تحکیم پوست و مو با کوکو قارچ_آینده
 [ad_1]
به گزارش آینده
کوکوی قارچ، کم کالری و تحکیم کننده پوست و مو
قارچ به تنهایی منبع غنی از ویتامین های A، B، D است و مس و سلنیوم در خود دارد. به علاوه، این کوکو برای افرادی که رژیم دارند و به جستوجو یک غذای کمکالری می باشند ،گزینه زیاد خوبی است چون قارچ اصلا کالری ندارد.
نحوه تهیه کوکو قارچ
- ابتدا سیب زمینی ها را آب پز و سپس رنده می کنیم.
 - همه مواد از جمله جعفری، قارچ، پیاز، سیر و فلفل دلمه ای را ریز خرد می کنیم.
 - سیر و قارچ را در مقداری روغن به زمان ۵ دقیقه تفت می دهیم.
 - سیب زمینی رنده شده، جعفری، فلفل دلمه ای، پیاز و سیر و قارچ تفت داده شده را در ظرفی میریزیم و سپس نمک، فلفل، آرد سفید و تخم مرغها را نیز به آنها اضافه میکنیم. سپس مواد را خوب با هم مخلوط میکنیم.
 - مواد را در مقداری روغن داغ شده داخل تابه میریزیم و با پشت قاشق صاف میکنیم، در تابه را میبندیم و اجازه میدهیم با حرارت بپزد. سپس از آن که یک طرف کوکوی قارچ پخت، آن را برمیگردانیم تا طرف دیگر آن نیز بپزد.
 - کوکوی قارچ شما آماده است. میتوانید آن را با گوجه، زیتون و سبزی تزیین و به گفتن ناهار، شام یا پیشغذا سرو کنید.
 
نکات کلیدی در پخت کوکو قارچ
- مواد را حتما ریز ریز خرد کنید.
 - برای سرخ کردن کوکوی قارچ اجازه دهید روغن کاملا داغ شود و سپس مواد را داخل آن بریزید.
 - تخم مرغها را با احتیاط به مایه کوکوی قارچ اضافه کنید. چون اندازه تخم مرغها متفاوت است، اول سه عدد تخم مرغ اضافه کنید و اگر حس کردید به تخم مرغ بیشتری نیاز دارد، یک عدد دیگر اضافه کنید.
 - بهتر است قارچ را به همراه مقداری آب لیمو تفت دهید تا سیاه نشود.
 - میتوانید پیاز را به طور رنده شده نیز منفعت گیری کنید. در این صورت حتما آب آن را کامل بگیرید، سپس به مواد اضافه کنید.
 
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها 
[ad_2]
منبع