۵ غذای سیاه که وزن شما را افت میدهند_آینده
[ad_1]
به گزارش آینده
بر همین مبنا غذاهای سیاه، غنی از آنتی اکسیدانها، فیبر و مواد مغذی الزامی، به علت مزایای بالقوه در افت وزن مورد دقت قرار گرفتهاند. در این نوشته به پنج غذای سیاه اشاره میکنیم که میتوانند به شما پشتیبانی کنند تا وزن اضافی خود را به طور موثر افت دهید.
لوبیای سیاه
لوبیای سیاه یکی از منبع های غنی غذایی محسوب میشود که حاوی پروتئین و فیبر بالا با حداقل چربی است. این پروتئین به ساخت و ترمیم ماهیچهها پشتیبانی میکند که به نوبه خود متابولیسم را افزایش میدهد و به سوزاندن کالری پشتیبانی میکند. فیبر حاضر در لوبیای سیاه علتایجاد حس سیری، افت دریافت کالری کلی و جلوگیری از پرخوری میشود. علاوه بر این، کربوهیدراتهای دیر هضم حاضر در لوبیای سیاه به نگه داری سطح قند خون ثابت پشتیبانی میکند. می توانید لوبیا سیاه را به سالاد، سوپ و خورش اضافه کنید یا از آن به گفتن پایهای برای همبرگرهای گیاهی و تاکو منفعت گیری کنید.
برنج سیاه
برنج سیاه که زیاد تر به گفتن «برنج ممنوع» شناخته می شود، مملو از آنتی اکسیدانها، به اختصاصی آنتوسیانینها است که به آن رنگ نزدیک میدهد. این آنتی اکسیدانها به افت التهاب، که یکی از مانع ها مهم افت وزن است پشتیبانی میکنند. برنج سیاه این چنین سرشار از فیبر است که به هضم غذا پشتیبانی کرده و حس سیری را تحکیم میکند. بر خلاف برنج سفید، برنج سیاه دارای شاخص گلیسمی پایینی است که به تنظیم سطح قند خون پشتیبانی میکند و خطر افزایش انسولین را افت میدهد که میتواند تبدیل ذخیره چربی شود. از برنج سیاه به گفتن جانشین برنج سفید یا قهوهای در غذاهایی همانند سیب زمینی سرخ کرده و انواع پلوها منفعت گیری کنید.
شاه توت
شاه توت میوهای کم کالری و غنی از مواد مغذی است که میتواند یک مکمل عالی برای رژیم افت وزن باشد. این میوه سرشار از فیبر است که به هضم غذا پشتیبانی کرده و زمان طویل تری حس سیری تشکیل میکند. آنتی اکسیدانهای حاضر در شاه توت، به اختصاصی ویتامین C و آنتوسیانینها، به مبارزه با استرس اکسیداتیو و التهاب پشتیبانی میکنند. شیرینی طبیعی شاه توت میتواند هوسهای شکر را بدون کالری اضافه رفع کند و آن را به جایگزینی سالم برای بین قولهای شیرین تبدیل کند.
دانههای چیا
دانههای چیا، اگرچه ریز می باشند، اما به نحوه باورنکردنی سرشار از مواد مغذی می باشند. آنها منبع عالی اسیدهای چرب امگا ۳، فیبر و پروتئین محسوب خواهد شد که همه انها برای افت وزن سودمند می باشند. دانههای چیا هنگامی در آب خیس خواهد شد، منبسط خواهد شد و قوام ژل مانندی اشکار میکنند که به سیری و هیدراته نگه داشتن شما پشتیبانی میکند. محتوای فیبر به هضم پشتیبانی میکند و گرسنگی را افت میدهد، در حالی که پروتئین به ساخت توده عضلانی پشتیبانی میکند و متابولیسم را افزایش میدهد. دانههای چیا را میتوان به اسموتیها، ماست و بلغور جو دوسر اضافه کرد یا از آنها برای تهیه پودینگ چیا منفعت گیری کرد.
عدس سیاه
عدس سیاه که به نام عدس بلوگا نیز شناخته میشود، یک جواهر غذایی مملو از پروتئین، فیبر و مواد معدنی الزامی است. این نوع عدس کالری مقداری دارد اما سیری بالایی دارد و به همین علت به یک غذای ایده آل برای افت وزن تبدیل شده است. محتوای فیبر بالا در عدس سیاه به هضم غذا و نگه داری سطح قند خون ثابت پشتیبانی میکند، در حالی که پروتئین حاضر در این عدس از رشد ماهیچهها و متابولیسم حمایتمیکند. عدس سیاه این چنین دارای طعمی غنی و خاکی است که مزه انواع غذاها را تحکیم میکند. این عدس را میتوانید در سوپ، سالاد و خورش میل کنید یا آنها را بهگفتن غذای جانبی یا پایه شیرینیهای گیاهی سرو کنید.
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها
[ad_2]