این مواد غذایی را فریز نکنید_آینده
به گزارش آینده
همه ما از الزام یک یخچال فریزر در زندگی مدرن آگاهیم و به شدت نیز به آنها وابسته هستیم در عین حال به خوبی از روال تخریب مواد غذایی بر تاثییر سرما نیز با خبر هستیم.سرمای زیاد هم کیفیت مواد غذایی را پایین می آورد و هم طعم و مزه آنها را تحول می دهد، با این حال برخی از مواد نسبت به سرما حساس تر می باشند. بهتر است این مواد را در یخچال یا فریزر نگهداری نکنید هرچند که همین اکنون برخی از آنها در یخچال و فریزر شما جاسازی شده اند.
بهترین راه ماندگاری نان فریز است اما این کار علتمی شود نان سریع تر خشک شود. نان های صنعتی را به جای فریز کردن در دمای اتاق تا چهار روز نگه داری کنید.
نکاتی در رابطه نگهداری صحیح مواد غذایی
ـ اگر به فکر دریافت ویتامین و مواد مغذی سبزیجات هستید بهتر است آنها را به اندازه مصرف و تازه تهیه کنید.
ـ نگهداری سیب زمینی در یخچال بر طعم و مزه آن تاثییر می گذارد. سیب زمینی رطوبت را از طریق کیسه پلاستیک جذب می کند و روال فساد آن افزایش اشکار می کند.
ـ میوه هایی همانند سیب، موز، توت فرنگی و آلبالو را بهتر است در خارج از محیط یخچال نگهداری کنید. کیفیت این مواد در دمای کم پایین می آید. اگر میوه خنک می خواهید آنها را تازه تهیه کنید و قبل از مصرف چند دقیقه در دمای یخجال بگذارید.
ـ نگهداری گوجه فرنگی در فریزر طعم و خاصیت آن را از بین می برد و علتآب افتادن آن می شود و همه خواص آن را از بین می برد.
ـ سس گوجه فرنگی و سویا بخاطر داشتن سرکه نیازی به نگهداری در یخچال ندارند و تا یک ماه قابل مصرف می باشند.
ـ زیاد تر روغن ها در محیط اتاق قابل نگهداری می باشند. اصلا نیازی به نگهداری آنها در یخچال نیست. روغن ها را در محیط خشک و دور از نور و حرارت نگهدارید.
ـ انواع قهوه فقط در محیط با دمای ثابت اتاق سالم نگهداری می شوند.کیفیت قهوه را با قرار دادن در یخچال پایین نیاورید.
ـ خربزه و طالبی طعم و مزه مواد دیگر را جذب می کنند و بهتر است کمتر در یخچال قرار بگیرند.
ـ نگهداری عسل در یخچال علتایجاد شکرک در آن می شود. عسل را دور از نور و در دمای محیط قرار بدهید.
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها
منبع