چرا تصور چای بدون شیرینی برای ما غیرممکن است؟

چرا فکر چای بدون شیرینی برای ما غیرممکن است؟_آینده

[ad_1]
به گزارش آینده

نتایج مطالعات یک متخصص سلامت روده در کالج کینگ لندن که آخرین تحقیقات را در رابطه تأثیر غذا بر میکروبیوم و خلق و خو را بازدید کرده است، می‌تواند جواب دقیق و علمی برای سوال ما داشته باشد.

اولین مورد روانی است و از ناحیه‌ای از مغز به نام آمیگدال سرچشمه می‌گیرد. "این ترکیبات جادویی دستپخت معمار خاطرات عاطفی ماست که غذا‌های خاص را با حس، زمان یا مکان خاصی مرتبط می‌کند. " اسکن مغز نشان می‌دهد که آمیگدال با بو قوی‌تر از تصاویر فعال می‌شود؛ به این علت بوی چای و شیرینی به تنهایی می‌تواند به گفتن ماشین زمان عمل کند و ما را به دوران کودکی شاد بازگرداند.

از نظر دیگر قوت ترکیب گرامی چای و شیرینی مسلما زیاد تر از بوی وسوسه برانگیز آن است. غذا‌های غنی از کربوهیدرات و شیرین همانند شیرینی‌ها هسته اکومبنس – به کلمه "منطقه لذت" مغز را فعال می‌کنند – به ما دوپامین بالا می‌دهد. به همین سادگی، چای و شیرینی مزه خوشحالی می‌دهد.

دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها

خبرهای ورزشی

خبرهای اقتصادی

اخبار فرهنگی

اخبار تکنولوژی

اخبار پزشکی

تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ها درباره انتخابات، سیاست، اقتصاد، ورزش، حوادث، فرهنگ وهنر و گردشگری را در آینده دنبال کنید.

[ad_2]

منبع