خوردن پیازی که جوانه زده خطرناک است؟_آینده
[ad_1]
به گزارش آینده
سیر و پیاز از محبوب ترین و پر خاصیت ترین سبزیجات می باشند که در انواع غذاها منفعت گیری می شوند. سیر و پیاز طعم و مزه بی نظیری به غذا می بخشند و در هر چه خوشمزه تر کردن غذاها نقش به سزایی دارند.
تعداد بسیاری از خانم ها سیر و پیاز را به مقدار زیاد تهیه کرده تا همیشه در دسترس باشند اما بعضی اوقات پیش می آید که پیاز و سیر جوانه می زنند. جوانه زدن علتتحول رنگ و مزه سیر و پیاز می شود. در این نوشته روش های جلوگیری از جوانه زدن سیر و پیاز را آورده ایم. نگهداری نادرست از سیر و پیاز جهت خراب شدن آنها و جوانه زدنشان می شود. اگر می خواهید سیر و پیاز شما جوانه نزنند، نکات زیر را مراعات کنید.
سیر و پیاز را در دما مناسب نگهداری کنید
بهترین دما برای نگهداری سیر و پیاز بین ۴ تا ۱۰ درجه سلسیوس یعنی زیاد تر از دمای یخچال و اندکی کمتر از دمای یک اتاق است. سیر و پیاز را در انبار و جای خنک نگهداری کنید و در جای گرم قرار ندهید چون گرما جهت جوانه زدن، نرم شدن و تحول مزه پیاز و سیر می شود.
پیازها را در جای خشک نگه دارید
رطوبت جهت خراب شدن و جوانه زدن سیر و پیاز می شود. پیازها را بعد از خریداری سه هفته روی پارچه ای پهن کنید و در محیط گرم و خشک نگه دارید.
سیر و پیاز را در جای تاریک قرار دهید
بهتر است محیط نگهداری سیر و پیاز مدام تاریک باشد و پیاز و سیر را در روبه رو نورخورشید نگهداری نکنید. تغییرات در مقدار روشنایی می تواند جهت نوسانات دمایی نیز شود.
سیر و پیاز را در جای دارای تهویه قرار دهید
هیچ زمان سیر و پیاز را داخل پلاستیک نگه ندارید چون عدم گردش مناسب هوا علتایجاد رطوبت و در نتیجه جوانه زدن پیاز یا پوسیدگی آن می شود. بهتر است آنها را برای جلوگیری از جوانه زدن در جایی همانند کیسه توری یا سبد سیمی نگه دارید که هوا در آن جریان دارد.
سیر و پیاز را جداگانه نگه دارید
بهتر است فضایی کاملا جدا برای نگهداری سیر و پیاز تعلق دهید و سیر و پیاز را دور از دیگر میوه ها و سبزیجات نگهداری کنید. میوه های رسیده گاز اتیلن تشکیل می کنند که گمان جوانه زدن را بالا می برد.
با پیازی که جوانه زده باید چه کرد؟
اگر پیاز جوانه و کپک زده است، آن را دور بریزید اما اگر سالم است و تنها جوانه زده پیاز را دو نیم کنید و باقی مانده جوانه و ریشه را جدا کنید.
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها
[ad_2]
منبع