از فواید و مضرات چای و قهوه چه می‌دانید؟

از مزایا و زیان های چای و قهوه چه می‌دانید؟_آینده

[ad_1]
به گزارش آینده

متخصصان پیشنهاد به محدود کردن مصرف چای و قهوه کرده‌اند، چون به حرف های آن‌ها این دو نوشیدنی وابستگی فیزیولوژیک (جسمانی) تشکیل می‌کنند.

مقدار پیشنهاد شده روزانه مصرف کافئین ۳۰۰ میلی گرم است که نزدیک به دو تا سه فنجان قهوه است.

دکتر سوارب دوباله درمورد پیشنهاد‌های پزشکی مربوط به مصرف این دو نوشیدنی توضیح می‌دهد: زمان وقتی است که باید قبل یا سپس از غذا برای یک فنجان چای یا قهوه صبر کرد ۶۰ دقیقه است، چون تانن حاضر در این نوشیدنی‌ها می‌تواند جذب آهن را از غذا افت دهد و تبدیل افتآهن و حتی کم خونی شود.

به حرف های این پزشک، نوشیدن چای بدون شیر فوایدی همانند بهبود گردش خون و افت خطر بیماری عروق کرونر و سرطان معده دارد. چای و قهوه سیستم عصبی مرکزی را تحریک می‌کنند و می توانند وابستگی فیزیولوژیکی (فیزیکی یا جسمانی) تشکیل کنند.

مسکان سونی متخصص تغذیه هم درمورد زیان های دیگر این دو نوشیدنی می‌گوید: نوشیدن بیشتر از حد چای و قهوه با قند می‌تواند برای دیابتی‌ها زیان اور باشد، چون می‌تواند علتنوسانات سطح قند خون شود. کافئین سیستم عصبی را فعال می‌کند. نوشیدن مکرر آن امکان پذیر تبدیل بی خوابی و مشکلات قلبی شود. نوشیدن چای با معده خالی می‌تواند تبدیل ریفلاکس اسید معده شود.

او می‌افزاید: نوشیدن چای و قهوه با شیر نیز می‌تواند تبدیل اسیدیته شود، چون شیر ماهیتی اسیدی دارد. مطمعن حاصل کنید که این نوشیدنی‌ها را در حد اعتدال می‌نوشید.

رادا پاتیل، متخصص تغذیه می‌گوید: جانشین‌های چای معمولی چای سبز بابونه، چای هیبیسکوس و چای گیاهی است. برای قهوه، جایگزینی وجود دارد که در آن دانه‌های خرما بو داده و آسیاب خواهد شد تا به گفتن قهوه منفعت گیری شوند. از مقدار آنتی اکسیدان های حاضر در این جانشین‌ها وقتی که این نوشیدنی‌ها با شیر مخلوط خواهد شد، کاسته می‌شود.

دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها

تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ها درباره انتخابات، سیاست، اقتصاد، ورزش، حوادث، فرهنگ وهنر و گردشگری را در آینده دنبال کنید.

خبرهای ورزشی

خبرهای اقتصادی

اخبار فرهنگی

اخبار تکنولوژی

اخبار پزشکی

[ad_2]