پروتئین های گیاهی به زنان کمک می کند با افزایش سن سالم بمانند

پروتئین های گیاهی به زنان پشتیبانی می کند با افزایش سن سالم بمانند

آرتی عربی نوشت:«بازدید تازه نشان داد زنانی که پروتئین گیاهی بیشتری مصرف می کنند کمتر در معرض ابتلا به بیماری های مزمن می باشند و به طور کلی در آینده از سلامت بهتری برخوردارند.»

پژوهشگران می گویند در زنانی که پروتئین بیشتری از منابعی منند میوه ها، سبزیجات، نان، لوبیا، حبوبات و ماکارونی در وعده های غذایی خود گنجانده اند، افت قابل توجهی در بیماری های قلبی، سرطان، دیابت و بدترشدن سطح شناختی و عقلی مشاهده شده است و زنانی که مقدار بیشتری از پروتئین حیوانی مصرف می کنند، زیاد تر از بیماری های مزمن رنج می برند.

آندرس آردیسون کورات، پژوهشگر ارشد مرکز تحقیقات تغذیه انسانی «جان مایر» در دانشگاه تافتس آمریکا او گفت:« مصرف پروتئین در نیمه عمر با افزایش سلامتی در کهنسالی مرتبط است؛ ما این چنین دریافتیم که منبع پروتئین مهم است و به نظر می رسد که دریافت زیاد تر پروتئین از منبع های گیاهی در میانسالی علاوه بر مقدار مقداری پروتئین حیوانی تبدیل سلامتی می بشود.»



منبع