این مواد غذایی آلرژی بهاری را افت می دهد_آینده
[ad_1]
به گزارش آینده
آلرژی فصلی که در فصل بهار زیاد تر شایع است، وقتی رخ میدهد که سیستم ایمنی بیشتر از حد به مواد حساسیت زا همانند گرده گیاهان عکس العمل نشان دهد و تبدیل احتقان، عطسه و خارش زیاد شود.
تغییرات سبک غذایی بعضی اوقات امکان پذیر به افت مشکلات تنفسی و کنترل آلرژی پشتیبانی کند. افزودن برخی غذاها به رژیم غذایی جهت افت علائم همانند آبریزش بینی و چشم میشود که از جمله این مواد غذایی میتوان به زنجبیل، مرکبات، زردچوبه،گوجه فرنگی، ماهی سالمون وماهیهای چرب و پیاز اشاره کرد.
به طور مثال زنجبیل به افت علائم ناخوشایند آلرژی همانند تورم و تحریک در مجرای بینی و چشم و گلو پشتیبانی میکند، به این علت چای زنجبیلی میتواند گزینه مناسبی برای این فصل و کنترل علائم آلرژی باشد.
در طول فصل آلرژی میتوان از مرکباتی همچون پرتقال، گریپ فروت، لیوم و لیموترش نیز منفعت گیری کرد. منفعت گیری از شربت لیمو یا افزودن آب لیمو ترش تازه به غذا و سالاد نیز میتوانند گزینه خوبی باشند. ماده فعال زردچوبه نیز که ضد التهاب شناخته شده است جهت افت تورم و تحریک ناشی از آلرژی میشود.
اگرچه هر زمان از ویتامین ث سخن میزنیم اسم مرکبات همیشه در ذهن ما میآید اما گوجه فرنگی نیز تامین کننده ۲۶درصد از نیاز روزانه ما به این ویتامین است. لیکوپن حاضر در گوجه فرنگی خاصیت آنتیاکسیدانی دارد و جهت سرکوب التهاب میشود. لیکوپن در زمان پخت راحتتر در بدن جذب میشود به این علت برای تحکیم زیاد تر میتوان گوجه فرنگی پخته شده را انتخاب کرد.
مسئله مهم دیگر این است که امگا ۳ در ماهی میتواند مقاومت افراد را در برابر آلرژی بهبود بخشد. یک مطالعه تازه نشان داده که امگا۳ به افت باریک شدن راههای هوایی پشتیبانی میکند.
بر پایه اظهار دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، پیاز نیز به گفتن عنصر مهم طبخ هر غذایی و حتی تعداد بسیاری ازسالادها از جمله سالاد شیرازی اهمیت بالایی دارد و کورستین حاضر در این ماده غذایی به گفتن یک آنتیهیستامین طبیعی عمل میکند و علایم آلرژی فصلی را افت میدهد. پیاز قرمز بیشترین غلظت کورستین را دارد و بعد از آن پیاز سفید و پیازچه این چنین قیمت غذایی را دارند. پخت و پز محتوای کورستین پیاز را افت میدهد به این علت برای تاثییر حداکثری، خام مصرف شود.
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها
[ad_2]
منبع