نحوه تهیه گشنیز پلو با مرغ زعفرانی
گشنیز پلو با مرغ یکی از خوشمزهترین پلوهای مخلوط است که برای تنوع غذایی میتوانید آن را برای وعده شام و یا نهار آماده کنید. ترکیب گشنیز پلو با مرغ زعفرانی کار چندان سختی نیست و به راحتی با نحوه تهیه این پلو لذیذ که در ادامه آموزش آوردهایم، آماده میبشود.
مواد ملزوم گشنیز پلو با مرغ
| مواد ملزوم | مقدار ملزوم |
| برنج | ۲ پیمانه |
| مرغ | ۹۰۰ گرم |
| گشنیز | ۱ لیوان |
| پیاز | ۱ عدد |
| زعفران دم کرده | ۳ قاشق غذا خوری |
| دارچین | ۱/۲ قاشق چای خوری |
| زرد چوبه | ۱/۲قاشق چایخوری |
| رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق چایخوری |
| نمک و فلفل | به مقدار ملزوم |
نحوه تهیه گشنیز پلو با مرغ زعفرانی
برای پخت گشنیز پلو با مرغ مطابق مرحله های زیر عمل کنید:
مرحله اول: ابتدا برنج را با آب شسته و با نمک نزدیک به ۳ ساعت بخیسانید و سپس برنج را آبکش کنید.
مرحله دوم: گشنیز را که از قبل پاک، شسته و خرد کرده اید، به برنج آبکش شده اضافه کنید.
مرحله سوم: ته قابلمه مقداری روغن بریزید و اجازه دهید تا داغ بشود سپس سیب زمینی و یا نان را ته قابلمه بگذارید تا مقداری سرخ بشود سپس برنج مخلوط شده با گشنیز را در قابلمه بریزید و مقداری روغن روی برنج ریخته و دم بگذارید.
مرحله چهارم: یک عدد پیاز را پوست کنده و ریز خرد کنید؛ در یک تابه مقداری روغن ریخته و پیاز ها را در آن سرخ کنید.
مرحله پنجم: سینه مرغ را به طور نگینی متوسط خرد کرده و با پیاز تفت دهید تا تحول رنگ دهد.
مرحله ششم: ادویه ها را به همراه رب گوجه فرنگی به مرغ ها اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا مقداری مواد به خورد هم برود.
مرحله هفتم: زعفران دم کرده را به همراه یک فنجان آب داغ به مرغ اضافه و اجازه دهید تا با حرارت زیاد کم بپزد. بعد از دم کشیدن برنج، مرغ و برنج را کنارهم سرو کنید.
منبع