بهترین روغن ها برای پخت و پز کدام است؟_آینده
[ad_1]
به گزارش آینده
۱. روغن زیتون
این روغن مملو از چربیهای تکاشباعنشده است و بهعلت این که حاوی آنتیاکسیدان است از التهاب و خطرات بیماری قلبی میکاهد.
روغن زیتون معمولی و فرابکر برای پختوپزهای با حرارت کم تا متوسط و منفعت گیری برای انواع سالادها مناسب است.
۲. روغن آووکادو
این روغن برای پوست و سلامت قلب سودمند است و از آن میتوان برای پختوپز در حرارتهای بالا، همانند سرخ و گریل کردن منفعت گیری کرد. نقطه دود این روغن بالاست.
۳. روغن نارگیل
این نوع روغن، سوختوساز بدن را افزایش داده و بهشدت انرژی بدن را بالا میبرد و درضمن برای سلامت مغز سودمند است. این روغن هم برای پختوپز در دمای بالا مناسب است. یقیناً بهعلت این که چربیهای اشباعشده بسیاری دارد، باید در حد متعادل از آن منفعت گیری شود تا جهت ابتلای شما به بیماریهای قلبی نشود.
۴. روغن کانولا
این نوع روغن چربیهای اشباعشده مقداری دارد و منبع خوبی از اسیدهای چرب امگا۳ است. این روغن سرشار از ویتامینهای E و K است. از این روغن میتوان برای سرخ کردن و پختن غذا و این چنین همراه با سالاد منفعت گیری کرد. یقیناً این روغن از مواد خوراکی اصلاح ژنتیکیشده است.
۵. روغن آفتابگردان
این نوع روغن پر از ویتامین E است و چربیهای اشباعشده مقداری دارد و قلب را در خطر ابتلا به بیماری قرار نمیدهد. روغن آفتابگردان به علت بالا بودن نقطه دود آن، برای انواع پختوپز با حرارت بالا مناسب است. یقیناً این نوع روغن سرشار از امگا۶ است، به این علت با گنجاندن اسیدهای چرب امگا۳ در رژیم غذاییتان، آن را متعادل کنید.
۶. روغن کنجد
روغن کنجد سرشار از آنتیاکسیدان و چربیهای تکاشباعنشده است و از التهاب در بدن و خطر بیماریهای قلبیعروقی میکاهد. این روغن برای سرخکردن و تفتدادن مناسب است.
۷. روغن دانه انگور
روغن دانه انگور سرشار از چربیهای چنداشباعنشده و ویتامین E است. این روغن برای پختوپز و تفتدادن و افزودن به سالاد مناسب است. این نوع روغن هم سرشار از امگا۶ است و باید با مصرف امگا۳، متعادل شود.
زمان آشپزی، با انتخاب صحیح روغن سلامت بدنتان را نگه داری کنید.
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها
[ad_2]