پتاسیم در چه مواد غذایی موجود است؟

پتاسیم در چه مواد غذایی حاضر است؟

[ad_1]

مطالعات انجام شده مشخص می کند، زیاد تر افراد آمریکایی پتاسیم کافی از رژیم غذایی دریافت نمی‌کنند. چون میوه و سبزیجات چندانی در رژیم غذایی آن‌ها وجود ندارد. سازمان غذا و داروی جهانی پیشنهاد می‌کند، افراد بزرگسال در ایالات متحده آمریکا باید به طور روزانه ۴۷۰۰ میلی‌گرم پتاسیم مصرف کنند. این ماده معدنی برای افرادی که به بیماری‌هایی همانند سختی خون بالا مبتلا می باشند، حیاتی است.

این چنین خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و سکته را افت می‌دهد. به همین علت در ادامه این نوشته تصمیم داریم برخی از مواد غذایی حاوی پتاسیم را به شما معارفه کنیم. به این علت نظر می‌کنیم تا انتهای این نوشته ما را همراهی کنید.

بدن انسان به چه مقدار پتاسیم نیاز دارد؟

تا چند سال قبل، دانشمندان فکر می‌کردند افراد بزرگسال به ۳۵۰۰ میلی‌گرم پتاسیم در روز نیاز دارند. در حالی که تحقیقات انجام شده مشخص می کند، همه افراد بزرگسال به طور میانگین به ۲۶۰۰ تا ۴۷۰۰ میلی‌گرم پتاسیم نیاز دارند.

یقیناً افرادی که به بیماری‌های کلیوی مبتلا می باشند، باید پتاسیم کمتری نسبت به مقدار تعیین شده مصرف کنند. از طرفی مصرف بیشتر از حد این ماده، علتابراز بیماری‌های عضلانی و عصبی می‌بشود. اگر به بیماری‌های کلیوی مبتلا هستید، نظر می‌کنیم برای تعیین دوز مصرف پتاسیم طی روز با پزشک مشورت کنید.

مواد غذایی حاوی پتاسیم

این ماده معدنی در تعداد بسیاری از مواد غذایی و سبزیجات یا میوه‌ها وجود دارد. در ادامه برخی مواد غذایی حاوی پتاسیم را به شما معارفه می‌کنیم:

لوبیا سفید

همانطور که حرف های شد، لوبیا حاوی مقدار بسیاری پتاسیم است. مطالعات انجام شده مشخص می کند، لوبیا سفید و عدس منبع سرشار از پتاسیم می باشند. در نزدیک به ۱۳۰ گرم لوبیای سفید، نزدیک به ۴۲۱ میلی‌گرم پتاسیم وجود دارد. علاوه بر این، این ماده غذایی حاوی مقدار بسیاری کلسیم و آهن است. به این علت می‌تواند قسمت قابل توجهی از مواد معدنی مورد نیاز بدن انسان را تامین کند.

در نصف فنجان لوبیای سفید، نزدیک به ۵ گرم فیبر وجود دارد که ۱۸ درصد نیاز روزانه فرد را تامین می‌کند. این ماده غذایی منبع سرشار از پروتئین گیاهی است و آنتی اکسیدان‌های مورد نیاز بدن را نیز تامین می‌کند. به این علت بهتر است به رژیم غذایی شما اضافه بشود. همانطور که می‌دانید، مواد آنتی اکسیدانی خطر ابراز التهاب و بیماری‌های عفونی را افت خواهند داد.

این چنین به بهبود سلامت روده بزرگ پشتیبانی می‌کنند و از ابراز بیماری‌هایی همانند بیماری‌های قلبی و دیابت جلوگیری خواهند کرد. اخیراً یک پژوهش نشان داده است، ربط مستقیمی بین افت خطر سکته مغزی و مصرف پتاسیم وجود دارد.

تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ها درباره انتخابات، سیاست، اقتصاد، ورزش، حوادث، فرهنگ وهنر و گردشگری را در آینده دنبال کنید.

سیب زمینی معمولی و سیب زمینی شیرین

سیب زمینی معمولی و سیب زمینی شیرین، دو ماده غذایی سرشار از پتاسیم می باشند. در یک سیب زمینی پخته بزرگ، نزدیک به ۱۶۰۰ میلی‌گرم پتاسیم وجود دارد. این ماده معدنی در پوست سیب زمینی نیز وجود دارد. به این علت می‌توانید در برخی غذاها از پوست سیب زمینی منفعت گیری کنید. این چنین مطالعات نشان داده است، سیب زمینی شیرین حاوی مقدار بسیاری پتاسیم و نشاسته می‌باشد.

در یک سیب زمینی شیرین با اندازه بزرگ، نزدیک به ۱۱۱۰ میلی‌گرم پتاسیم وجود دارد. یقیناً سیب زمینی فقطً پتاسیم بدن را تامین نمی‌کند. بلکه تعداد بسیاری از مواد معدنی و ویتامین‌های مورد نیاز بدن همانند منگنز و ویتامین سی را تامین می‌کند.

چغندر

یکی دیگر از مواد غذایی سرشار از پتاسیم، چغندر است. این ماده غذایی به رنگ‌های گوناگون همانند قرمز تیره، بنفش و سفید وجود دارد و دارای طعم شیرین است. در ۸۵ گرم چغندر ورق شده و آب پز، در نزدیک به ۲۵۹ میلی‌گرم پتاسیم وجود دارد. این چنین مواد معدنی فرد دیگر همانند فولاد و منگنز در چغندر وجود دارد.

رنگدانه حاضر در این گیاه، نقش آنتی اکسیدانی دارد و صدمه‌های اکسیداتیو و التهابات را افت می‌دهد. این چنین مقدار بسیاری نیترات در این گیاه وجود دارد که به بهبود جریان خون در بدن پشتیبانی می‌کند و علتافزایش سختی خون می‌بشود. این چنین نقش مهمی در بهبود کارکرد ورزشی دارد. برخی پژوهش‌ها مشخص می کند، چغندر از خطر ابراز بیماری‌های قلبی جلوگیری می‌کند.

زردک

زردک یکی دیگر از مواد غذایی حاوی پتاسیم است. این ماده غذایی نوعی سبزی با ریشه سفید است که شباهت زیاد بسیاری به هویج دارد. در ۱۶۰ گرم زردک، در نزدیک به ۵۷۰ میلی‌گرم پتاسیم وجود دارد. برخی پژوهش‌ها نشان داده است، این ماده حاوی مقدار بسیاری ویتامین سی و فولاد می‌باشد.

به همین علت به بهبود سلامت پوست و تقسیم سلولی پشتیبانی می‌کند. این چنین نقش مهمی در بهبود رشد و نمو جنین دارد. یکی دیگر از با اهمیت ترین مواد مغذی حاضر در زردک، فیبر محلول است که از افزایش سطح کلسترول بد بدن جلوگیری می‌کند.

اسفناج

اسفناج بهترین ماده غذایی برای جذب پتاسیم در بدن است. اسفناج پخته شده و اسفناج خام، هر دو پتاسیم مورد نیاز بدن را تامین می‌کنند. در یک فنجان اسفناج، در نزدیک به ۸۳۹ میلی‌گرم پتاسیم وجود دارد. این مقدار در نزدیک به ۴ برابر پتاسیم مورد نیاز بدن است. برخی پژوهش‌ها مشخص می کند، اسفناج ۲۵ درصد کلسیم و ۸۵ منگنز بدن را نیز تامین می‌کند.

این مواد معدنی به بهبود متابولیسم بدن پشتیبانی می‌کنند. این چنین برای سلامت بینایی سودمند می باشند و نقش مهمی در سلامت استخوان‌ها و سیستم ایمنی دارند. سبزیجاتی با برگ‌های تیره همانند اسفناج، سرشار از آنتی اکسیدان می باشند و از ابراز بیماری‌های التهابی و عفونی جلوگیری خواهند کرد. به گفتن مثال یکی از با اهمیت ترین آنتی اکسیدان‌های حاضر در اسفناج، فلاونوئیدها می باشند که از بدن در برابر صدمه‌های سلولی محافظت می‌کنند.

سس گوجه فرنگی

گوجه فرنگی و دیگر مشتقات آن همانند سس گوجه فرنگی، قسمت بسیاری از پتاسیم مورد نیاز بدن را فراهم می‌کنند. در یک فنجان سس گوجه فرنگی، نزدیک به ۷۲۸ میلی‌گرم پتاسیم وجود دارد. علاوه بر این، مواد معدنی فرد دیگر همانند منگنز و انواعی از ویتامین‌ها در سس گوجه فرنگی وجود دارد. یقیناً منظور سس گوجه فرنگی صنعتی نیست.

چون این محصولات حاوی مواد افزودنی و شیرین کننده‌های مصنوعی می باشند. به همین علت امکان پذیر برای بدن زیان اور باشند. نظر می‌کنیم سس‌های گوجه فرنگی که به طور طبیعی تهیه خواهد شد را امتحان کنید. مطالعات انجام شده مشخص می کند، ترکیباتی همانند لیکوپن در سس گوجه فرنگی وجود دارند که علتکاهش التهابات بدن خواهد شد.

تاثییر سس گوجه فرنگی طبیعی بر درمان بیماری ها

این ماده از ابراز بیماری سرطان پروستات جلوگیری می‌کند. برای اثبات این قضیه، یک پژوهش روی بیماران مبتلا به سندروم متابولیک انجام شد. از این بیماران خواسته شد تا چهار بار در هفته آب گوجه فرنگی مصرف کنند و این کار را تا دو ماه ادامه دهند.

نتیجه پژوهش نشان داد، التهابات بدن بیماران تا حد بسیاری افت یافته می بود. این چنین، اختلال در کارکرد رگ‌های خونی تا حد بسیاری بهبود یافت و علائم بیماری مقاومت به انسولین افت اشکار کرد. سطح کلسترول بد بیماران نیز افت اشکار کرده می بود.

آووکادو

آووکادو یکی از میوه های پتاسیم دار است که قسمت بسیاری از چربی‌های سالم بدن را تامین می‌کند. برخی از با اهمیت ترین ویتامین‌ها و مواد معدنی حاضر در آووکادو، ویتامین K و فولات می باشند. در نصف آووکادو بدون پوست و دانه، نزدیک به ۳۴۵ میلی‌گرم پتاسیم وجود دارد. این مقدار نزدیک به ۷ درصد نیاز روزانه بدن را تامین می‌کند.

به این علت مصرف یک آووکادوی کامل، نزدیک به ۱۵ درصد نیاز روزانه بدن را تامین خواهد کرد. این میوه زیاد سودمند است و طبق معمولً در وعده غذایی صبحانه یا به گفتن بین وعده مصرف می‌بشود. برخی مطالعات نشان داده است، مصرف آووکادو به درمان بیماری سختی خون بالا پشتیبانی می‌کند. چون حاوی مقدار زیاد مقداری نمک است.

آب نارگیل

اگر به جستوجو یک نوشیدنی سودمند برای تامین پتاسیم بدن هستید، نظر می‌کنیم آب نارگیل را امتحان کنید. آب نارگیل یک جانشین سودمند برای نوشیدنی‌های انرژی‌زا، انواع نوشابه و آبمیوه‌های صنعتی است این نوشیدنی طبیعی و موثر، الکترولیت‌های مورد نیاز بدن را فراهم می‌سازد. این چنین به آبرسانی بدن و بافت‌ها پشتیبانی می‌کند.

یکی از با اهمیت ترین مزایای آن این است که حاوی قند طبیعی می‌باشد و انرژی مورد نیاز ورزشکاران را فراهم می‌کند. یک فنجان آب نارگیل، در نزدیک به ۱۳ درصد پتاسیم مورد نیاز بدن شما را تامین می‌کند. نظر می‌کنیم از افزودن شکر به آب نارگیل خودداری کنید و آن را به طور طبیعی مصرف کنید.

ماهی

ماهی انواعی از ویتامین‌ها و مواد مورد نیاز بدن را تامین می‌کند و یکی از با اهمیت ترین منبع های پتاسیم و منیزیم است. برخی از ماهی‌های بدون چربی، حاوی پتاسیم می باشند. به گفتن مثال نصف فیله ماهی کاد پخته شده، ۱۲ درصد پتاسیم روزانه بدن را فراهم می‌سازد.

این چنین یک ماهی کامل هادوک، نزدیک به ۱۱ درصد نیاز روزانه بدن شخص را تامین می‌کند. از طرفی، ماهی‌هایی همانند ماهی سالمون و ماهی تن نیز سرشار از پتاسیم می باشند. این ماهی‌ها نه تنها مواد معدنی بدن را فراهم می‌سازند، بلکه سرشار از اسید چرب امگا ۳ می‌باشند و خطر ابراز بیماری‌های قلبی را افت خواهند داد.

پرتقال و آب پرتقال

یکی از میوه های دارای سدیم و پتاسیم بالا، پرتقال است. در واقع، ساده‌ترین و در دسترس‌ترین ماده غذایی برای تامین پتاسیم مورد نیاز بدن، پرتقال است. میوه‌هایی همانند پرتقال، سرشار از ویتامین سی و پتاسیم می باشند. در یک فنجان آب پرتقال، نزدیک به ۴۹۶ میلی‌گرم پتاسیم وجود دارد. این چنین مواد معدنی فرد دیگر همانند فولات، تیامین و انواعی از آنتی اکسیدان‌ها در آب پرتقال وجود دارد که به نگه داری سلامتی بدن پشتیبانی می‌کند.

افرادی که به طور منظم آب پرتقال مصرف می‌کنند، کمتر از دیگران در معرض چاقی یا سندروم متابولیک قرار می‌گیرند و بدنی سالم‌تر دارند. علاوه بر این ترکیبات آنتی اکسیدانی حاضر در پرتقال، علتافزایش توانایی بدن برای مبارزه با رادیکال‌های آزاد خواهد شد و التهابات بدن را افت خواهند داد.

سخن پایانی

در این نوشته به طور کامل درمورد مواد غذایی حاوی پتاسیم توضیح داده شد. پتاسیم یک ماده معدنی سودمند است که به گفتن یکی از با اهمیت ترین الکترولیت‌های مورد نیاز بدن مورد منفعت گیری قرار می‌گیرد.

این ماده به نگه داری سختی خون پشتیبانی می‌کند و نقش مهمی در بهبود کارکرد سلول‌ها دارد. به همین علت، افتآن علتابراز مشکلات عصبی و عضلانی می‌بشود. بدن انسان قادر به تشکیل پتاسیم نیست. به این علت ملزوم است مصرف برخی مواد غذایی حاوی پتاسیم را افزایش دهید.

مقدار پتاسیم مورد نیاز بانوان، بین ۲۶۰۰ تا ۴۷۰۰ میلی‌گرم است. این مقدار برای آقایان در بین ۳۴۰۰ تا ۴۷۰۰ میلی‌گرم می‌باشد. رژیم‌های غذایی غربی حاوی مقدار بسیاری نمک و مقدار زیاد مقداری پتاسیم می باشند.

به همین علت اگر تصمیم دارید از ابراز بیماری‌هایی همانند سختی خون بالا و سکته مغزی جلوگیری کنید، نظر می‌کنیم رژیم‌های غذایی سالم را جستوجو کنید. این ماده معدنی در تعداد بسیاری از مواد غذایی همانند سس گوجه فرنگی، آووکادو، آب نارگیل، لوبیا، سیب زمینی شیرین و مواردی همانند این وجود دارد.

[ad_2]

منبع