چطور موز سالم را از ناسالم تشخیص دهیم؟_آینده
به گزارش آینده
مردم در کشورهای بزرگ مقدار بسیاری موز مصرف میکنند. احتمالا بتوان او گفت که هر کدام از آنها هر سال تقریبا ۹۰ عدد موز میخورند. به همین علت موز یک میوه محبوب در بین افراد محسوب میشود که سرشار از پتاسیم و ویتامین c است، اما اگر موز کال یا زیاد رسیده باشد، امکان پذیر حالت خوشایندی را تشکیل نکند.
موز یکی از پر خاصیت ترین میوه ها است اما باید زمان مصرف این میوه یقین باشید که سالم است. شما می توانید از مشخصات ظاهری یا بوی خاص، موز ناسالم را تشخیص دهید.
موز امکان پذیر در عرض چند روز به یک میوه زیان اور تبدیل شود. اگر موز های سبز خریداری کرده اید، امکان پذیر بین سه الی چهار روز طول بکشد تا رسیده شود اما بعضی اوقات اوقات موز ها بیشتر از حد رسیده می شوند. طبق معمولً همین سه الی چهار روز، زمان خوبی برای مصرف موز است. هر چه قدر هم رسیده تر باشد، مقدار قند آن بالاتر است اما موزی که بیشتر از حد رسیده باشد زیاد خاصیت بالایی ندارد.
موزی که این بو را میدهد قابل خوردن نیست
فراموش نکنید که علاوه بر مشخصات ظاهری موز، باید به بوی آن هم دقت کنید. طبق معمولً بوی موز در این چنین حالتی که غیر قابل مصرف است، همانند به بوی مخمر، کپک و قارچ می شود و یک بوی کهنگی به خودش می گیرد که نشان دهنده فاسد شدن میوه است و هیچ زمان نباید آن را منفعت گیری کنید.
علائم گوناگون میوه موز را بازدید کنید
یک هفته سپس از رسیدن، کاملاً راحت می توانید موز را منفعت گیری کنید، به شرطی که هیچ کدام از این ویژگی ها را نداشته باشند:
پوست سیاه یا سیاهی داخل میوه که می تواند علامت قارچ عفونی باشد
کپک بیرون موز و نشت مایع از داخل موز
بافت زیاد نرم و له شده داخل موز
اگر میوه شما هر کدام از این مشکلات را داشت، هیچ زمان نباید آن را منفعت گیری کنید و باید سریعاً دور بیاندازید..
موز با رنگ قهوهای علامت بدی نیست
فقط برای این که موز قهوه ای شده یا لکه هایی بیرون آن مشاهده می کنید، به این معنی نیست که موز را دور بیاندازید و نباید آن را منفعت گیری کنید. موزهایی که تا این مدت به طور کامل نرسیده اند، نشاسته بیشتری دارند که احتمالا هضم و گوارش را مقداری سخت کنند. بعد بهتر است مقداری صبر کنید تا موز برسد و سپس آن را منفعت گیری کنید؛ به این علت وجود مقداری لکه قهوه ای روی موز مشکلی نخواهد داشت.
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها
منبع