طرز تهیه گشنیز پلو با مرغ زعفرانی

نحوه تهیه گشنیز پلو با مرغ زعفرانی

 گشنیز پلو با مرغ یکی از خوشمزه‌ترین پلوهای مخلوط است که برای تنوع غذایی می‌توانید آن را برای وعده شام و یا نهار آماده کنید. ترکیب گشنیز پلو با مرغ زعفرانی کار چندان سختی نیست و به راحتی با نحوه تهیه این پلو لذیذ که در ادامه آموزش آورده‌ایم، آماده می‌بشود.

مواد ملزوم گشنیز پلو با مرغ 


تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ها درباره انتخابات، سیاست، اقتصاد، ورزش، حوادث، فرهنگ وهنر و گردشگری را در آینده دنبال کنید.












مواد ملزوم مقدار ملزوم
برنج ۲ پیمانه
مرغ ۹۰۰ گرم
گشنیز ۱ لیوان
پیاز ۱ عدد
زعفران دم کرده  ۳ قاشق غذا خوری
دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری
زرد چوبه ۱/۲قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل به مقدار ملزوم

نحوه تهیه گشنیز پلو با مرغ زعفرانی

برای پخت گشنیز پلو با مرغ مطابق مرحله های زیر عمل کنید:

مرحله اول: ابتدا برنج را با آب شسته و با نمک نزدیک به ۳ ساعت بخیسانید و سپس برنج را آبکش کنید.

مرحله دوم: گشنیز را که از قبل پاک، شسته و خرد کرده اید، به برنج آبکش شده اضافه کنید. 

مرحله سوم: ته قابلمه مقداری روغن بریزید و اجازه دهید تا داغ بشود سپس سیب زمینی و یا نان را ته قابلمه بگذارید تا مقداری سرخ بشود سپس برنج مخلوط شده با گشنیز را در قابلمه بریزید و مقداری روغن روی برنج ریخته و دم بگذارید.  

مرحله چهارم: یک عدد پیاز را پوست کنده و ریز خرد کنید؛ در یک تابه مقداری روغن ریخته و پیاز ها را در آن سرخ کنید. 

مرحله پنجم: سینه مرغ را به طور نگینی متوسط خرد کرده و با پیاز تفت دهید تا تحول رنگ دهد.

مرحله ششم: ادویه ها را به همراه رب گوجه فرنگی به مرغ ها اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا مقداری مواد به خورد هم برود.

مرحله هفتم: زعفران دم کرده را به همراه یک فنجان آب داغ به مرغ اضافه و اجازه دهید تا با حرارت زیاد کم بپزد. بعد از دم کشیدن برنج، مرغ و برنج را کنارهم سرو کنید.



منبع