بگذارید.

در مرحله سپس سینه مرغ را به طور مکعبی خرد کنید و همراه با مقداری روغن، نمک، زردچوبه، فلفل و پاپریکا داخل ماهی تابه بریزید و روی حرارت متوسط اجاق گاز بگذارید تا مرغ تفت بخورد و کم کم بپزد. هنگامی مرغ پخت، پیاز داغ را اضافه کنید، سپس مقداری زعفران بزنید و خلال پسته و بادام را اضافه کنید و خوب مواد را هم بزنید و اجاق گاز را خاموش کنید. در مرحله آخر برنج را آبکش کنید. تلاش کنید برنج را مقداری زنده‌تر و کال‌تر بردارید.

کف قالب موردنظرتان را با مقداری کره یا روغن چرب کنید، سپس برنج آبکش شده را به سه تکه مساوی تقسیم کنید. به یک تکه آب آلبالو بزنید تا قرمز شود و به تکه دوم برنج زعفران دم کرده بزنید و تکه سوم را سفید بگذارید. اکنون برنج زعفرانی را کف قالب بریزید و و با قاشق خوب صاف کنید. مقداری از مخلوط سینه مرغ و آلبالو را روی برنج بریزید و به گفتن لایه دوم از برنج سفید منفعت گیری کنید. بقیه سینه مرغ و آلبالو را روی برنج بریزید و برنج قرمز را روی مواد بریزید و با قاشق خوب مواد را صاف کنید. (ترتیب رنگ‌های برنج، اختیاری است) این کار را می‌توانید به طور سه لایه دیواری و نه ردیفی هم داخل قالب انجام بدهید. روی قالب را با فویل بپوشانید و چند سوراخ روی فویل تشکیل کنید، سپس قالب را داخل فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد به زمان ۶۰ دقیقه بگذارید تا برنج بپزد، سپس فویل را از روی قالب بردارید و ۱۵ دقیقه دیگر زمان بدهید تا پلو کاملا بپزد. سپس از پخت هنگامی پلو مقداری از حرارت افتاد، آن را داخل دیس برگردانید. می‌توانید به جای قالب، این غذا را داخل قابلمه نچسب هم به همین ترتیب روی اجاق گاز درست کنید، نوش جان.

نکات مهم

۱ـ آلبالو را بیشتر از حد روی شعله تفت ندهید، همینکه آلبالو مقداری نرم شود، کافی است. آلبالو هیچ زمان نباید له شود.

۲ـ برنج آلبالو پلو باید زیاد کال آبکش شود تا غذا درنهایت شفته نشود. برای آبکش کردن برنج به این نکات دقت کنید. سپس از این که برنج را شستید، به آن آب گرم و نمک اضافه کنید. نمک را به اندازه‌ای اضافه کنید که مقداری شور‌تر از حد معمول باشد. بگذارید برنج چند ساعت خیس بخورد. بهتر است برنج حداقل ۳ ساعت با نمک خیس بخورد تا کیفیت بهتری داشته باشد. اگر زمان دارید، حتماً از شب قبل برنج را خیس کنید. برای آب‌کش کردن برنج قابلمه را تا دو سوم از آب پر کنید و روی حرارت بگذارید. نمک را به آن اضافه کنید. هنگامی آب به جوش آمد، باید برنج را اضافه کنید. آبی را که به برنج اضافه شده می بود و برنج با آن خیس خورده می بود، خالی کنید و برنج خیس خورده را داخل آب درحال جوش بریزید.

حرارت برنج درحال جوش نباید کم باشد و شعله گاز باید متوسط رو به زیاد باشد. درب قابلمه را نگذارید و صبر کنید تا آب برنج جوش بیاید. هنگامی آب مجدد به جوش آمد، چندبار با فاصله و یقیناً با دقت برنج را هم بزنید تا دانه‌ها از هم باز شود. دقت کنید برنج را خرد نکنید. تقریباً برنج نزدیک به ده تا چهارده دقیقه باید بجوشد. یقیناً زمان جوشیدن برنج به نوع آن بستگی دارد. وقتی برنج برای آب‌کش کردن مناسب است که دانه‌های آن نرم شود؛ ولی تا این مدت مغز آن سفت باشد. سپس از این که برنج را آب‌کش کردید، اجازه بدهید آب برنج کاملاً گرفته شود. سپس روی برنج آب سرد بریزید تا پخت دانه‌ها متوقف شود و همین‌طور نمک اضافی بین دانه‌های برنج بیرون رود تا برنج شور نشود. اگر خواستید برنج زیاد تر قد بکشد، هنگامی برنج اغاز به جوشیدن کرد، یک استکان آب سرد به آن اضافه کنید. این کار علتمی‌شود به برنج شوک داخل شود و بیش‌تر قد بکشد. دقت داشته باشید که آب سرد را از وسط برنج اضافه نکنید؛ بلکه زیاد آرام از اطراف برنج اضافه کنید.

۳ـ همیشه تلاش کنید از زعفران دم کرده غلیظ منفعت گیری کنید؛ چون هر مقدار زعفران را با آب بیش‌تری دم کنید، کم‌رنگ‌تر می‌شود و ناچار می‌شوید برای به دست آوردن رنگ دلخواه‌تان از زعفران بیشتری منفعت گیری کنید؛ به این علت نحوه دم کردن زعفران زیاد مهم است. برای دم کردن زعفران ابتدا زعفران را بدون اضافه کردن شکر یا قند کاملاً پودر کنید. سپس به ازای ۱ قاشق چای‌خوری زعفران ۲ قاشق سوپ‌خوری آب جوش و ۲ تکه یخ به آن اضافه کنید. افزودن یخ علتمی‌شود به زعفران شوک داخل شود و رنگ بیش‌تری بعد بدهد. زعفران را در ظرف دردار در فریزر نگهداری کنید و موقع منفعت گیری اجازه بدهید در دمای محیط یخ زدایی شود. بعد از هر بار منفعت گیری مجدد زعفران باقی مانده را داخل فریزر قرار دهید. حواستان باشد زعفرانی که منفعت گیری می‌کنید، تقلبی نباشد. برای این که بفهمید زعفران تقلبی یا خالص است. زعفران را بین انگشتتان بگذارید و سختی بدهید. اگر روغن بعد نداد؛ یعنی خالص است. زعفران‌های تقلبی طبق معمولً براق می باشند.

تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ها درباره انتخابات، سیاست، اقتصاد، ورزش، حوادث، فرهنگ وهنر و گردشگری را در آینده دنبال کنید.

دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها

خبرهای ورزشی

خبرهای اقتصادی

اخبار فرهنگی

اخبار تکنولوژی

اخبار پزشکی

[ad_2]