۳ مدل طرز تهیه سالاد پرتقال و لبو خوشمزه و مجلسی

۳ مدل نحوه تهیه سالاد پرتقال و لبو خوشمزه و مجلسی_آینده

[ad_1]
به گزارش آینده

 طعم سالاد پرتقال و لبو را امتحان کرده‌اید؟ احتمالا در نگاه اول کنار هم قرار گرفتن لبو و پرتقال مقداری شگفت به نظر برسد ولی هنگامی این سالاد مجلسی را درست کنید، حتما مشتری پر و پا قرص آن خواهید شد. این پیش غذای خوشمزه با لبو و هم رنگ اشتهابرانگیز و جذابی دارد. علاوه بر این، جزو سالادهای پاییزی و سرشار از ویتامین‌ C است. در این مقاله نحوه تهیه سالاد پرتقال و لبو به ۳ روش گوناگون را به شما آموزش خواهیم داد.

مواد ملزوم برای تهیه سالاد پرتقال و لبو (روش اول)

اسفناج یا آرگولا: ۱۰۰ گرم

لبو: ۴ عدد

پرتقال: ۲ عدد متوسط

مغز گردو خرد شده: ۱/۴ لیوان فرانسوی دسته‌دار

پنیر فتا: ۲ قاشق غذاخوری

روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری

آب پرتقال: ۲ قاشق غذاخوری

تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ها درباره انتخابات، سیاست، اقتصاد، ورزش، حوادث، فرهنگ وهنر و گردشگری را در آینده دنبال کنید.

سرکه قرمز: ۱ قاشق غذاخوری

خردل دیوژن: ۱ قاشق غذاخوری

نمک: ۱/۴ قاشق غذاخوری

فلفل سیاه: ۱/۴ قاشق غذاخوری

مقدار کالری: نزدیک به ۱۵۶ کیلوکالری (در هر بار سرو)

زمان زمان آماده‌سازی مواد: ۴۰ دقیقه

زمان زمان آماده‌سازی سالاد پرتقال و لبو: ۱۵ دقیقه

مرحله های نحوه تهیه سالاد پرتقال و لبو با پنیر

سالاد پرتقال و لبو از سالادهای پاییزی محبوب و معروف در سراسر دنیا است که می‌توانید به گفتن یک سالاد مجلسی برای مهمانی‌ها و دورهمی‌های مجلسی، آن را تهیه و سرو کنید. در ادامه مرحله های نحوه تهیه این سالاد خوشمزه و خوشرنگ را بخوانید.

مرحله اول: مواد سالاد را آماده کنید

در اولین مرحله از نحوه تهیه سالاد لبو و پرتقال، لبوها را بشویید. لبوها را در یک قابلمه با مقداری آب بپزید تا کاملا نرم شود. برای داشته باشید که اگر لبو را از قبل پخته باشید، زمان آماده‌سازی مواد سالاد زیاد کمتر می‌شود (راه حلهای گوناگون پختن لبو).

در این زمان، اسفناج و آرگولا را تمیز کنید و با مقداری آب به زمان ۱۰ دقیقه بخیسانید تا گل و لای آنها گرفته شود. سپس سبزی‌ها را آبکش کنید و اجازه دهید آب اضافی خود را از دست بدهند.

مرحله دوم: مواد سالاد را خرد کنید

سپس از پختن لبوها، اجازه دهید از دما بیفتند و خنک شوند. سپس پوست روی لبوها را بگیرید. لبوها را به طور حلقه‌های باریک برش بزنید. می‌توانید به طور نگینی هم آنها را خرد کنید. سپس پوست نازک (peel) پرتقال را بگیرید. می‌توانید هر پر پرتقال را با چاقو نصف کنید و هسته آن را بیرون بیاورید. فقط از چاقوی تیز منفعت گیری کنید تا پرتقال‌ها له نشوند.

مرحله سوم: سالاد را در ظرف سرو بریزید

در این مرحله، لبوها و پرتقال‌های پوست گرفته و خرد شده را در ظرف سرو بریزید. اسفناج و آرگولا را به قطعات ریزتر خرد کنید. اگر از بچه اسفناج (بیبی اسفناج) منفعت گیری می‌کنید، نیازی به خرد کردن نیست. پنیرها را با دست له کنید و روی سبزیجات، لبو و پرتقال بریزید. مغز گردوها را هم خرد کنید.

مرحله چهارم: سس سالاد پرتقال و لبو را آماده کنید

در آخرین مرحله از نحوه تهیه سالاد پرتقال و لبو، در یک کاسه، روغن زیتون، آب پرتقال، سرکه قرمز، خردل دیوژن، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند. سپس سس را روی سالاد پرتقال و لبو بریزید تا همه جای آن را بپوشاند. می‌توانید سالاد را هم بزنید تا سس بهتر به خورد مواد سالاد برود. سالاد را به زمان حداقل ۱۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا سرد شود. سپس آن را سرو کنید.

به گفتن سس سالاد پرتقال و لبو می‌توانید از سس‌های دلخواه همانند سس سویا، سرکه بالزامیک، سرکه سیب یا انگور، سس مایونز رقیق شده با آبلیمو، روغن زیتون یا کنجد و … منفعت گیری کنید. انتخاب سس کاملا سلیقه‌ای است و به ذائقه شما بستگی دارد

مواد ملزوم برای تهیه سالاد پرتقال و لبو (روش دوم)

لبو: ۴ یا ۵ عدد

روغن زیتون: ۴ قاشق غذاخوری

نمک دریا: نوک قاشق غذاخوری

پودر فلفل سیاه: نوک قاشق غذاخوری

پرتقال: ۴ تا ۵ عدد

عسل: ۲ قاشق غذاخوری

پودر دارچین یا ادویه مخلوط: ۱/۳ قاشق غذاخوری

پودر فلفل قرمز: ۱/۴ قاشق غذاخوری

مغز گردوی خرد شده: ۳ عدد

برگ نعناع تازه: ۱ مشت

زمان زمان آماده‌سازی مواد: ۴۰ دقیقه

زمان زمان آماده‌سازی سالاد لبو و پرتقال: ۱۵ دقیقه

مرحله های نحوه تهیه سالاد پرتقال و لبو با عسل

سالاد پرتقال و لبو به گفتن یک وعده غذایی سبک برای افرادی که رژیم گیاهخواری دارند، مناسب است و می‌توانید به سلیقه خود، مواد آن را کم یا زیاد کنید. در ادامه مرحله های نحوه تهیه این سالاد پاییزی خوشمزه و ساده را جستوجو کنید.

مرحله اول: مواد سالاد را آماده کنید

برای نحوه تهیه سالاد پرتقال و لبو، ابتدا لبوها را بشویید و با مقداری آب بپزید. نعناع‌ها را بشویید و برگ آنها را جدا کنید. سپس از پخت لبوها، پوست آن‌ها را بگیرید و به طور نگینی یا ورقه‌ای نازک خرد کنید. پرتقال‌ها را هم پوست بگیرید و هر پر آن را جدا کنید. لبوها و پرتقال‌ها را در یک ظرف بریزید.

مرحله دوم: سس سالاد لبو و پرتقال را آماده کنید

در یک کاسه جدا، عسل، دارچین و روغن زیتون را با هم مخلوط کنید. این مخلوط را روی لبوها و پرتقال‌ها بریزید و مقداری هم بزنید تا همه مواد به سس سالاد آغشته شوند. سپس مغز گردوها را خرد کنید و روی پرتقال و لبوها بریزید. نمک و فلفل سیاه را هم روی همه تکه‌ها بپاشید. در آخر برگ‌های نعناع شسته و خشک شده را به طور نامنظم روی سالاد بریزید. سالاد را به زمان حداقل ۱۵ دقیقه در یخچال قرار دهید تا سرد شود. سپس آن را سرو کنید.

مواد ملزوم برای تهیه سالاد پرتقال و لبو (روش سوم)

لبو: ۲ عدد متوسط

پرتقال: ۱ عدد درشت

ترب سفید: ۱ عدد

بادام زمینی: ۱/۳ لیوان فرانسوی دسته‌دار

لیمو ترش: ۱ عدد کوچک

سیب درختی: ۱ عدد

سرکه سیب: ۳ قاشق غذاخوری

شکر: ۲ قاشق غذاخوری

گشنیز خرد شده: ۱ مشت

دانه انار: ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار

زمان زمان آماده‌سازی مواد: ۴۰ دقیقه

زمان زمان آماده‌سازی سالاد پرتقال و لبو با سیب: ۱۵ دقیقه

مرحله های نحوه تهیه سالاد پرتقال و لبو با سیب

در این روش از تهیه سالاد پرتقال و لبو، از مواد متنوع‌تر و میوه‌های بیشتری برای طعم‌دهی به سالاد منفعت گیری می‌شود. مرحله های زیر را برای درست کردن این سالاد خوشمزه جستوجو کنید.

مرحله اول: مواد سالاد را آماده کنید

برای تهیه این سالاد میوه‌ای با سبزیجات، ابتدا لبو را با آب بپزید و به اندازه‌های دلخواه برش بزنید. سیب را بشویید و با پوست خرد کنید. انار را دانه کنید (راه حلهای دانه کردن انار) و دانه‌های آن را در ظرف سالاد بریزید. پرتقال را پوست بگیرید و پرهای آن را جدا کنید. ترب سفید را هم بشویید و خرد کنید. بهتر است همه میوه‌ها و سبزیجات خرد شده در قطعات همسان خرد شوند تا سالاد ظاهر زیبایی بگیرد.

مرحله دوم: سالاد پرتقال و لبو را سرو کنید

در ادامه، بادام زمینی، سرکه سیب و شکر را روی سبزیجات و میوه‌ها بریزید. یک لیمو ترش تازه را برش بزنید و آب آن را به سالاد اضافه کنید. همه مواد را با هم مخلوط کنید و در آخر، مقداری گشنیز تازه خرد شده روی سالاد بریزید. سالاد را بهتر است مقداری در یخچال بگذارید و سپس آن را سرو کنید. 

فوت و فن‌های خوشمزه شدن سالاد پرتقال و لبو

به گفتن سس سالاد پرتقال و لبو می‌توانید از سس‌های دلخواه همانند سس سویا، سرکه بالزامیک، سرکه سیب یا انگور، سس مایونز رقیق شده با آبلیمو، روغن زیتون یا کنجد و … منفعت گیری کنید. انتخاب سس کاملا سلیقه‌ای است و به ذائقه شما بستگی دارد.

برای انتخاب سبزی معطر در سالاد لبو و پرتقال دستتان باز است تا از انواع سبزی‌های تازه به دلخواه خود منفعت گیری کنید. به طور متداول از سبزی‌هایی همانند اسفناج، نعناع تازه، آرگولا یا جعفری و گشنیز در این سالاد منفعت گیری می‌شود.

دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها

خبرهای ورزشی

خبرهای اقتصادی

اخبار فرهنگی

اخبار تکنولوژی

اخبار پزشکی

[ad_2]