سالاد سیب زمینی کالیفرنیایی؛ یک پیش غذای شیک_آینده
 [ad_1]
به گزارش آینده
این واقعاً یک سالاد سیب زمینی متفاوت است.عاشق مغز کنگر فرنگی مزه دار شده در این دستور خواهید شد. نیاز به افزودن نمک نیست. ملزوم به منفعت گیری همه سس آماده شده نیست بعد مواظب باشید مواد را داخل سس نریزید بلکه سس را کم کم به مواد اضافه کنید تا به قوام دلخواه برسید.
مواد ملزوم برای سالاد سیب زمینی کالیفرنیایی
۷۰۰ گرم سیب زمینی تازه، کوچک و پوست نکنده
نمک به مقدار ملزوم
½ پیمانه مایونز
۱ قاشق غذا خوری سرکه قرمز
۱ قاشق غذاخوری سس خردل
½ قاشق غذا خوری ادویه لیمو و فلفل
½ قاشق غذا خوری شوید تازه – خرد شده
یک شیشه مغز کنگر فرنگی مزه دار شده (۱۶۸ گرم)
۱/۳ پیمانه پیاز ریز خرد شده
۳ عدد تخم مرغ آب پز ریز خرد شده
۱ قاشق غذا خوری خیار شور ریز خرد شده
سیب زمینی ها را با مقداری نمک داخل یک قابلمه ریخته روی آن آب بریزید به طوری که سطح سیب زمینی ها با آب پوشانده شود. در ظرف را گذاشته به زمان ۲۰ دقیقه یا تا زمانیکه سیب زمینی ها نرم شود آنها را بپزید.
سپس آبکش کرده اجازه دهید تا خنک شود و سپس به قطعات کوچک خرد کنید.
آماده کردن سس : مایونز، سرکه، خردل، ادویه فلفل و لیمو و شوید خرد شده را در یک ظرف به خوبی با هم مخلوط کنید.
سیب زمینی های خرد شده را در یک کاسه بزرگ ریخته سس را کم کم اضافه کرده و مخلوط کنید تا به قوام دلخواه برسید.
سپس کنگر فرنگی ، پیاز، تخم مرغ و خیار شور را اضافه کنید و هم بزنید.
در ظرف را گذاشته برای ۴ تا ۲۴ ساعت در یخچال گذاشته و قبل از سرو مقداری هم بزنید.
پیشنهاد : می توانید از مایونز کم چرب نیز در این دستور منفعت گیری کنید.
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها 
[ad_2]