کاهش وزن و لاغری با غوره یا آبغوره؟

افت وزن و لاغری با غوره یا آبغوره؟_آینده

[ad_1]
به گزارش آینده

با نزدیک شدن به فصل و آبگیری آن، زیاد تر افراد علاقه مند به منفعت گیری و نگهداری از آب غوره در منازل خود می باشند چرا که این میوه نارس انگور، خواص تعداد بسیاری دارد. علاوه بر آب غوره می توان از این میوه رب و ترشی نیز تهیه نمود. آب غوره و غوره برای درمان تعداد بسیاری از بیماری ها سودمند است به این علت نباید از مصرف این چاشنی خوشمزه در سالاد ها و غذا ها غافل شد.

افت وزن و لاغری با غوره یا آب غوره؟

برخی از افراد به فکر این که آب غوره چربی خون را افت می دهد، آن را جانشین داروهای خود می کنند و برخی دیگر با این فکر که آب غوره، چربی های دور شکم را آب می کند، آن را به طور ناشتا مصرف می نمایند. اما این تصورات تا چه اندازه درست می باشد.

غوره حاوی اسیدهای تعداد بسیاری است و طعم ترش و طبع سرد آن علتکاهش حرارت بدن می شود. منفعت گیری از آن در سالاد و غذا جهت رفع شدن عطش می گردد.

آبغوره ترشحات معده را افزایش می دهد در نتیجه اشتها نیز تحریک می گردد، به همین علت مصرف آن سپس از غذاهای چرب و سنگین در هضم مواد غذایی سودمند است. آب غوره سرشار از ویتامین C است که جهت افت التهاب مخاط در دهان می شود و از خونریزی لثه جلوگیری می کند. این چنین دارای ترکیبات ضدعفونی کننده ای است که جهت پاکسازی معده و روده می شود.

آیا آبغوره در لاغری و کنترل وزن تاثییر دارد؟

برخی افراد برای افت وزن، آبغوره را به طور ناشتا مصرف می کنند، این افراد باید بدانند که مصرف ناشتا و مداوم آبغوره می تواند به مخاط دستگاه گوارش صدمه داخل کرده و آن را مستعد زخم کند.

تحول شیوه زندگی همانند افزایش فعالیت بدنی همراه با رژیم غذایی کم کالری می تواند در افت وزن افراد موثر باشد. اما افزودن آبغوره به سالاد به خوش طعم شدن آن پشتیبانی می کند و از آن جایی که این غذا کم کالری بوده می تواند در کنترل وزن موثر باشد.

طعم دار کردن سالاد با آب غوره جهت جذب زیاد تر مواد غذایی حاضر در سالاد همانند آهن می شود. آبغوره دارای اسیدهای آلی پتاسیم دار است که در درمان سیاتیک و روماتیسم و دفع سموم بدن از طریق کلیه ها سودمند می باشد. علاوه بر این آب غوره به علت داشتن طبع سرد جهت افت دمای کبد می شود و تا حدودی صفرابر می باشد.

جانشین کردن آبغوره با دارو ممنوع !!!

تا کنون هیچ نتیجه از تحقیقات بر روی تاثییر آبغوره در افت چربی خون بدست نیامده است. اما تعداد بسیاری از افراد از آبغوره به جای مصرف داروهای خود منفعت گیری می کنند. یقیناً باید دقت داشت که آبغوره تا حدودی چربی خون را رفع می کند و در صورتی که فرد دچار چربی و سختی خون بالایی باشد باید به پزشک مراجعه کرده و به مصرف آبغوره اکتفا نکند.

آبغوره برای چه افرادی مناسب نیست ؟

افرادی که دارای طبع سرد می باشند و یا به ضعف اعصاب مبتلا می باشند باید از مصرف آبغوره خودداری کنند.

تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ها درباره انتخابات، سیاست، اقتصاد، ورزش، حوادث، فرهنگ وهنر و گردشگری را در آینده دنبال کنید.

ترشی زیاد آبغوره و اسیدی بودن آن، جهت حل شدن تعداد بسیاری از املاح بدن می شود، به همین علت برای افراد بیمار و سالمند مناسب نمی باشد.

برخی از افراد برای جلوگیری از کپک زدگی آبغوره، به آن نمک می زنند، که مصرف آن برای افراد مبتلا به سختی خون بالا پیشنهاد نمی شود.

نکات مهم برای نگهداری از آبغوره

برای تهیه آبغوره بهتر است از نوع غوره عسگری منفعت گیری کنید. آب غوره هایی که دارای هسته های بزرگ می باشند، تلخ و گس می شود.

بعد از تهیه آب غوره به روش خانگی، محصول را در شیشه ریخته و سپس داخل آب در حال جوش قرار دهید. این کار جهت جلوگیری از رشد باکتری و کپک در زمان نگهداری می شود. برای پیشگیری از ورود و خروج هوا، شیشه را تا حد امکان از آبغوره پر کرده و درب آن را محکم کنید.

مزایا آبغوره در طب سنتی

غوره در طب سنتی، سرد و قابض است. این چنین برای درمان نری لثه ، ورم مخاط دهان و زردی سودمند می باشد.

آب غوره درمان مناسبی برای بیماری اسکوربوت است که ناشی از افتویتامین C می باشد.

آب غوره حاوی تارتارات پتاسیم است، که برای درمان سیاتیک و رماتیسم حاد فوق العاده می باشد.

آبغوره علاوه بر دفع حرارت و صفرای بدن جهت تحکیم کبد و ضدعفونی کردن روده ها می شود.

قرقره کردن آبغوره برای رفع کردن ورم گلو مناسب است.

برای تحکیم معده و دفع کرم از روده ها باید آش آبغوره را به زمان ۵ روز به همراه زیره سیاه مصرف کنید.

آب غوره برای درمان کمردرد و پا درد سودمند است. برای درمان این بیماریها می توان آش آبغوره را به زمان ۱۰ روز مصرف نمود. یقیناً در این زمان نباید غذاهای سنگین میل شود.

دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها

خبرهای ورزشی

خبرهای اقتصادی

اخبار فرهنگی

اخبار تکنولوژی

اخبار پزشکی

[ad_2]