کدام ماهی ها خطر ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهند؟

کدام ماهی ها خطر ابتلا به سرطان را افت خواهند داد؟_آینده

[ad_1]
به گزارش آینده

گروهی از محققان ژاپنی مزایا بالقوه افزایش زندگی را با خوردن ماهی‌های کوچک که به‌طور کامل مصرف خواهد شد، به اختصاصی در بین زنان کشف کردند.

نتایچ پژوهش‌های قبلی تاثییر محافظتی مصرف ماهی بر پیامدهای سلامتی، ازجمله خطرات مرگ‌ومیر را نشان دادند با این حال، تحقیقات مقداری بر روی تاثییر مصرف ماهی‌های کوچک به‌طور خاص و پیامدهای سلامتی آن تمرکز کرده‌اند.

پژوهشگران عادات غذایی ۸۰هزار و ۸۰۲ شرکت‌کننده در ژاپن را برسی کرد که از این تعداد ۳۴هزار و ۵۵۵ شرکت‌کننده مرد و ۴۶هزار و ۲۴۷ زن بودند. همه شرکت‌کنندگان بین ۳۵ تا ۶۹ سال سن داشتند.

پژوهشگران با منفعت گیری از پرسشنامه بسامد مصرف خوراک در اغاز پژوهش، بسیاری مصرف ماهی‌های کوچک در بین شرکت‌کنندگان را تخمین زدند، سپس این افراد به‌طور متوسط ‌۹ سال پیگیری شدند. در این زمان ۲۴۸۲ مورد مرگ‌ومیر رقم خورد که ۶۰ درصد آنها مربوط به سرطان می بود.

محققان فهمید شدند، در بین زنانی که به‌طور معمول ماهی‌های کوچک مصرف می‌کردند، افت قابل توجهی در مرگ‌ومیر ناشی از سرطان و همه علل وجود داشت. این رابطه حتی بعد از تعدیل دیگر عوامل موثر بر مرگ‌ومیر از جمله سن شرکت‌کنندگان، عادات استعمال سیگار و مصرف الکل، شاخص توده بدنی و دریافت مواد مغذی و غذاها ادامه داشت.

زنانی که یک تا سه بار در ماه، یک تا ۲ بار در هفته، یا سه بار یا زیاد تر در هفته ماهی کوچک مصرف کردند، ۰.۶۸، ۰.۷۲، و ۰.۶۹ برابر خطر مرگ‌ومیر ناشی از همه علل و ۰.۷۲، ۰.۷۱ و ۰.۶۴ خطر مرگ‌ومیر ناشی از سرطان را در قیاس با افرادی که به ندرت ماهی‌های کوچک مصرف کرده بودند، افت دادند.

الگوی شبیهی در بین مردان مشاهده شد، اگرچه پیامدها فاقد اهمیت آماری بودند. این پژوهش علت مزایای متفاوت مشاهده شده بین مردان و زنان را بازدید نکرد، با این حال، عوامل بالقوه همانند تفاوت در تعداد شرکت‌کنندگان و عدم اندازه‌گیری اندازه سهم برای ماهی‌های کوچک مصرف شده می‌تواند به این اختلاف پشتیبانی کند.

مصرف ماهی‌های کوچک برای همه آسان است و می‌توان آن‌ها را به‌طور کامل از جمله سر، استخوان‌ها و اندام‌ها مصرف کرد. مواد مغذی و مواد فعال فیزیولوژیکی منحصر به ماهی‌های کوچک می‌توانند به نگه داری سلامتی پشتیبانی کنند.

دکتر کاساهارا گفت که ماهی و افت خطر مرگ‌ومیر در زنان بر اهمیت این غذاهای غنی از مواد مغذی در رژیم غذایی افراد اصرار می‌کند.

تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ها درباره انتخابات، سیاست، اقتصاد، ورزش، حوادث، فرهنگ وهنر و گردشگری را در آینده دنبال کنید.

نتایج این تحقیق در نشریه Public Health Nutrition  انتشار شده است.

دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها

خبرهای ورزشی

خبرهای اقتصادی

اخبار فرهنگی

اخبار تکنولوژی

اخبار پزشکی

[ad_2]