راگو مرغ؛ فرانسوی لذیذ و خوشمزه_آینده
[ad_1]
به گزارش آینده
راگو مرغ یکی از غذاهای اصیل و پرطرفدار بین فرانسویان محسوب می شود که به علت طعم عالی و امکان تهیه مواد غذایی حاضر در آن در ایران نیز طرفداران خاص خود را اشکار کرده است.
باید بدانید که در تهیه راگو به جای مرغ می توانید از گوشت قرمز و یا گوشت بوقلمون نیز منفعت گیری کنید. راگو مرغ از خوراک هایی است که ماندگاری زیاد بالایی دارد و می توانید در وعده های غذایی دیگر آن را میل کنید. راگو مرغ را می توانید در وعده ناهار، شام و این چنین وعده سحر ماه رمضان نوش جان کنید. منفعت گیری از هویج و کرفس در این خوراک، علاوه بر طعم و عطر خوب ترکیب رنگ دلنشین و زیبایی را تشکیل کرده که جهت علاقه مندی کودکان به مصرف این نوع خوراک می شود. برای افرادی که تصمیم افت وزن از طریق غذاهای رژیمی و سبک را دارند این خوراک خوش مزه، مناسب می باشد. رزماری از دسته گیاهان و سبزیجات پر خاصیتی است که علاوه بر قیمت تغذیه ای، قیمت درمانی نیز دارد.
رزماری خواص تعداد بسیاری از جمله تحرک و افزایش گردش خون در بدن، از بین بردن استرس و اضطراب، از بین بردن سردرد، تحکیم حافظه و درمان بیماری های تنفسی را به خود تعلق داده است. رزماری در خوراک ها و خورش ها به مقدار بسیاری مورد منفعت گیری قرار می گیرد. علاوه بر گیاه رزماری روغن این گیاه نیز برای مصارف دارویی به کار می رود. از جمله خوراک های شبیه می توان به خوراک گوشت و چغندر، خوراک نخود فرنگی و گوشت، خوراک فیله ماهی و خوراک بادمجان با قارچ اشاره کرد.
مواد ملزوم
مرغ چرخ کرده : ۴۰۰ گرم
پیاز : ۲ عدد
سیر : ۴ حبه
کرفس خرد شده: نصف پیمانه(دایس شده)
هویج خرد شده : نصف پیمانه(دایس شده)
رزماری: ۱ قاشق چای خوری
پوره گوجه فرنگی: ۱ پیمانه
آب مرغ : ۱ پیمانه
نمک : به مقدار ملزوم
فلفل : به مقدار ملزوم
مرحله های پخت
در تابه ای سیر، پیاز، کرفس و هویج را که از قبل در ابعاد کوچک خرد کرده اید را روی حرارت گذاشته و تفت دهید.
سپس ادویه های ملزوم را به مواد اضافه کنید.
سپس از چند دقیقه حرارت دیدن که مواد داخل تابه تفت خوردند، مرغ چرخ کرده را به همراه ۱ قاشق رزماری به مواد اضافه کنید و به خوبی تفت دهید.
بعد از گذشت دقایقی که رنگ مرغ تحول کرد بهتر است آب مرغ را نیز به مواد درون تابه اضافه کنید و شعله را کم کنید تا مواد بر روی شعله ملایم بپزند.
بعد از آنکه آب مقداری تبخیر شد ،پوره گوجه فرنگی را به مواد بیافزایید و اجازه دهید تا مواد به خوبی با هم آمیخته شده و پخته شوند.
سپس از جا افتادن غذا می توانید آن را نوش جان کنید.
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها
[ad_2]
منبع