گیاه خرنوب چیست و چه خواصی دارد؟_آینده
به گزارش آینده
کاربردهای دیگر خرنوب
از درخت خرنوب میتوان برای محافظت از زمین منفعت گیری کرد. این درختان در برابر خشکی و شوری مقاوم می باشند. برگهای سبز صیقلی آنها تا حدودی در برابر شعله مقاوم است و درختان خرنوب میتوانند مانع خوبی در برابر آتش باشند. از غلاف خرنوب برای تغذیه دامها نیز میتوان منفعت گیری کرد.
مزایا خرنوب
افزودن خرنوب به رژیم غذایی میتواند فوایدی برای سلامتی داشته باشد. ازآنجا که خرنوب بهطور طبیعی سرشار از فیبر است و کافئین ندارد، برای افراد مبتلا به سختی خون بالا مناسب است. این چنین محتوای پایین قند و چربی، خرنوب را به مکمل غذایی عالی یا جانشین خوبی برای شکلات برای افرادی که به جستوجو افت وزن می باشند، تبدیل میکند. سطوح بالای ویتامینهایی ازقبیل ویتامین A و ویتامین B2 برای سلامتی چشم و پوست سودمند است.
افزودن خرنوب به رژیم غذایی میتواند در موارد زیر سودمند باشد:
- افت کلسترول
- افت خطر ابتلا به بیماری قلبی
- از بین بردن مشکلات معده
- درمان اسهال
خرنوب نیز همانند کاکائو حاوی ترکیبات پلیفنول است که آنتیاکسیدانهایی می باشند که خطر ابتلا به بیماری قلبی را افت خواهند داد. افزودن غذاهای غنی از پلیفنول همانند خرنوب به رژیم غذایی امکان پذیر به افت کلسترول خون پشتیبانی کند.
شواهد محدودی وجود دارد که مشخص می کند مکملهای خرنوب میتوانند برخی از پارامترهای مایع منی ازجمله شکل طبیعی اسپرم و سطح تستوسترون را بهبود دهند.
خرنوب برای مشکلات گوارشی
اگر دچار مشکلات گوارشی هستید، خرنوب امکان پذیر برای شما سودمند باشد. تاننهای حاضر در خرنوب که ترکیبات غذایی حاضر در گیاهان می باشند، با تاننهای معمول گیاهان متفاوت می باشند.
تاننهای گیاهی معمول در آب حل خواهد شد و مانع از هضم خواهد شد، اما تاننهای خرنوب این چنین اثری ندارند. آنها تاثییر خشککنندهای بر دستگاه گوارش دارند که به مقابله با سموم و پیشگیری از رشد باکتریهای زیان اور در روده پشتیبانی میکند.
قندهای طبیعی حاضر در خرنوب این چنین به افزایش غلظت مدفوع آبکی پشتیبانی میکنند. پژوهشها نشان خواهند داد عصاره دانه خرنوب میتواند روش موثر و بیخطری برای درمان اسهال در کودکان و بزرگسالان باشد. پیش از مصرف خرنوب در این چنین مواردی با پزشک مشورت کنید.
عوارض خرنوب
خرنوب به گفتن ماده غذایی ایمن با خطر پایین درنظر گرفته میشود. سازمان غذا و داروی ایالات متحده خرنوب را برای منفعت گیری در مواد غذایی، داروها و مواد شیمیایی تایید کرده است.
گرچه آلرژی به خرنوب نادر است، مطالعهای از اسپانیا نشان داد افرادی که به مغزهای گیاهی و حبوبات آلرژی دارند، امکان پذیر نسبت به صمغ دانه خرنوب نیز عکس العملهای آلرژیک نشان دهند. این عکس العملها شامل بثورات جلدی، آسم و تب یونجه می بود. اما مطالعه مذکور این چنین گزارش داد افرادی که به بادام زمینی حساسیت داشتند، میتوانستند صمغ و دانههای پخته خرنوب را بدون ابراز مشکل حساسیت بخورند.
مصرف زیاد خرنوب امکان پذیر خصوصا برای زنان باردار زیان اور باشد و جهت افت ناخواسته وزن، قند خون و انسولین شود.
پودر خرنوب را کم کم داخل رژیم غذایی خود کنید. بعد از مصرف در صورت مشاهده علائم عدم تحمل (خارش و بثورات پوستی)، قبل از مصرف پودر خرنوب را حرارت دهید. در صورت تداوم علائم بهتر است دیگر پودر خرنوب را مصرف نکنید. مصرف مقدار بیشتر از حد صمغ دانه خرنوب میتواند جهت ابراز مشکلات گوارشی ازقبیل نفخ، شکمدرد، اسهال و یبوست شود.
جمعبندی
خرنوب جانشین عالی برای شکلات است خصوصا اگر دچار مشکلات گوارشی یا رژیمی همانند عدم تحمل گلوتن باشید. تقریبا در همه دستوالعملهای تهیه غذاها، میتوانید از پودر و چیپس خرنوب به جای شکلات منفعت گیری کنید.
میوه خرنوب حاوی فیبر غذایی و آنتیاکسیدان است. مواد شیمیایی حاضر در خرنوب امکان پذیر اثرات افت وزن، افت قند خون و انسولین و افت کلسترول را داشته باشند. این چنین از خرنوب برای درمان اسهال منفعت گیری میشود.
سازمان غذا و داروی آمریکا خرنوب را برای مصرف و این چنین به گفتن افزودنی در غذا، داروها و لوازم آرایشی تایید کرده است. خرنوب را میتوانید به شکل صمغ، پودر یا چیپس خریداری کنید. خرنوب به گفتن مکمل به شکل قرص نیز وجود دارد. هرچند بهندرت اتفاق میافتد، اما امکان دارد نسبت به خرنوب آلرژی داشته باشید.
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها