افت فشارخون و التهاب با این سبزی
[ad_1]
به نقل از دیلی، پروفسور تیم اسپکتور، متخصص تغذیه، مزایای سبزی بسیار که میتواند به افت تورم در بدن و افت سختی خون بالا پشتیبانی کند را ستود.
این متخصص که استاد کینگز کالج لندن است و به راهاندازی اپلیکیشن بهداشتی زوئی (ZOE) پشتیبانی کرد، کارکرد شگفتانگیزی را که چغندر میتواند برای جریان خون شما انجام دهد را به اشتراک گذاشت.
پروفسور اسپکتور گفت که چغندر یک ماده شیمیایی خاص به نام پلیفنول دارد که واقعا در افت تورم خوب عمل میکند این چنین دارای نیتراتهایی است که به بزرگتر شدن رگهای خونی پشتیبانی میکند.
حرف های میبشود که این سبزی برای افرادی که ورزش میکنند و برای نگه داری سختی خون شما ایدهآل است.
«آنها خواص سلامتی بسیاری دارند، حاوی یک پلیفنول شیمیایی دفاعی به نام بتائین می باشند که کاملا منحصر به فرد و واقعا برای التهاب سودمند است این چنین حاوی پیشسازهای اکسید نیتریک می باشند، گازی که برای تحول رگ های خونی ما مهم است.»
چغندر، سختی خون را در زیاد تر افراد نزدیک به ۳ درصد افت میدهد. موارد ذکر شده دلایل خوبی می باشند که همین الان بیرون بروید، آن را خریداری کنید و از آن لذت ببرید.
چغندر حاوی مقدار بسیاری پلیفنول از جمله رنگدانههای منحصر به فرد بتائین و طیف گستردهای از مواد مغذی دیگر همانند ویتامین C، فولات، پتاسیم و فیبر است.
آب چغندر کارکرد ورزشی را در بزرگسالان سالم و ورزشکاران بهبود میبخشد و مطالعات زیاد تر نشان داده است که چطور خوردن چغندر میتواند علتکاهش سختی خون بشود.
چغندر به اختصاصی غنی از نیترات است. نیتراتها توسط باکتریهای حاضر در بزاق شما به اکسید نیتریک تبدیل خواهد شد و یقیناً علتانبساط رگهای خونی و در نتیجه افزایش خون خواهد شد.
این نیروگاه بنفش رنگ در آزمایشهای بالینی نشان داده است که راهی موثر برای افت سختی خون این چنین بهبود کارکرد ورزشی و سرشار از آنتی اکسیدانهای افتدهنده التهاب است که آن را برای هر فردی که دلواپس سلامت قلب خود است ایدهآل میکند.
[ad_2]
منبع